Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Halmstad

Hyresbostäder i Halmstad

33 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
33 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 73 m²
Nyatorp-Gustavsfält, Brogatan
11 800 SEK1 timme sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Halmstad

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta ledig bostad i Halmstad på BostadsPortal

Är du ute efter att hitta en bra bostad i Halmstad? Här hos oss på BostadsPortal finns det många lediga bostäder i Halmstad. För att du ska få störst nytta av vår portal se gärna till att registrera dig här hos oss.

Halmstad är en vacker plats med nära till natur och salta bad! Du har nära till städer som Helsingborg , Malmö och Köpenhamn i Danmark. Åt andra hållet har du Falkenberg och Varberg .

När du vill hyra bostad i Halmstad, så är det ett bra val att söka efter den här hos oss!

Hitta ett passande bostadsalternativ i Halmstad

Du har flera olika bostadsalternativ att välja på när du ska hyra bostad i Halmstad. Fundera på om du föredrar att hyra en lägenhet eller hellre vill hyra en annan form av bostad. Du kan bland annat hyra hus , hyra stuga och hyra rum i Halmstad .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Halmstad

Om du vill att det ska gå snabbt och smidigt att hitta en bostad i Halmstad, så finns det två sätt att söka på. Du kan dels göra en snabbsökning, längst upp. Du får då fram alla typer av bostäder. Du kan även göra en mer utökad, avancerad sökning. Då kan du filtrera din sökning på ett bra sätt.

Använd en smart avancerad sökfunktion

När du ska söka efter en bostad i Halmstad så har du säkert vissa krav på hur stor den ska vara eller att det ska finnas vissa saker du behöver. Du kan under den avancerade sökningen bland annat klicka i antal rum, antal kvm samt typ av bostad. Du kan även söka efter bostäder med hiss, med balkong, med parkering. Sedan kan du också göra andra filtreringar som inflyttningsdatum, hyresperiod, max hyra att betala och en hel del annat.

Välj att göra en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Halmstad

Du kan söka efter lediga bostäder i Halmstad på två sätt. Dels kan du då och då besöka BostadsPortal och göra en avancerad sökning, dels lägga upp en Bostadsbevakning . Fördelen med att göra det sistnämnda är att du då inte måste besöka vår sida varje dag. Du gör en sökning med filtrering samt klickar i att den sökningen ska göras till en bevakning av bostäder. När det sedan kommer in nya lediga bostäder i Halmstad så får du ett mail.

Inom vilket område i Halmstad vill du hitta bostad?

Du har många trevliga områden i Halmstad att välja på. Bland annat Mickedala , Frennarp , Vallås , Nyatorp-Gustavsfält , Söndrum och Slottsjorden .

Så tar du dig till Halmstad

Att ta dig till Halmstad är inte så svårt eftersom stadens östra delar genomkorsas av motorvägen E6/E20. Det mellan Köpenhamn, Malmö och Göteborg . Mot inlandet och Kalmar och Växjö och östkusten har du riksväg 25 samt att du även har riksväg 26 mot Jönköping . Sedan finns även riksväg 15 mot Karlshamn .

Det går även bra att ta tåget eftersom att Västkustbanan går genom Halmstad. Du kan också åka buss, eller ta flyget till eller från Halmstads flygplats.

Vad du kan se och göra i Halmstad

Halmstad är en mycket trevlig stad som har mycket att erbjuda. Det är ibland benämnt som ett golfparadis. Här finns det även gott om fin natur för dig som gillar att vara ute!

I Halmstad har du även en hel del aktiviteter och evenemang samt så klart flera sevärdheter. Något som Halmstad är mycket känt för är Tylösand, som passar dig som vill sola och bada.

Om du gillar konst, så finns det en hel del av detta. Bland annat finns det gallerier, museer och ateljéer samt att det även finns en hel del utomhuskonst.

Det finns även flera andra museer i denna stad, de allra flesta ligger utanför stadsporten. Halmstad har även flera väderkvarnar och hembygdsgårdar.

När det gäller natur, så finns det gott om det med. Du kan promenera på Galgberget och Prins Bertils stig. Du kan då ta dig från Halmstads slott, via havet ut till Tylösand. Sedan vidare till Möllegårds naturreservat.

Friluftsmuseet Hallandsgården och ett utsiktstorn finns att hitta på Galgberget. När det gäller Halmstads slott så uppfördes det av den danske kungen Christian IV år 1610.

Annat att kika på i Halmstad är S:t Nikolai kyrka, teatrar, arenor och mycket mer. Det finns även en travbana.

Två trevliga ställen för dig med barn är Halmstads Äventyrsland och Busfabriken.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Har du letat ett tag efter en bra bostad att hyra, men inte fått napp på exakt det du är ute efter? Ett alternativ kan vara att hyra en större bostad än vad du själv behöver. För då kan du hyra ut ett rum till en annan person som är på jakt efter en bostad i Halmstad.

BostadsPortal – När du vill hitta en bra bostad i Halmstad

BostadsPortal är en sajt där du kan söka efter lediga bostäder i Halmstad, det på ett tryggt och säkert sätt. Vi rekommenderar dig att registrera dig på vår sida, för då får du full tillgång till allt det du kan behöva.

Här hos oss är det enkelt att hitta en bostad i Halmstad. Det är även tryggt att hyra bostad i Halmstad eftersom att alla de uthyrare som finns här, de är helt seriösa.

Här på BostadsPortal är det inte alls svårt att hitta lediga bostäder så som lägenheter , hus , stugor och rum . Det gäller inte bara Halmstad, utan även i andra städer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som ska hyra bostad i Halmstad, du kan känna dig trygg i att söka efter lediga bostäder i Halmstad här på BostadsPortal. Vi har en säker sida samt seriösa uthyrare!

Har du en fråga du vill ställa? Du kan först se om du hittar svaret på den via vår FAQ-sida. Du kan även kontakta oss via vår kundtjänst om du föredrar det.

Vi på BostadsPortal önskar dig lycka till i att hitta en riktigt bra bostad i Halmstad som matchar dina krav.