Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Halmstad

Hyra rum i Halmstad

1 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
1 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum • Rum • 17 m²
Halmstad, Smedängsgatan
Studentlägenhet/rum
23 augusti
3 500 kr

Liknande annonser i Halmstad

Populära söktermer
  • Alla Rum

Rum som uthyres i Halmstad på BostadsPortal

Bostadskrisen är påtaglig över hela Sverige, och Halmstad är inget undantag. Det är bra att vara öppen för andra alternativ än att hyra hela bostaden eller en tillfällig lösning innan du hittar ditt permanenta hem. I Halmstad finns det olika rum tillgängliga för både veckopendlare och studenter. Letar du efter ett rum att hyra är BostadsPortal en sida för dig. Nu kan du börja din resa som inneboende eller roomie tryggt och enkelt. Din trygghet är vår prioritering därför lägger vi upp endast godkända annonser på lediga rum i Halmstad.

Bli inneboende i Halmstad

I Halmstad finns det inga bostadsköer och alla har därför lika stora chanser att hitta en bostad. Först och främst är det viktigt att vara realistisk med dina förutsättningar för att hitta den bostaden som passar just dig. Är du veckopendlare eller studerande vid Högskolan i Halmstad då kan denna boendeform vara något för dig. Speciellt om du ska börja studera i Halmstad kommer du garanterat att uppmuntras till att söka bostad i god tid. Att hyra rum kan kännas som ett tillfälligt alternativ men det kommer fler fördelar än många förväntat sig.

Fördelar med att hyra ett rum i Halmstad

Har du fått jobb i Halmstad men fortfarande vill behålla bostaden i din hemort? Det går att lösas! Många hyresvärdar på vår sida hyr ut ett rum eller en del av dera bostad, och urvalet är ganska stort så du kommer att hitta något som passar just dig. Det är en win-win situation helt enkelt. Och om du är en nybliven student är denna boendeform perfekt för din studentplånbok. Det är ekonomiskt fördelaktigt, och oftast är rummet redan möblerat och du slipper köpa nya möbler. Om du vill behålla dina möbler finns det rum som uthyres omöblerade också. Det bästa är att kommunicera med din hyresvärd!

Bevaka lediga rum i Halmstad

På BostadsPortal prioriterar din trygghet men det är lika viktigt för oss att förenkla söket på ditt nya hem. Vi vill gärna att du tar del av våra verktyg och services för att ha en så bra upplevelse som möjligt. Bevakningsmail är en gratistjänst som hjälper dig att bevaka lediga rum i Halmstad. Det är enkelt att aktivera och du får mail så fort vi får in ett rum som passar dina kriterier, och det är lika enkelt att avaktivera tjänsten.

Ha en bra start som roomie i Halmstad

Det är inte alltid dans på rosor när du flyttar till en ny stad eller dela bostaden med någon annan (eller andra). Och vi har en god förståelse för hur viktig kommunikation är. För att underlätta ditt liv som roomie och hjälpa dig att ta steget i dialogen har vi tagit fram ett “roomiekontrakt” som fungerar som ett kommunikationsredskap. Du och din nya rumskompis kan sätta er ner och gå igenom det tillsammans för att komma överens om hur saker och ting ska styras upp i ert hem. Det är icke lagligt bindande men det kommer garanterat att skapa en god harmonisk stämning i hemmet.

Om du har fler frågor om hur du kan hyra rum och bli inneboende i Halmstad är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi är glada att svara på dina frågor och vi finns på Facebook Messenger på vardagar mellan kl 8-15. Det går lika fint att skicka dina frågor via e-post också.