Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Borås

Hyresbostäder i Borås

203 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
203 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
3 r. · Lägenhet · 70 m²
Borås, Rundeln
Hejsan , jag vill hyra ut min 3a på Göta , Med 2 stora sovrum och stor vardagsrum och kök. Parkerin
49 minuter sedan
8 000 kr
...
Sida1av 12
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Borås på BostadsPortal

Det kan ta tid, kraft och energi att söka efter en ny hyresbostad, oavsett om problemet är utbudet, kötider eller hyreskostnad, och det gäller förstås även i ett område som Borås, där letandet efter den rätta hyreslägenheten lätt kan kännas som ett heltidsarbete.

Att hyra bostad i Borås

Letar du efter en bostad Borås så kolla här på BostadsPortal för att se om vi kan erbjuda några passande lägenheter, villor, rum eller andra typer av boende som passar det du letar efter. På BostadsPortal finns det flera hyresrätter Borås, men också bostadsannonser vi samlat in från alla andra betydande sajter med hyresbostäder. Du väljer det du söker här längst uppe på sidan så att du ser alla matchande Borås bostäder. Om du inte hittar den bostad du letar efter direkt så är inte möjligheten förbi: Vi uppdaterar våra annonser dagligen så du kan välja att bokmärka sidan och skapa bevakningsmail, för att alltid kunna se lediga bostäder i Borås.

Att bo i Borås

Borås ligger mitt i Västergötland, i Sjuhäradsbygden eller Knalleland som trakten också kallas. Söker du boende Borås börjar du letandet på Bostadsportal. Vare sig du ska studera eller arbeta i Borås har vi många passande hyresbostäder i Borås i alla storlekar och lägen. Från hyresrätter med eget kontrakt till andrahandsuthyrning av bostadsrätter och villor.

I Borås har handel och textilindustri länge varit viktigt, bland annat mycket av Sveriges postorderförsäljning har utgått från Borås. Idag har företag som Ellos, Hobbex och Net On Net sina huvudkontor i Borås. På Högskolan i Borås kan du bland annat studera på Bibliotekshögskolan och Textilhögskolan.

Så hyr du en bostad i Borås

När du hittar en annons i Borås som du är intresserad av då behöver du köpa full åtkomst i form av ett abonnemang,för att gå vidare och få tillgång till kontaktinformationen till hyresvärdarna. När du letar bostäder i Borås är det viktigt att vara snabb med att kontakta uthyraren då det är många om budet, de bästa lediga bostäder i Borås ligger ofta inte upp mer en ett par dagar.

Kontakta oss

Vi på BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan ringa eller skriva till vår kundtjänst med dina funderingar, och du kan även läsa faktaartiklar på bloggen .

Lycka till med att finna ditt nästa hem i Borås!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktning
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA