Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Varberg

Lediga lägenheter i Varberg

6 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
6 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 61 m²
Varberg, Trollsmultronvägen
10 666 SEK42 minuter sedan

Liknande annonser i Varberg

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Varberg på BostadsPortal

Ska du flytta till Varberg från annan ort, eller bara byta ut din nuvarande bostad till en annan? Oavsett varför du söker efter en lägenhet i Varberg, använd dig av BostadsPortal. Här listar vi nämligen alla lediga lägenheter i Varberg, samt även andra typer av bostäder som hyrs ut.

Bor du i Varberg, så finns det mycket att se och göra samt att du även har nära till både Ullared och Falkenberg . Sedan är det även nära till både Göteborg och Borås .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Varberg

Vet du med dig att det är just en hyreslägenhet i Varberg så sök efter det. Men det kan även vara bra att veta att du kan hyra andra bostäder med. Bland annat hus , stuga och rum i Varberg .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Varberg

Du kan om du vill göra en snabbsökning efter lediga lägenheter i Varberg. Det allra längst upp på sidan. Men var då medveten om att du kommer att få upp alla typer av bostäder. Du kan med fördel välja att göra en avancerad sökning. Det för att filtrera efter dina egna krav.

Filtrera sökningen med dina egna önskemål och krav

Kanske det är så att du har vissa önskemål eller krav på din hyreslägenhet i Varberg? Då kan det vara smart att använda det som heter avancerad sökning. I denna sökning är det enkelt att filtrera efter olika saker. Bland annat kan du fylla i antal rum, hur många kvm det ska vara eller om det får vara en max summa i hyra.

Det går även att fylla i eller klicka i rutor med saker som att det måste vara möblerat, att det ska finnas balkong eller att det är ett måste att husdjur tillåts.

En bostadsbevakning gör det enklare

Ett sätt att hitta lediga lägenheter i Varberg, det är att besöka BostadsPortal varje dag för att göra en ny sökning. Men vill du slippa att göra så, använd det som heter Bostadsbevakning . Du börjar med att registrera dig hos oss. Sedan gör du din avancerade sökning med dina filtreringar.

Klicka sedan i bostadsbevakning. Detta val innebär att så snart det dyker upp lediga lägenheter i Varberg, då får du mail. Du kan då välja att ta kontakt med den uthyraren för att få se lägenheten.

Inom vilket område i Varberg vill du hitta lägenhet?

Du har flera bra områden i Varberg att välja på.  Till exempel kan du välja att bo i Träslöv eller Maredal. Du har även Håsten samt så klart centrala Varberg .

Så tar du dig till och från Varberg

För att åka till Varberg, eller åka från denna stad, så kan du antingen åka bil eller kollektivt. Du har flera bra vägar som E6/E20 längs med den svenska västkusten. Du har också riksväg 41 som går mot Mark och Borås så väl som länsväg 153 mot Värnamo.

Du kan även ta tåget, då Västkustbanan och Viskadalsbanan går via Varberg.

Sevärdheter och aktiviteter du kan företa dig i Varberg

När du bor i en lägenhet i Varberg, så finns det en massa olika saker du kan göra, utöver att jobba eller plugga eller vad du nu gör till vardags. Du har bland annat nära till naturen. Sedan är Varberg ett sommarparadis för många. Det beror mycket på att det ligger så nära havet. Så under sommaren är det extra mycket hålligång här.

Havet är ju som sagt nära och du kan sola och bada, mitt i staden, eller åka till Apelviken strax utanför.

Varbergs fästning ligger även den mitt i staden, där du kan ta promenader runt, ta en guidad tur, eller bara njuta av omgivningarna. Sedan finns här Hallands kulturhistoriska museum. Det finns ett kallbadhus här med.

Vill du ta hand om dig själv, så finns det flera chanser till det. I Varberg finns det nämligen spa. Inte bara ett, utan flera. Ett av dem är Asia Spa, placerat i Varbergs stadshotell. Du har också Varbergs Kusthotell, Fregatten, Leninbadet och Hotell Havanna.

Torget i Varberg är vida känt och här är det en hel del aktiviteter främst under sommaren. Sedan finns det flera gator med unika butiker runt om detta torg.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det ska vara tryggt att hyra lägenhet i Varberg så väl som att det ska vara tryggt att söka efter lediga lägenheter i Varberg. Det är just vad det är om du använder dig av BostadsPortal. Vår sajt är säker och våra uthyrare är alla seriösa!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du ett krav på att din lägenhet ska vara i en viss storlek, med ett visst antal rum, men ännu inte hittat det? Ett tips är att hyra en lägenhet med fler rum än vad du har behov av själv. Du kan ju då välja att hyra ut det rum du inte själv ska använda. Smart va?

Hitta en bra lägenhet i Varberg via BostadsPortal

Du som vill bo i en bra hyreslägenhet i Varberg, du kan hitta den via oss på BostadsPortal. Att registrera dig hos oss är ett smart drag. Du kan då få tillgång till allt det du behöver. Det underlättar då du ska göra din bevakning av bostäder och då du ska ta kontakt med uthyrare.

Vi på BostadsPortal har gjort vårt bästa för att sammanföra de personer som vill hyra ut, med de som vill hyra en bostad eller lägenhet. Vår sajt är mycket trygg och säker att använda dig av.

Du kan göra olika sökningar och filtreringar på vår portal för att hitta en perfekt lägenhet i Varberg som passar just dig och de krav och önskemål du har.

Om du har en fråga du vill ha svar på, så är ett tips att kolla vår sida med FAQ. Skulle du inte finna svaret där, då kan du kontakta vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal vill även passa på att önska lycka till i jakten på en bra lägenhet i Varberg!