Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Växjö

Lägenheter i Växjö

222 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
222 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
3 r. · Lägenhet · 74 m²
Växjö, Örsledsvägen
Lägenheten är belägen i Bergunda vid den numera rivna Bergundaskolan, cirka 5 km väster om Växjö Cen
1 timme sedan
11 375 kr
...
Sida1av 13

Liknande annonser

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hyra lägenhet i Växjö - Mer info här

Är du en av dem som letar lägenhet i Växjö? På BostadsPortal hittar du vårt urval av lediga lägenheter till uthyrning i Växjö. Vi har samlat annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar för att kunna erbjuda dig ett så brett urval som möjligt. Vi utför ett manuellt valideringssystem för att godkända annonserna innan de blir synliga på vår webbplats. Det är för att säkerställa din trygghet är du söker lägenhet i Växjö hos oss. Som vår bostadssökande har du även tillgång till olika digitala verktyg och personlig support från vår erfarna kundsupport. Du kan dessutom följa oss på Facebook och få dagliga uppdateringar såsom senaste attraktiva lägenheter och praktiska tips som rör hyresmarknaden. Det finns några saker att veta och tänka på när du hyr lägenhet i Växjö och här delar vi med oss av våra goda råd.

Att söka hyreslägenheter i Växjö

Växjö kommun har två bostadsbolag som bostadssökande kan ansöka om hyreslägenheter hos. De förvaltar hyreslägenheter runt om kommunen både till studerande och vanliga bostadssökande. Du kan också söka upp andra hyresvärdar och bostadsföretag i Växjö för att hitta en lägenhet. Olika företag har olika krav och oftast är det tidskrävande att söka lägenhet. Bostadssökande får leta aktivt och lägga ner tid och energi precis som när man arbetar.

För att underlätta för våra bostadssökande erbjuder vi olika pålitliga verktyg som du kan använda dig av i ditt lägenhetsletande. Om du ska börja studera i Växjö hittar du också vårt urval av lägenheter som hyrs ut till endast studenter . På samma sida hittar du fler tips på hur du kan gå tillväga att få tag på din nästa lägenhet i Växjö.

Bevaka lediga lägenheter i Växjö

Vi förstår att oftast är det viktigt att vara den första som kontaktar hyresvärden. Det är också tidskrävande att leta bland lediga lägenheter och du behöver spendera timmar framför datorn eller på mobilen. Därför rekommenderar vi dig att använda vårt bevakningsmail som är en gratistjänst. Genom att aktivera bevakningsmailet låter du oss bevaka hela marknaden åt dig. Du behöver slå på en bevakning på söksidan genom att ställa in dina sökkriterier såsom område, pris, storlek och antal rum. Du kan också specificera din sökning och bevaka lägenheter i Växjö som tillåter djur och har balkong eller barnvänliga lägenheter med hiss. Sedan skickar vi mail till dig så fort det kommer in lediga lägenheter som matchar din sökning och därifrån kan du gå direkt till annonserna. För att öka din chans ytterligare kan du ha fler bevakningar igång samtidigt med olika sökningar. När du har hittat din drömlägenhet i Växjö kan du stänga av bevakningarna precis när du vill. Dock behöver du gå till dina bevakningar på söksidan för att göra så. Genom att stänga av en bevakning stänger alltså inte av alla dina bevakningar per automatik.

Kontakta oss

Har du fler frågor om hyreslägenheter i Växjö? Eller behöver du hjälp med din bostadssökning på BostadsPortal? Du är välkommen att höra av dig till oss på Facebook Messenger eller e-post. Vår kundsupport kan nås på vardagar mellan kl 9-15. Om du har en lägenhet i Växjö till uthyrning kan du också läsa mer och få fler tips om hur det är att vara hyresvärd hos oss. Sist men inte minst, du kan hålla dig uppdaterad på vår blogg eller anmäla dig till vårt nyhetsbrev där vi delar med oss av några goda råd om praktiska saker.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA