Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Halmstad

Lediga lägenheter i Halmstad

25 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
25 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1,5 rum lägenhet på 44 m²
Nyatorp-Gustavsfält, Österängsgatan
7 935 SEK2 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Halmstad

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Halmstad på BostadsPortal

Halmstad är en stad som är perfekt att bo i, det oavsett om du ska jobba här, som på sjukhuset, eller garnisonen eller om du ska plugga på stadens högskola. Om du har behov av en hyreslägenhet i Halmstad så kan du med fördel söka efter alla lediga hyreslägenheter i Halmstad här hos oss.

Halmstad är en hamnstad, belägen vid Nissans mynning i Laholmsbukten. Bor du här så har du nära till vackra Tylösand samt att det inte är allt för långt till städer som Helsingborg , Malmö och Köpenhamn i Danmark. Du har även nära till Falkenberg och Varberg åt andra hållet.

Få en bra överblick av alla lediga lägenheter i Halmstad

När du söker efter lediga lägenheter i Halmstad, så kan det ju vara bra att få en bra överblick på vad som finns att hyra. Du kan välja att se alla de lediga lägenheter i Halmstad som finns, oavsett storlek, område eller hyra. Du kan även välja att göra olika filtreringar om du bara vill ha en lista på de lägenheter som möter de krav du faktiskt har. Oavsett hur du väljer att söka så är det enkelt att få fram ett brett utbud av lediga lägenheter via oss på BostadsPortal.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Halmstad

Du som vill bo i Halmstad, du kan göra det i en hyreslägenhet i Halmstad. Utöver att hyra lägenhet i Halmstad så finns det även möjligheter att hyra andra bostadsalternativ, som hus , stuga , rum och studentboende .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Halmstad

Är du ute efter att snabbt hitta en lägenhet i Halmstad, så kan du göra det smidigt via vår sajt. Här listar vi alla lediga lägenheter i Halmstad. Du kan göra en snabbsökning, eller så går du in och gör en mer avancerad sökning. Fundera på vad för typ av lägenhet du vill hyra och var i Halmstad du vill att den ska ligga.

Sök hyreslägenheter som kan passa dina önskemål och krav

När du ska hyra i lägenhet Halmstad så är det ju inte fel om den möter alla de krav och önskemål du har. Du kanske måste ha minst fyra rum och kök, eller att lägenheten måste ligga nära barnens skola eller att du måste ha en hiss. Alla dessa olika kriterier kan du klicka i, när du gör en avancerad sökning.

Det lönar sig att vara så noggrann du kan när du söker efter lediga lägenheter i Halmstad. Detta eftersom att du då kan få fram passande alternativ.

Använd dig av bostadsbevakning

Du som vill kunna hyra lägenhet i Halmstad men inte vill leta varje dag, du kan använda dig av bostadsbevakning . Denna tjänst gör att du kan få mail så snart det dyker upp en hyreslägenhet i Halmstad som blir ledig samt matchar de krav du fyllt i. Du behöver registrera dig hos oss för att kunna lägga upp en bostadsbevakning.

Inom vilket område i Halmstad vill du hitta hyreslägenhet?

I Halmstad har du flera olika områden där du kan bo. Bland annat har du områden som Vallås , Nyatorp-Gustavsfält , Söndrum , Mickedala , Frennarp och så vidare.

Så tar du dig till Halmstad och härifrån

Halmstads östra delar genomkorsas av motorvägen E6/E20 mellan Köpenhamn, Malmö och Göteborg . Sedan så har du även riksväg 25 mot inlandet och mot Kalmar och Växjö och östkusten. Sedan finns även riksväg 26 mot Jönköping och riksväg 15 mot Karlshamn .

Det finns även tåg att åka till och från Halmstad, då Västkustbanan går genom staden. Bussar går de med, både i tätorten och till närliggande orter.

Sedan finns det även möjligheter att ta flyget, då du har nära till Halmstads flygplats.

Upptäck vad Halmstad har att erbjuda

Halmstad som ligger i södra Sverige benämns ibland som ett golfparadis samt att det även är en stad för den som älskar naturen. Staden i sig är ju dessutom Gyllene Tiders hemstad.

Halmstad har en hel del att erbjuda när det gäller sevärdheter, aktiviteter och evenemang. Något som staden är mycket känt för, det är Tylösand. Där kan du njuta av salta bad och massor av sol.

I Halmstad så finns något för alla, bland annat finns det gott om konst i alla dess former. Dels finns utomhuskonst dels finns även en hel del gallerier och museer och ateljéer där konstnärer skapar med keramik, trä, glas och textil.

Staden har flera museer, de flesta placerade utanför stadsporten samt att det även finns flera hembygdsgårdar och väderkvarnar.

Bor du i Halmstad så har du nära till naturen. Bland annat kan du vandra på olika fina promenadvägar som till exempel Galgberget och Prins Bertils stig. Den går från Halmstads slott, vid havet ut till Tylösand och sedan vidare till Möllegårds naturreservat. På Galgberget finns det ett museum, Friluftsmuseet Hallandsgården, samt även ett utsiktstorn.

Andra trevliga sevärdheter i denna stad är S:t Nikolai kyrka och Halmstads slott. Slottet uppfördes 1610 av den danske kungen Christian IV. I staden finns även teatrar, arenor, travbana med mera.

För barnen finns Halmstads Äventyrsland och Busfabriken. Sedan finns det även en gokartbana.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du väljer att använda dig av BostadsPortal för att söka efter lediga lägenheter i Halmstad, så kan du känna dig trygg och säker. Vår sajt har seriösa uthyrare samt att du som bostadssökande behöver inte oroa dig för att dina privata uppgifter ska delas med andra.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Skulle det vara så att du inte hittar just den hyreslägenhet i Halmstad som du vill ha, då finns det ett smart alternativ. Du kan hyra en lägenhet i Halmstad, som är större än du tänkt. Sedan kan du hyra ut ett rum i denna lägenhet till en annan . Du blir på så vis både hyresgäst och hyresvärd i ett. Du kan då få tillgång till smarta digitala verktyg.

Välj BostadsPortal när du ska söka efter en ledig lägenhet i Halmstad

Om du ska söka efter lediga lägenheter i Halmstad, så är vår sajt, BostadsPortal ett bra val. Här möts uthyrare och bostadssökande på ett tryggt sätt. Du kan med fördel välja att registrera dig hos oss. För då är det mycket enklare för dig att göra en bostadsbevakning så väl som att ta kontakt med olika uthyrare.

Hör av dig till oss för ytterligare frågor eller svar

Hos oss är det ganska enkelt att få tag på en passande lägenhet i Halmstad. Om du känner att du vill ha hjälp eller ställa frågor då är du välkommen att kontakta oss via vår kundtjänst.

Vi önskar dig lycka till med att hitta just den lägenhet i Halmstad du vill ha!