Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret

kr

Hyra rum Borås

12 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
12 Resultat

Populära söktermer

Söker du rum i Borås?

Vill du hitta en ny bostad i Borås ska du komma ihåg att du även kan hitta ett rum att hyra i Borås. Att vara inneboende är för många en tillfällig lösning på bostadsbrist, vilket kan ge dig möjlighet att bo centralt och till ett överkomligt pris.

Vilken typ av rum letar du efter?

Det finns många typer av rum i Borås kommun. Du kan hitta rum i t.ex. en villa, radhus eller lägenhet, eller du kan också söka på korridorrum, studentrum Borås eller kollektivboende.

Inneboende Borås

Att hyra ett rum i eller hyra en del av en lägenhet eller hus kallas att vara inneboende. Som inneboende delas du om badrum, toalett och kök. Förutom detta så kan du möjligen utnyttja gemensamma utrymmen, uteplats och t.ex. tvättmaskin. Som inneboende i en villa hyr du ofta ditt rum i första hand. Men om du hyr i en lägenhet, hyresrätt eller bostadsrätt är det oftast ett andrahandskontrakt som gäller. Söker du efter studentbostäder så kan du finna mer studentbostäder på vår sida för studenter.

Varför hyra rum Borås?

Det kan finnas många orsaker till varför man väljer ett rum som boende. Förutom det kanske mest vanliga att du just har flyttat hemifrån eller studerar så kan det vara att du har fått jobb på annan ort exempelvis i Borås och till att börja med inte vet var du vill bo eller hur länge du stannar. Om du pendlar så vill du kanske behålla din bostad i din hemstad och ha ett rum som extra bostad.

Det är oftast billigare att hyra rum för att man delar kostnaden med hyresvärden och/eller andra inneboende.

Om du söker efter en studentbostad i Borås kan du finna fler tips på vår blogg om bostadssituationen i Borås kommun för studerande eller gå direkt till vår studentsida för att söka studentbostad i Borås .

Användbara länkar

Omboende.se

Hyresgästföreningen

Studeravidare.se

Lycka till med bostadsjakten!