Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Studentbostäder i Halmstad

Studentbostäder i Halmstad

27 Resultat
27 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 69 m²
Halmstad, Smedjegatan
5 428 SEK2 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Halmstad

Mer om studentbostäder i Halmstad

Börja jakten på ditt studentboende direkt här på sidan! Vi har samlat de mest attraktiva bostäderna för dig som student i Halmstad, allt från små ettor till rum som du kan bo i som inneboende, korridor och kollektivboende. Använd sökfunktionen för att se alla lediga studentbostäder i Halmstad, eller följ oss på Facebook via Halmstad Studentbostäder BostadsPortal för att se alla nya annonser.

Välkommen till hamnstaden Halmstad! Här kan du som student finna Högskolan i Halmstad .

Många bra lediga studentbostäder i Halmstad

Halmstad har många bra boendealternativ för dig som ska studera på högskolan i Halmstad. De flesta studentbostäder ligger dessutom på bekvämt avstånd från campus och centrum. När du ska söka efter lediga studentlägenheter i Halmstad så finns områden som Bolmensgatan, Nyhem och Gamletull. För att hitta lediga studentbostäder i Halmstad så kan du gå via oss, så väl som du kan kontakta lokala bostadsbolag. Du kan även kolla in annonser i Hallandsposten som är en lokaltidning. Studentkåren kan även vara behjälpliga då du ska leta efter en bra bostad, även före du får antagningsbeskedet.

Sök studentbostad i Halmstad

Som ny student kan det bli mycket att tänka på – speciellt när du samtidigt flyttar till en ny stad. Det handlar om Nollning, kurslitteratur och studentkårer, men också om att komma ihåg flyttanmälan, att söka bostadsbidrag och studiemedel. Läs Högskolan i Halmstads kårs checklista för fler goda råd.

När du söker studentbostad är det alltid viktigt att vara ute i god tid, och helst börja leta bostad så fort du fått ditt antagningsbesked. Ännu bättre är faktiskt om du kan börja undersöka bostadsmarknaden redan när du söker din utbildning. På så sätt får du en bra bild över i vilka områden du helst vill bo, och vilka nivåer på hyra du är beredd på att betala.

Studentlägenheter i Halmstad

Många bor i studentlägenheter den första tiden som student, en del under hela sin studietid. Att bo i studentkorridor eller i fastigheter där det bara finns studentbostäder kan vara ett bra sätt att snabbt lära känna andra studenter. Du har då i regel eget kök och badrum men tillgång till gemensamma trivselutrymmen, förutom om du bor i studentkorridor då du ofta delar även kök. Du kan finna studentbostäder via Halmstads studentkår.

Dela lägenhet eller hus

Många studenter föredrar att bo i vanliga lägenheter. Ensamma, med sin partner eller med andra studerande. Vill du bo med några kompisar kan ni dela en större lägenhet, ett hus eller en villa.

Bo i stuga

Halmstad ligger vid Nissans mynning i Laholmsbukten och för den som vill ger detta unika möjligheter att finna en egen liten stuga på Östra stranden. Varför inte bo med havet och högskolan nästgårds.
Lycka till med dina studier i Halmstad!

Kontakta oss

Om du har några frågor så är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via e-post eller Facebook Messenger. Vi finns tillgängliga att svara på dina frågor på vardagar 9-15. För att hålla dig konstant uppdaterad på senaste nytt från vår verksamhet och plattform så kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller läsa vår blogg. Där delar vi med oss av inspiration, nyheter, tävlingar, tips och ticks.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA