Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Besiktningsprotokoll
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Halmstad

Hyra bostad i Halmstad

134 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum6 rum
134 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
2 r. · Lägenhet · 51 m²
Nyatorp-Gustavsfält, Westerbergs gata
2 rum o kök
Igår
7 440 kr
...
Sida1av 8
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Halmstad på BostadsPortal

Söker du bostad att hyra i Halmstad? Eller funderar du på att flytta dit och vill få en översikt över hyresbostäder i Halmstad? På BostadsPortal har vi samlat hyresannonser från både privata och kommunal hyresvärdar i Halmstad  för att du ska ha ett så stort urval som möjligt. Vi får in nya hyresbostäder dagligen och lägger upp enbart godkända annonser. Det är viktigt för oss att både våra bostadssökande och hyresvärdar känner sig trygga i deras sökande.

Att hyra en bostad i Halmstad

Halmstad är en sommarstad med ett bra näringsliv, och många söker sig därför till denna stad. Det finns varken officiell bostadsförmedling eller bostadskö i Halmstads kommun. Som bostadssökande får du själv ta kontakt med hyresvärdar för att hitta en bostad. Det förvaltas många hyresbostäder av olika aktörer, och på BostadsPortal kan du tryggt söka bland våra annonser och hitta just den bostaden som passar dina behov och önskemål. Du får vara aktiv i ditt sökande då det finns många vägar du kan ta för att hitta bostad i Halmstad.

Olika typer av hyresbostäder i Halmstad

Eftersom det förvaltas många hyresbostäder i Halmstad har du som bostadssökande möjlighet att hitta din drömbostad. Du får tänka på vad det är du letar efter. Är ni fler och behöver större yta då kan du leta bland våra hus, villor och attefallshus som uthyres. Eller söker du något i innerstan har vi också olika typer av hyresrätter och hyreslägenheter. Det går också att tänka ekonomiskt och bli inneboende. Att hyra rum i en lägenhet eller ett hus passar dig som är veckopendlare eller osäker på vart i Halmstad du vill bosätta dig i. Att hyra bostad i Halmstad medför många fördelar, exempelvis flexibilitet och ekonomisk fördelaktighet.

Sök bostad i Halmstad som student

I Halmstad ligger det olika akademiska institutioner, bland annat Högskolan i Halmstad. Som student är det alltid lätt att hitta bostad som passar din livssituation, och oftast får du vara flexibel när det kommer till valmöjligheter. På BostadsPortal hittar du olika typer av studentbostäder i Halmstad . Vi finns också på Facebook och där uppdaterar vi med nyheter och olika guider för både hyresvärdar och bostadssökande.

Bevaka hyresbostäder i Halmstad

För att hjälpa dig som söker bostad på BostadsPortal erbjuder vi olika verktyg och tjänster som du kan använda dig av i ditt bostadssökande. En gratis tjänst som bevakningsmail kommer ge dig många fördelar, då du enkelt ställer in dina sökkriterier och får mail från oss så fort det kommer in en hyresbostad som matchar de angivna kriterierna. Vi bevakar alltså marknaden åt dig, och när du har hittat ditt nya hem i Halmstad kan du avsluta denna tjänst utan krångel.

Fler frågor om hyresbostäder i Halmstad

Om du har ytterligare frågor eller funderingar om hyresbostäder i Halmstad är du alltid välkommen att kontakta oss. Vår kundtjänst är glad för att svara på dina frågor och hjälpa dig i ditt bostadssökande. Du kan nå oss på vardagar mellan kl 8-15 på Facebook Messenger eller e-post. Har du en bostad i Halmstad som du vill hyra ut kan du också läsa mer om bostadsuthyrning och hur det är att vara hyresvärd på BostadsPortal. Din trygghet är vår prioritering och du får professionell hjälp hela vägen.

Lycka till med bostadsjakten!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra hand
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA