Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hus
  3. Borås

Hyra hus i Borås

2 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum hus på 80 m²
Sjöbo, Almenäsvägen
12 500 SEK28 juni

Liknande annonser i Borås

Populära söktermer
  • Alla Hus

Att hyra ett hus i Borås via BostadsPortal

Det här är sidan för dig som vill gärna hyra hus, villa eller parhus i Borås. Välkommen till BostadsPortal där du hittar alla lediga hus att hyra i hela landet med en sökning! Om du letar efter hus i Borås så kan du tryggt börja bostadsjakten här.

Sök bland lediga hus i Borås

Vill du hitta din nästa hyresbostad så snabbt som möjligt är BostadsPortal helt klart rätt hemsida för dig. Vi har hela utbudet av alla hus, villor och parhus i Borås, både de "dolda" bostäderna hos privata hyresvärdar och de öppet tillgängliga bostäderna från de etablerade bostadsbolagen. På denna sida kan du söka bland alla lediga hus, villor och parhus, som utannonseras medan du läser denna text i Borås. Det kan finnas många orsaker till att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i Borås en kortare period kan vara ett enkelt sätt att prova om boendet är det rätta innan man överväger ett husköp. Men det finns också många som väljer att hyra under längre perioder. I sökkriterierna ovan är det möjligt att under "hyresperiod"  enkelt se om huset hyrs ut under en längre eller kortare period.

Hus som uthyres i Borås

Om du vill hitta en villa eller ett parhus i Borås kommun, så kan du på denna sida finna alla lediga hus och parhus, som det är listade i dag i Borås. Villa är fortfarande den vanligaste bostadsformen bland barnfamiljer i Sverige. Många efterfrågar det extra utrymme och det privatliv som en stor hyresrätt med en trädgård kan ge. Men alla vill inte köpa hus, utan väljer att hyra istället.

Att hyra hus i Borås eller utanför staden en begränsad tid kan vara ett enkelt sätt att testa om exempelvis livet på landet verkligen är det man önskar. Det är ofta ekonomiskt tryggare att hyra hus än att köpa,  dels för att du inte ska ha en stor handpenning, men också för att det inte en hyresgästen som bär ansvar för stora oförutsedda kostnader. Genom att hyra har du också mer frihet, kanske vill du testa att hyra hus utanför Borås för att känna av hur det är att bo utanför staden.

Bevaka lediga hus i Borås

Att hitta ett nytt hus att hyra kan kännas som ett heltidsjobb. Det är många om budet att hyra och man måste därför ofta kolla på alla sidor flera gånger om dagen. Med vår gratistjänst bevakningsmail gör vi det lite lättare för dig. Precis som när du aktivt söker på sidan kan du ställa in sökkriterier som passar just dig, du får då ett mail när nya hus som stämmer överens med ditt drömhus annonseras på sidan.

Kontakta oss

Fler praktiska frågor om BostadsPortal? Hitta vår support här. Eller gå till vår blogg för att få tips om hur du finner ditt nästa hem. Vi kan även nås via e-post eller Facebook Messenger varje vardag mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA