Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Varberg

Hyresbostäder i Varberg

5 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
5 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 55 m²
Centrum, Ringvägen
5 382 SEKIgår

Liknande annonser i Varberg

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Varberg på BostadsPortal

Är det så att du letar efter lediga bostäder i Varberg? Då har du hamnat helt rätt. Här på BostadsPortal kan din nästa bostad i Varberg finnas. Varberg i sig är en mycket trevlig ort att bo i och det finns en hel del att se och göra här.

När du bor i Varberg så har du nära till bland annat Falkenberg och Ullared ! Det är inte heller allt för långt till Göteborg eller Borås .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Varberg

När du ska hyra bostad i Varberg, så fundera då på om du föredrar en viss bostadstyp före en annan. Vill du allra helst hyra en lägenhet , eller föredrar du kanske att hyra ett hus i Varberg ? Det finns även andra bostadsalternativ som stugor , rum samt studentboenden .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Varberg

Ett snabbt och smidigt sätt att hitta bostad i Varberg, det är att göra en snabbsökning, allra längst upp på sidan. Skriv då bara in Varberg och du får upp alla lediga bostäder i Varberg. Vill du göra en mer noggrann sökning där du kan filtrera på olika sätt då ska du göra en avancerad sökning.

Använd sökfunktionen där du kan filtrera krav

När du ska hyra bostad i Varberg så är det säkert så att du vill att denna bostad ska vara på ett visst sätt. De flesta har ju ett visst antal rum de måste ha, eller en max hyra de klarar av att betala. Denna typ av krav kan du filtrera under den avancerade sökningen.

Du kan bland annat fylla i hur många kvm du vill att bostaden ska vara på, så väl som du kan klicka i att det måste finnas en hiss eller en parkering.

Du kan filtrera din sökning på olika sätt när du gör en avancerad sökning så att det matchar dina krav.

Välj att göra en Bostadsbevakning av bostäder i Varberg

Du kan om du vill besöka vår sida varje dag för att kolla lediga bostäder i Varberg. Dock är det ju något som de flesta inte har tid, eller lust med. Du kan då testa att göra det som heter Bostadsbevakning . Det innebär att du bara behöver göra en filtrerad sökning en gång. Du börjar med att registrera dig hos oss. Sedan gör du en avancerad sökning med de krav du har. Då du klickar i Bostadsbevakning så kommer du sedan att få mail, varje gång en ny ledig bostad i Varberg dyker upp.

Inom vilket område i Varberg vill du hitta bostad?

Varberg har många bra områden att bo inom. Du har bland annat Träslöv , Mariedal och Håsten samt att du även kan bo mitt i centrum .

Ta dig till och från Varberg

Om du ska ta dig till Varberg eller härifrån, så kan du göra det på flera sätt. Dels så går motorvägen E6/E20 längs med den svenska västkusten. I Varberg börjar även riksväg 41 som går mot Mark och Borås samt att du har länsväg 153 mot Värnamo .

Du kan även åka tåg, då Västkustbanan går här så väl som Viskadalsbanan. Du har även flera bussar.

Saker att hitta på när du bor i Varberg

Varberg är en perfekt ort för att hitta på en massa saker samt att det även finns en hel del sevärdheter. Orten i sig är känd som en turistort under sommaren, mycket tack vare närheten till havet. Dock finns det även saker att se och göra året om.

Varberg ligger vackert intill havet, så sol och bad är ju en självklarhet. Det finns till och med en sandstrand mitt i staden, precis vid Varbergs fästning. Där ligger även kallbadhuset.

I Varberg kan du även gå på Spa. Människor har faktiskt vallfärdat till Varberg för att koppla av, njuta, dricka brunn och bada kur, det sedan 1800-talet. Du har bland annat Asia Spa, som ligger i samma hus som Varbergs stadshotell. Sedan har du även Varbergs Kusthotell, Fregatten, Leninbadet och Hotell Havanna.

I Varberg finns Varbergs fästning, som är väl värt ett besök. Du kan promenera runt denna fästning, så väl som ta en guidad tur. På fästningen finns även Hallands kulturhistoriska museum.

I Varberg är det mycket trevligt att ta dig till torget, som är känt över hela landet. Här bedrevs det redan under 1600-talet en livfull handel. Idag är det torghandlare så väl som att det finns gator med massa unika butiker.

Åkulla Bokskogar är ett annat sevärt besöksmål. Det finns inåt landet ca 20 km från Varberg och här har du även Bexells talande stenar. Det är hundratals inskriptioner på stenar, hällar och klippblock.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Har du sökt efter lediga bostäder i Varberg, men inte riktigt hittat något som passar just dig och dina krav? Du kan satsa på att hyra en större bostad än vad du har behov av. Det för att sedan hyra ut ett rum , eller flera, eller hela delar av bostaden till andra.

BostadsPortal ett bra val när du vill hyra bostad i Varberg

När du vill hyra bostad i Varberg, så är BostadsPortal en bra sajt att leta på. Här hos oss finns det många gratis tjänster, men bäst nytta har du av oss genom att registrera dig. Det så att du enkelt kan göra Bostadsbevakningar eller få kontakt med uthyrare.

Om du vill ha en bra bostad i Varberg, så är BostadsPortal enkel att hitta den via. Det finns bra sökfunktioner samt bra uthyrare.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter efter hyresbostäder i Varberg, så kan det vara bra att veta, att på att vår sajt är det tryggt att vara. Du kan även känna dig trygg i att hyra bostad i Varberg. Det eftersom att här hos oss på BostadsPortal finns det bara seriösa uthyrare.

Har du frågor eller funderingar, kika gärna in på vår sida med FAQ. Du kan även kontakta oss via kundtjänst.

Vi önskar dig ett stort lycka till i ditt sökande efter bostad i Varberg.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA