Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Borås

Lediga lägenheter i Borås

145 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
145 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 69 m²
Göta, Kellgrensgatan
7 369 SEK13 timmar sedan
...
Sida1av 9

Liknande annonser i Borås

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Borås på BostadsPortal

Här hittar du alla lägenheter i Borås! Så när du letar efter lediga lägenheter i Borås kommun, oavsett om det är i staden Borås eller i samhällena utanför så har du kommit till rätt plats! Här har vi samlat alla lediga lägenheter i Borås som finns tillgängliga, oavsett om det är via kommunala eller privata bostadsbolag, små eller stora hyresvärdar, för att du ska finna bostaden du letar efter! Vi på BostadsPortal är stolta över att finnas i hela Sverige och att vi kan erbjuda nya annonser i ditt närområde dagligen. Om du även letar efter andra typer av bostäder än just lägenheter så kan du välja vår sida för hyresbostäder i Borås så att du inte missar ditt framtida drömboende! Här hittar du alla typer av hyresrätter Borås.

Enkelt att hitta lediga lägenheter i Borås

Här på BostadsPortal hittar du det bredaste utbudet av lediga lägenheter i Borås. Dessutom har vi smarta sökfunktioner som gör att du på ett mycket enkelt sätt kan se dem. Ett tips är att du registrerar dig hos oss så att du får full tillgång till alla de funktioner vi har att erbjuda. När du söker fram lediga lägenheter i Borås, fundera då på om du vill bo inom ett visst område. Kanske du föredrar att bo nära högskolan eller vill du hellre bo en bit utanför? Bland stadsdelar att välja på har du bland annat Sjöbo , Ryda, Trandared och Brämhult .

Sök lediga lägenheter i Borås

Borås utgör hjärtat i Sjuhäradsbygden, i Västergötland. Staden, ja hela kommunen, är historiskt känd för sin textilindustri och sina postorderföretag, och har därför fått smeknamnet "Textilstaden". Förutom tätorten Borås kan kommunen indelas i följande distrikt: Borgstena, Borås Caroli, Borås Gustav Adolf, Bredared, Brämhult, Dannike, Fristad-Gingri, Kinnarumma och Ljushult.

Utbudet på hyreslägenheter i Borås

BostadsPortal är en perfekt startpunkt för dig som vill hitta en lägenhet i Borås: vi samlar alla hyresannonser med lediga lägenheter i landet, även de som ofta annars döljs inne på olika bostadsbolags hemsidor.  Detta är för att vi också har privata hyresvärdar Borås som annonserar på vår hemsida. Här på sidan kan du söka bland Borås lägenheter genom att välja bland alla sökkriterier. Du kan ställa in i vilket område du söker lägenhet, storlek, antal rum och vad din maxhyra är. Allt för att du ska hitta den perfekta lägenheten bland alla våra hyreslägenheter Borås.

Olika typer av lägenheter i Borås

Du kan söka efter alla typer av hyreslägenheter i Borås direkt här på sidan; små lägenheter eller stora lägenheter och du kan välja mellan tidsbegränsat eller tillsvidare lägenheter, eller om du kanske söker delat boende. När du bland Borås lägenheter funnit en lägenhetsannons du är intresserad av kan du läsa mer information som hyresvärden lagt in i annonsen, som var i Borås lägenheten ligger och specifika detaljer eller krav för just denna lägenhet. Du kan även läsa om just den här hyreslägenheten kräver bostadskö eller att du exempelvis är ungdom eller pensionär. Vi har också studentlägenheter Borås på vår sida.  Här finner du även detaljer om lägenheten som möblerad/icke möblerad och om kostnader som exempelvis el och vatten ingår i hyran. Obs, alla hyresvärdar Borås skriver inte in alla information så det är viktigt att fråga om det är något specifikt du undrar över.

Bevaka lediga lägenheter i Borås

När du läst igenom de olika annonserna för lediga lägenheter i Borås på BostadsPortals hemsida är det dags för dig att kontakta uthyraren direkt för att söka bostaden. Genom att köpa full åtkomst i form av ett abonnemang, får du möjlighet att ögonblickligen ta kontakt med de som annonserar lediga hyreslägenheter i Borås kommun.

Det gäller att vara snabb! De mest attraktiva Borås lägenheter finns bara några dagar på vår sajt innan hyresvärden fått nog med ansökningar och tar bort annonsen. Så för att inte gå miste om chansen kan du skaffa ett gratis bevakningsmail och på så sätt få besked i din mailbox så fort en hyresrätt Borås som passar det du söker dyker upp. I ditt bevakningsmail kan du, på samma sätt som i sökfunktionen här på sidan, välja dina viktigaste önskemål. Då du får mail när något nytt kommer in kan du själv välja hur ofta du vill logga in på hemsidan för att se de annonser över hyreslägenheter i Borås som blivit tillgängliga för dig.

Kontakta oss

Många letar efter en bostad nära jobb, men andra har en mer vag idé om att de vill bo i ett visst område av Sverige. Om du söker efter en lägenhet i mer än en kommun samtidigt så kan du ställa in det i både sökkriterier här på sidan och i ditt bevakningsmail. Om du har fler frågor kan du alltid vända dig till vår kundtjänst på e-post, eller läsa mer i vår support.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och följ vår blogg för att ta del av inspiration, tips, idéer och tävlingar.

Lycka till i ditt letande efter din kommande lägenhet i Borås!