Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Halmstad

Lägenheter i Halmstad

73 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
73 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
2 r. · Lägenhet · 48 m²
Halmstad, Hantverksgatan
På kvarteret Valdemar Atterdag 21 bor du mitt i Halmstads stadskärna med närhet till Halmstads utbud
7 timmar sedan
5 902 kr
Sida1av 5
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Halmstad på BostadsPortal

Söker du lägenhet att hyra i Halmstad? Du kan läsa vidare här om hur det är att hyra lägenhet i en hamnstad. På BostadsPortal kan du enkelt och säkert söka bland våra lediga lägenheter i Halmstad och hitta just den lägenheten som passar dina behov. Din trygghet är vår prioritering, därför lägger vi upp enbart godkända annonser på lediga lägenheter, från både privata och kommunal hyresvärdar i Halmstad.

Söka bland lediga lägenheter i Halmstad

Halmstads kommun har ingen officiell bostadsförmedling och det är upp till dig som bostadssökande att hitta hyresvärdar och kontakta dem. Detta kan innebära olika saker. Utan officiella bostadsköer har alla lika stora chanser att hitta en drömlägenhet att hyra. Å andra sidan är det viktigt att du tar initiativet och är aktiv i ditt sökande. Du får tänka på exakt vad det är du letar efter och vara realistisk. Våra hyresvärdar uppskattar när du visar ditt intresse och att du kan sköta lägenheten. Vi rekommenderar dig att lägga tid på att skriva en bra introduktion och motivera varför just du ska få hyra lägenhet.

Att bo i Halmstad

Halmstad är en sommarstad med mycket som pågår. Är du en impulsshoppare? Eller söker du naturpärlor? I Halmstad erbjuder en bra omväxling och allt du behöver och lite till. Det finns olika shoppingstråk både inne och lite utanför staden. Du hittar Hallarna, Flygstaden, Halmstads city samt Gårdsbutiker. I Halmstad hittar du ett rikt friluftsliv som är fyllt av hav, sjöar och skogar. Nämligen finns det 55 naturreservat i kommunen vilket är perfekt för dig som älskar att cykla eller vandra.

Bevaka lägenheter i Halmstad

Det är ett stort utbud på lediga lägenheter i Halmstad. För att inte missa din drömlägenhet erbjuder vi på BostadsPortal en gratis tjänst som skickar mail till dig så fort vi får en en lägenhet som matchar dina sökningar. Du kan enkelt ställa in dina kriterier såsom storlek, område och typ av bostad, och sedan väntar på att ta emot mail från oss. Vårt bevakningsmail ger dig större chans att få lägenhet eftersom du kan komma i kontakt med hyresvärden direkt efter annonsen laddats upp på vår plattform. När du har hittat en lägenhet i Halmstad kan du smidigt avsluta tjänsten.

Att söka lägenheter i Halmstad som student

Är du studerande vid Högskolan i Halmstad? Eller ska du börja läsa i Halmstad? På BostadsPortal kan du tryggt hitta lägenhet som passar din situation. Det ligger uppe olika typer av studentbostäder i Halmstad som oftast kräver ingen kötid. Du hittar även rum i en lägenhet eller ett hus att hyra, och på så sätt sparar du ännu mer pengar då det är billigare att hyra rum än att hyra en lägenhet.

Kontakta oss

Har du en lägenhet i Halmstad som du vill hyra ut kan du läsa mer om bostadsuthyrning på BostadsPortal. Eller om du har fler frågor om hur det är att hyra lägenhet i Halmstad får du gärna höra av dig till oss. Vår kundtjänst nås på vardagar mellan kl 9-15 via Facebook Messenger eller e-post.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktning
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA