Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Falkenberg

Hyresbostäder i Falkenberg

51 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
51 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 72 m²
Skrea-Herting-Hjortsberg, Lille Pers väg
7 732 SEKIgår
Sida1av 3

Liknande annonser i Falkenberg

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Falkenberg på BostadsPortal

Är du på jakt efter en bostad i Falkenberg? Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga bostäder i Falkenberg. Denna ort ligger i Halland , vid havet och har mycket att erbjuda.  Oavsett om du ska flytta hit från annan ort, eller byta den bostad du har idag mot en annan, så kan du här hos oss hitta det du söker.

Bor du i Falkenberg så har du nära till Varberg åt ena hållet och Halmstad åt andra. Du har inte heller långt till Ullared .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Falkenberg

Du som funderar på att hyra bostad i Falkenberg, du måste bestämma dig för vad för slags bostad det ska vara. Du kan till exempel hyra en lägenhet Falkenberg , men det går även bra att hyra ett hus , en stuga samt att det även hyrs ut rum i Falkenberg .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Falkenberg

Allra snabbaste sättet att hitta bostäder i Falkenberg, det är att göra en snabbsökning. Du har en ruta längst upp på sidan där du kan skriva in ortens namn. Du kommer då att få upp alla lediga bostäder i Falkenberg. Föredrar du att filtrera efter en viss bostadstyp eller efter olika krav du kanske har, testa då att göra en avancerad sökning.

Testa en avancerad sökfunktion för att filtrera dina krav

Din nya bostad i Falkenberg ska säkert vara på ett visst vis. Du har kanske behov att den har ett visst antal rum, eller att den är en viss storlek i kvm. Då kan det vara bra att fylla i detta då du filtrerar. Du kan även välja andra saker att filtrera efter. Om du vill att bostaden ska ha balkong till exempel, då klickar du i det.

Du kan även klicka i andra önskemål som att det ska finnas hiss, parkering eller att bostaden ska tillåta husdjur.

Du kan göra en Bostadsbevakning av bostäder i Falkenberg

Vill du inte söka efter lediga bostäder i Falkenberg varje dag, så kan du testa att göra en så kallad Bostadsbevakning . För att kunna göra det så måste du registrera dig här hos oss på BostadsPortal. Du gör sedan en filtrerad sökning med de krav du har samt klickar i att den sökningen ska vara en Bostadsbevakning. När nya lägenheter i Falkenberg kommer in på sajten, så får du mail. Du kan då välja om du vill ta kontakt med uthyrare.

Inom vilket område i Falkenberg vill du hitta bostad?

Falkenberg har många olika områden att välja på. Bland annat Skrea-Herting-Hjortsberg , Tröingeberg , Skogstorp samt även västra och norra Falkenberg .

Ta dig till och från Falkenberg

Det är enkelt att ta dig till och från Falkenberg eftersom denna ort ligger vid motorvägen E6/E20. Sedan så passerar även Västkustbanan förbi, så det går utmärkt att åka tåg. Sedan så går det även bussar.

Saker att göra i Falkenberg

Falkenberg har en hel del att erbjuda både inom aktiviteter, sevärdheter och upplevelser. I denna ort finns det vacker natur, fina byggnader och broar, samt trevligt stadsliv. En känd bro, det är Tullbron. Den byggdes 1756–1761. Denna byggdes för att man skulle kunna ta sig över Ätran.  Själva bron ligger mitt i centrum, nära restauranger, butiker med mera. På andra sidan bron från centrum sett så finns en gammal borgruin. Det är rester från den danska borgen, Falkenbergs borg.

I centrum finns även Rådhustorget, ett populärt torg som är omgiven av krogar, restauranger och butiker. Här finns även Falkenbergs stadshus.

Ett annat besöksmål, som många turister gärna åker till, det är Skrea Strand. Denna sandstrand är 2 km lång. Intill stranden finns Klitterbadet, som är ett stort badhus.

Åker du en bit utanför Falkenberg så finns Axtorna slagfält, där ett medeltida krig mellan Sverige och Danmark utkämpades. Själva slaget skedde den 20 oktober 1565. Idag finns här ett monument i form av en sten med inristningar.

Åker du från Falkenberg mot Ullared så hittar du Åkulla bokskogar. Det är ett naturområde på 50 kvadratkilometer. Här finns det ett aktivt djurliv, sjöar och bokträd.

Något som är starkt förknippat med Falkenberg, det är Vallarnas scen där det ofta är revyer och teater som spelas.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Har du inte hittat en bostad i Falkenberg som du tycker passar de behov du har? Ett smart tips är att hyra en större bostad än vad du faktiskt behöver. För det gör att du kan hyra ut ett rum , eller flera. Du kan alltså själv bli hyresvärd utöver att hyra.

BostadsPortal är ett bra val när du vill hyra bostad i Falkenberg

Om det är så att du vill hyra bostad i Falkenberg så kan det vara smart att registrera dig hos oss på BostadsPortal. Det så att du får tillgång till alla de funktioner som finns på sajten. Du kan förvisso ändå söka efter lediga bostäder i Falkenberg, men ska du göra en Bostadsbevakning eller ta kontakt med uthyrare, så måste du vara registrerad.

Vi på BostadsPortal har samlat många uthyrare av bostäder på ett och samma ställe. Det gör att du enkelt kan hitta en mängd lediga bostäder i Falkenberg samt även i andra städer och orter. Vår sajt är även trygg att vistas på och även att använda.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

För att kunna hyra bostad i Falkenberg, så måste du ju ha en bra sajt där du kan söka efter lediga hyresbostäder i Falkenberg. Det är vad BostadsPortal är. Vi är en trygg och säker sajt att använda. Här finns bara seriösa uthyrare med, så du kan även känna dig trygg i att hyra av någon av dem.

Vill du ställa en fråga eller har några funderingar, så har vi en kundtjänst du kan kontakta. Du kan även kolla in vår sida med FAQ. Där har vi nämligen samlat vanliga frågor med svar.

Sedan vill vi på BostadsPortal även passa på att önska dig lycka till i jakten på en bostad i Falkenberg!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA