Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Kalmar

Lägenheter i Kalmar

108 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
108 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
3 r. · Lägenhet · 87 m²
Kalmar, Trollbackevägen
Beskrivning 3:a med tilltalande planlösning. Närhet till Berga Centrum, fina grönområden och busshå
5 timmar sedan
8 759 kr
Sida1av 6

Liknande annonser

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter Kalmar - Mer om att hyra lägenhet i Kalmar här

Letar du efter en lägenhet att hyra i Kalmar? Här delar vi med oss av några bra saker att veta innan du börjar din sökning efter en lägenhet eller en hyresrätt i Kalmar. På BostadsPortal erbjuder vi ett stort urval av lediga lägenheter och hyresrätter, då vi samlar bostadsannonser från både kommersiella och privata hyresvärdar. Som bostadssökande hos oss har du tillgång till olika digital verktyg samt tjänster som kommer att underlätta för dig i ditt bostadsletande. Det är också viktigt för oss att du känner dig trygg när du söker bostad på vår sida, därför erbjuder vi även personlig support och alla annonserna har blivit godkända av vår kundsupport.

Olika typer av lägenheter i Kalmar

Det finns ingen kommunal bostadskö i Kalmar och du som söker bostad kan själva kontakta olika hyresvärdar runt om kommunen. Och det är ingen hemlighet att du kan behöva ha några år i kötider för att kunna söka eller hyra en lägenhet. Innan du påbörjar din sökning efter en lägenhet i Kalmar kan det vara en bra sak att fråga dig själv vad det är du faktiskt letar efter och vad det är som du skulle kunna tänka dig. Att vara flexibel men samtidigt realistisk är viktigare än många tror. Det finns många olika typer av lägenheter som förvaltas, byggas och uthyres runt om Kalmar kommun. Vill du bo i stadspulsen kan du letar lägenhet i centrala Kvarnholmen eller om du föredrar att ha nära till den vackra naturen hittar du också ett bra utbud på lediga lägenheter med närhet till stan.

Sök lägenhet i Kalmar som student

Ska du börja plugga på Linnéuniversitetet? Eller är du redan studerande och behöver hitta en ny bostad i Kalmar? På BostadsPortal erbjuder vi också ett stort urval av lägenheter för studenter . Du kan även få tips och råd på hur du kan gå tillväga för att hitta en lägenhet i Kalmar som student. Dessutom finns det möjlighet för dig att dela lägenhet med någon eller andra då en del hyresvärdar hyr ut  en del av sin bostad till studenter vilket blir ännu billigare för dig och ett bra sätt att lära känna staden. Vill du ha fler råd om hur det är att vara inneboende kan du kika in på vår blogg eller följa oss på Facebook.

Bevaka lediga lägenheter i Kalmar

Eftersom din trygghet är vår prioritering uppmanar vi dig att ta del av våra verktyg och tjänster. Ett av dessa är vårt bevakningsmail. Det kommer att hjälpa dig väldigt mycket när du börjar leta lägenhet i Kalmar då du aldrig missar nya lägenheter som blir lediga! Det enda du behöver göra är att ställa in dina sökkriterier såsom område, pris, storlek och antal rum och sedan vänta på att få mail från oss. Vi skickar helt enkelt mail till dig så fort det dyker upp nya lägenheter i Kalmar som matchar din sökning. Dessutom kan du ha fler bevakningar igång samtidigt för att öka chansen att hitta din nästa lägenhet. Det är lika enkelt att stänga av din bevakning som när du slår på en, och det bästa av allt är att denna tjänst är helt kostnadsfritt!

Kontakta oss

Har du fler frågor eller funderingar om lägenhet i Kalmar? Du är välkommen att höra av dig till oss med dina frågor. Vår kundsupport kan nås på vardagar mellan kl 9-15 på Facebook Messenger och e-post.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller läs vår blogg för att ta del av senaste nytt, inspiration, tips, idéer och tävlingar.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA