Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Kalmar

Hyra rum i Kalmar

22 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
22 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 12 m²
Tegelviken-Gamla Staden, Bremergatan
4 055 SEK18 april
Sida1av 2

Liknande annonser i Kalmar

Populära söktermer
  • Alla Rum

Mer om att hyra rum i Kalmar

Söker du bostad i Kalmar? På BostadsPortal hittar du ett brett urval av olika typer av lediga bostäder i Kalmar. Att hyra rum är ett alternativ av billigt boende i Kalmar vilket också är perfekt för dig som inte är ute efter något permanent. Här delar vi med oss av några bra saker att tänka på när du söker rum att hyra i Kalmar. Eftersom vi prioriterar din trygghet är det endast godkänna annonser som är tillgängliga på vår sida ,och vi erbjuder även olika digital verktyg samt personlig support som kommer att underlätta för dig i ditt bostadsletande.

Fördelar med att hyra rum i Kalmar

Att hyra rum i Kalmar kan vara perfekt för dig som är veckopendlare eller student som letar efter något tillfälligt. Att vara inneboende innebär att du hyr ett rum eller en del av bostaden och delar gemensamma utrymmen såsom köket, vardagsrummet och inte sällan, badrummet, med hyresvärden eller andra boenden. I många fall kan du också hitta ett rum med egen ingång vilket är perfekt dig som vill ha extra avskildhet. Med denna boendeform kommer större frihet och flexibilitet då du bland annat inte behöver köpa möbler för oftast uthyres rummet eller delen av bostaden möblerat. Dessutom är det ekonomiskt fördelaktigt vilket innebär mer pengar blir över till andra aktiviteter.

En annan fördel med att hyra rum är att det är snabbare och lättare än att söka exempelvis en lägenhet. Det finns lediga rum till uthyrning både i innerstan och på landet om du föredrar att bo nära naturen. På BostadsPortal kan du som student söka studentrum eller en annan typ av rum som uthyres i Kalmar samt andra boendetyper. Du hittar även goda råd och tips på hur du kan gå tillväga att hitta boende som student i Kalmar.

Bevaka lediga rum som uthyres i Kalmar

För att aldrig missa nya rum som blir lediga för uthyrning i Kalmar kan du använda dig av vårt bevakningsmail som är en helt gratis tjänst. Det enda du behöver göra är att ställa in dina sökkriterier såsom område, typ av bostad, storlek, antal rum och pris, och sen kan du vänta på att ta emot mail från oss. Vi skickar mail så fort det kommer in rum eller bostäder som matchar din sökning. För att öka din chans att hitta din bostad i Kalmar ännu snabbare kan du ha fler bevakningar igång samtidigt. Du kan också bli mer specifik med din bostadssökning genom att ticka i boxarna under våra filter och justera din sökning - om du vill ha något djurvänligt eller om du letar efter en bostad med hiss. När du väl hittat något som passar dina förutsättningar kan du stänga av en eller alla dina bevakningar, precis lika enkelt som när du slår på en.

Kontakta oss

Har du fler frågor eller funderingar om hur det är att hyra rum i Kalmar? Du är välkommen att höra av dig till oss och skriva till vår kundsupport på Facebook Messenger eller e-post vardagar mellan kl. 9-15. Om du har ett rum som du funderat på att hyra ut kan du också kontakta oss eller läsa mer om hur det är att vara hyresvärd hos oss på BostadsPortal.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på senaste nytt. Du kan även läsa vår blogg där vi delar med oss av inspiration, tips och idéer

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA