Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Besiktningsprotokoll
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Borås

Hyra rum i Borås

8 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
8 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
1 r. · Rum · 15 m²
Borås, Hornsgatan
Eftertraktad fräscht och möblerat rum uthyres till kvinnlig student eller pendlare i centrala Borås!
24 oktober
5 000 kr

Liknande annonser i Borås

Populära söktermer
  • Alla Rum

Att hyra ett rum i Borås via BostadsPortal

Vill du hitta en ny bostad i Borås ska du komma ihåg att du även kan hitta ett rum att hyra i Borås. Att vara inneboende är för många en tillfällig lösning på bostadsbrist, vilket kan ge dig möjlighet att bo centralt och till ett överkomligt pris.

Det finns många typer av rum i Borås kommun. Du kan hitta rum i t.ex. en villa, radhus eller lägenhet, eller du kan också söka på korridorrum, studentrum Borås eller kollektivboende.

Bli inneboende i Borås

Att hyra ett rum i eller hyra en del av en lägenhet eller hus kallas att vara inneboende. Som inneboende delas du om badrum, toalett och kök. Förutom detta så kan du möjligen utnyttja gemensamma utrymmen, uteplats och t.ex. tvättmaskin. Som inneboende i en villa hyr du ofta ditt rum i första hand. Men om du hyr i en lägenhet, hyresrätt eller bostadsrätt är det oftast ett andrahandskontrakt som gäller. Söker du efter studentbostäder så kan du finna mer studentbostäder på vår sida för studenter.

Fördelar med att hyra ett rum i Borås

Det kan finnas många orsaker till varför man väljer ett rum som boende. Förutom det kanske mest vanliga att du just har flyttat hemifrån eller studerar så kan det vara att du har fått jobb på annan ort exempelvis i Borås och till att börja med inte vet var du vill bo eller hur länge du stannar. Om du pendlar så vill du kanske behålla din bostad i din hemstad och ha ett rum som extra bostad. Det är oftast billigare att hyra rum för att man delar kostnaden med hyresvärden och/eller andra inneboende.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss varje vardag mellan kl 8-16. Vi kan nås via e-post eller Facebook Messenger. Om du söker efter en studentbostad i Borås kan du finna fler tips på vår blogg om bostadssituationen i Borås kommun för studerande eller gå direkt till vår studentsida för att söka studentbostad i Borås .

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra hand
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA