Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
max
min
min
-
max

Studentbostäder i Halmstad

32 Resultat
Nyatorp-Gustavsfält
Nyatorp-GustavsfältSöndrumHalmstad S
32 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
2 r. · Lägenhet · 51
Halmstad, Odalvägen
2 rums lägenhet i Halmstad
Sponsrad
6 721 kr
Sida1av 2

Halmstad - Mer om studentbostäder i Halmstad

Börja jakten på ditt studentboende direkt här på sidan! Vi har samlat de mest attraktiva bostäderna för dig som student i Halmstad, allt från små ettor till rum som du kan bo i som inneboende, korridor och kollektivboende. Använd sökfunktionen för att se alla lediga studentbostäder i Halmstad, eller följ oss på Facebook via Halmstad Studentbostäder BostadsPortal för att se alla nya annonser.

Välkommen till hamnstaden Halmstad! Här kan du som student finna Högskolan i Halmstad .

Sök studentbostad i Halmstad

Som ny student kan det bli mycket att tänka på – speciellt när du samtidigt flyttar till en ny stad. Det handlar om Nollning, kurslitteratur och studentkårer, men också om att komma ihåg flyttanmälan, att söka bostadsbidrag och studiemedel. Läs Högskolan i Halmstads kårs checklista för fler goda råd.

När du söker studentbostad är det alltid viktigt att vara ute i god tid, och helst börja leta bostad så fort du fått ditt antagningsbesked. Ännu bättre är faktiskt om du kan börja undersöka bostadsmarknaden redan när du söker din utbildning. På så sätt får du en bra bild över i vilka områden du helst vill bo, och vilka nivåer på hyra du är beredd på att betala.

Flera tips från vår blogg om hur du som student ska leta bostad:

Studentlägenheter i Halmstad

Många bor i studentlägenheter den första tiden som student, en del under hela sin studietid. Att bo i studentkorridor eller i fastigheter där det bara finns studentbostäder kan vara ett bra sätt att snabbt lära känna andra studenter. Du har då i regel eget kök och badrum men tillgång till gemensamma trivselutrymmen, förutom om du bor i studentkorridor då du ofta delar även kök. Du kan finna studentbostäder via Halmstads studentkår.

Dela lägenhet eller hus

Många studenter föredrar att bo i vanliga lägenheter. Ensamma, med sin partner eller med andra studerande. Vill du bo med några kompisar kan ni dela en större lägenhet, ett hus eller en villa.

Bo i stuga

Halmstad ligger vid Nissans mynning i Laholmsbukten och för den som vill ger detta unika möjligheter att finna en egen liten stuga på Östra stranden. Varför inte bo med havet och högskolan nästgårds.
Lycka till med dina studier i Halmstad!