Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Falkenberg

Lediga lägenheter i Falkenberg

51 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
51 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 72 m²
Skrea-Herting-Hjortsberg, Lille Pers väg
7 732 SEK2 dagar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Falkenberg

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenheter i Falkenberg på BostadsPortal

Hos bostadsPortal har vi ett stort utbud av lediga hyresbostäder i typerna, lägenheter , rum , hus och stugor .

Hos har du en enkel och smidig åtgång till alla våra bostäder. Upprätta ett konto hos BostadsPortal idag och hitta det den lägenhet du letar efter i Falkenberg.

Vet du vilken typ av ledig lägenhet i Falkenberg du letar efter?

Är det en specifik typ av lägenhet du letar efter? Hos BostadsPortal har vi också ett stort utbud av studentbostäder , inneboende - rum hos rumskompis , seniorer - seniorboende och möblerade lägenheter .

Fina Falkenberg

Under sommaren så är det nästan ett måste att besöka Skrea strand. Sola och bada ute på Skrea strand, kan inte bli bättre. I utkanten av Falkenberg hittar du Sveriges populära Ullared, men också kallad för Skandinaviens största varuhus.

Vill du besöka grannstäderna? Visste du att Falkenberg ligger 30 min från Halmstad med tåg och storstaden Göteborg 90 minuter med tåg.

Är du intresserad av andra bostadstyper än lägenheter i Falkenberg?

Behöver det inte vara just en lägenhet i falkenberg? Är du intresserad av andra typer av hyresbostäder i Falkenberg? Hos BostadsPortal har vi delat upp hyresbostäder i Falkenberg i 4 olika grupper, lägenheter i Falkenberg, rum i Falkenberg , hus i Falkenberg och stuga  i Falkenberg .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Falkenberg

Hos BostadsPortal hittar du via vår filtreringsmöjlighet hyreslägenheter i Falkenberg snabbt och smidigt.  Vi gör din bostadsjakt smidigare genom våra filtreringsmöjligheter på vänstra sidan. Aktivera vår Bostadsbevakning gratis idag och bli automatiskt kontaktad av oss via mail.

Precisera din sökning med vår filtreringsmöjlighet

Använd vår filtreringssystem och hitta din lägenhet i Falkenberg.  Du hittar filtreringen på vänstra sidan och hjälper dig med att anpassa din sökning efter ditt önskemål.

De steg du ska tänka på när du filtrerar.

  • Välj den bostadstyp du söker, lägenhet, rum, hus eller stuga.
  • Avgränsa din sökning med tex. lägenheter i Falkenberg
  • Hur många kvadratmeter
  • Vilken prisklass ska den vara på

Skapa och aktivera Bostadsbevakning och hitta din lägenhet i Falkenberg

Ett bra hjälpmedel är att aktivera en bostadsbevakning efter att du filtrerat efter ditt önskemål, så se till att aktivera vår Bostadsbevakning via en enkel swipe i den orangea boxen på vänstra sidan. Du mottar automatiskt ett mail när vi hittar den lägenhet du filtrerat utifrån ditt önskemål.

Känn dig trygg när du söker lägenhet i Falkenberg

Vår kundservice godkänner alltid alla bostadsannonser innan de kommer online på BostadsPortal. Tvivlar du minsta lilla, så är du välkommen till att kontakta vår kundservice via mail eller Messenger.

Har du hittat en lägenhet som är markant större än planerat?

Har du förälskat dig i en större lägenhet som är både dyrare och har fler kvadratmeter än det du behöver?  Inga problem, en lösning skulle kunna vara att du hyr den och hyr ut de rum eller rummen du inte kommer använda. Hitta din hyresgäst eller flera hyresgäster helt gratis hos oss. På så vis sparar du också på hyran.

Våra digitala tjänster

Förutom att du hittat din hyresgäst helt gratis, så kan du använda dig av våra digitala tjänster helt gratis. Vi erbjuder ett digitalt hyreskontrakt, redo och klar för ifyllning online och ett digitalt besiktningsprotokoll , för besiktning när man ska flytta in - inflyttningsbesiktning och för att flytta ut - utflyttningsbesiktning

Kontakta oss vid det minsta

Vår kundservice står redo och klara via mail och Messenger. redo för att hjälpa dig vid minsta lilla fråga och eventuella funderingar kring lägenheter i Falkenberg.

All lycka önskas med att hitta en lägenhet i Falkenberg!