Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Kalmar

Lediga lägenheter i Kalmar

141 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum11 rum
141 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 64 m²
Tegelviken-Gamla Staden, Stensbergsvägen
7 233 SEK13 timmar sedan
...
Sida1av 8

Liknande annonser i Kalmar

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Kalmar hos BostadsPortal

Välkommen till sidan över alla lediga hyreslägenheter i Kalmar. Här delar vi med oss av några bra saker att veta innan du börjar din sökning efter en lägenhet eller en hyreslägenhet i Kalmar.

På BostadsPortal erbjuder vi ett stort urval av lediga lägenheter , hus , rum och stugor i Sverige, då vi samlar bostadsannonser från både kommersiella och privata hyresvärdar.

Som bostadssökande hos oss har du tillgång till olika digital verktyg samt tjänster som kommer att underlätta för dig i ditt bostadsletande. Det är också viktigt för oss att du känner dig trygg när du söker bostad på vår sida, därför erbjuder vi även personlig support och alla annonserna har blivit godkända av vår kundsupport.

Hitta lediga lägenheter i Kalmar på enkelt sätt

Att hitta lediga lägenheter i Kalmar är enkelt när du använder dig av BostadsPortal. Du kan ju söka på olika sätt så väl som du kan lägga upp bostadsbevakning. Att bo i Kalmar är inte fel, då du även har nära till Öland. Kanske du ska plugga, eller har du landat ett bra jobb? Se då till att leta efter lediga lägenheter i Kalmar som ligger med ett bra avstånd till din arbetsplats. Vi rekommenderar dig att registrera dig här hos oss för att göra det ännu enklare för dig att söka efter lägenheter.

Är du intresserad av andra bostadstyper än lägenhet i Kalmar?

Här på sidan hittar du olika typer av hyresbostäder i Kalmar i typerna lägenheter, hus, rum och stugor i Kalmar . Det finns ingen kommunal bostadskö i Kalmar och du som söker bostad kan själva kontakta olika hyresvärdar runt om kommunen. Och det är ingen hemlighet att du kan behöva ha några år i kötider för att kunna söka eller hyra en lägenhet.

Innan du påbörjar din sökning efter en lägenhet i Kalmar kan det vara en bra sak att fråga dig själv vad det är du faktiskt letar efter och vad det är som du skulle kunna tänka dig.

Att vara flexibel men samtidigt realistisk är viktigare än många tror. Det finns många olika typer av lägenheter som förvaltas, byggas och uthyres runt om Kalmar kommun. Vill du bo i stadspulsen kan du leta efter lägenhet i centrala Kvarnholmen eller om du föredrar att ha nära till den vackra naturen hittar du också ett bra utbud på lediga lägenheter med närhet till stan.

Sök lägenhet i Kalmar som student

Ska du börja plugga på Linnéuniversitetet? Eller är du redan studerande och behöver hitta en ny bostad i Kalmar? På BostadsPortal erbjuder vi också ett stort urval av lägenheter för studenter .

Du kan även få tips och råd på hur du kan gå tillväga för att hitta en lägenhet i Kalmar som student. Dessutom finns det möjlighet för dig att dela lägenhet med någon eller andra då en del hyresvärdar hyr ut  en del av sin bostad till studenter vilket blir ännu billigare för dig och ett bra sätt att lära känna staden. Vill du ha fler råd om hur det är att vara inneboende kan du kika in på vår blogg eller följa oss på Facebook.

Precisera din sökning med hjälp av vår filtrering

Vi har gjort det ännu smidigare hos BostadsPortal. Vi har gjort det smidigare genom att använda dig av vårt filtreringssystem. Du kan enkelt vilken slags lägenhet det ska vara och på så vis har du möjligheten att se endast det du vill se. Här får du överblick över endast det du önskar att se.

Skapa Bostadsbevakning och hitta enkelt tryggt och säkert lägenhet i Kalmar

Eftersom din trygghet är vår prioritering uppmanar vi dig att ta del av våra verktyg och tjänster. Ett av dessa är vår bostadsbevakning Det kommer att hjälpa dig väldigt mycket när du börjar leta lägenhet i Kalmar då du aldrig missar nya lägenheter som blir lediga. Det enda du behöver göra är att ställa in dina sökkriterier såsom område, pris, storlek och antal rum och sedan vänta på att få mail från oss.

Vi skickar helt enkelt mail till dig så fort det dyker upp nya lägenheter i Kalmar som matchar din sökning. Dessutom kan du ha flera bostadsbevakningar igång samtidigt för att öka chansen att hitta din nästa lägenhet. Det är lika enkelt att stänga av din bevakning som när du slår på en, och det bästa av allt är att denna tjänst är helt kostnadsfritt!

Känn dig trygg när du söker efter en lägenhet i Kalmar

Hos BostadsPortal är din säkerhet viktigast och vår önskan är att du färdas så tryggt som möjligt på vår sida. Vi går alltid manuellt igenom alla bostadsannonser som kommer in och ser till att vi manuellt kollar igenom alla annonser innan de lägg ut på vår hemsida.

Om bostaden är för stor kan du hyra ut ett eller flera rum

Har du hittat en lägenhet att hyra i Kalmar, men är alldeles för stor? Kom ihåg att du fortfarande kan hyra lägenheten och hyra ut de rum du vet kommer att stå tomma. Det är kostnadsfritt att skriva upp sig som hyresvärd och hyra ut de rum du inte kommer att använda. På så vis får du lägenheten du är ute efter och sparar på hyran.

Om du väljer att hyra ut ett rum eller två via BostadsPortal, så vill vi hjälpa dig bäst möjligt genom processen. Vi ställer den tillsammans med en rad digitala tjänster helt gratis. Vi har både utvecklat ett digitalt hyreskontrakt , som hjälper dig med att utforma en juridiskt korrekt hyreskontrakt och den digitala besiktningsprotokollet för både inflyttningsrapport och utflyttningsrapport .

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar mer information

Har du fler frågor eller funderingar om lägenhet i Kalmar? Du är välkommen att höra av dig till oss med dina frågor. Vår kundsupport kan nås vardagar mellan kl 9-15 på Facebook Messenger och e-post.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller läs vår blogg för att ta del av senaste nytt, inspiration, tips, idéer och tävlingar.