Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Växjö

Lediga lägenheter i Växjö

192 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
192 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 29 m²
Växjö, Hejaregatan
5 010 SEKIgår
2 rum lägenhet på 45 m²
Växjö,
7 313 SEKIgår
...
Sida1av 11

Liknande annonser i Växjö

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Växjö hos BostadsPortal

Staden Växjö, även känt som skolstaden. Man har valt att bevara många de äldre skolbyggnaderna runtom i staden. Den äldsta skolan i Växjö är Karolinerhuset som ligger vid Domkyrkan. Växjö är också en av de topp 10 kommuner som många föredrar att bo i. Vi har därför samlat stort utbud av hyreslägenheter från både privata och kommersiella hyresvärdar.

Så enkelt kan du hitta lediga lägenheter i Växjö

Om du vill göra det enkelt för dig själv att hitta lediga lägenheter i Växjö, se till att använda dig av BostadsPortal. Du kan med fördel se till att registrera dig hos oss. För då kan du få tillgång till många smarta funktioner. Växjö är en stad som har mycket att erbjuda, både inom aktiviteter, sevärdheter och nödvändigheter. Du kan här hos oss dels hitta lediga lägenheter i Växjö, men det finns även andra bostadsalternativ för uthyrning. Fundera på vad som passar dig bäst och gör sedan en sökning efter just detta.

Vi godkänner alla inkommande annonser manuellt

Vi utför ett manuellt valideringssystem för att godkänna annonserna innan de blir synliga på vår webbplats. Det är för att säkerställa din trygghet när du söker lägenhet i Växjö hos oss.

På BostadsPortal kan du tryggt och säkert hitta en lägenhet att hyra och vi har annonser i kategorierna lägenheter , rum , hus och stugor i Sverige.

Att söka hyreslägenheter i Växjö

Växjö har bostadsbolag som förvaltar hyreslägenheter runt om kommunen både till studerande och vanliga bostadssökande. Du kan också söka upp andra hyresvärdar och bostadsföretag i Växjö för att hitta en lägenhet. Olika företag har olika krav och oftast är det tidskrävande att söka lägenhet. Bostadssökande får leta aktivt och lägga ner tid och energi precis som när man arbetar.

Filtrera fram ditt önskemål

För att underlätta för våra bostadssökande erbjuder vi olika pålitliga verktyg som du kan använda dig av i ditt lägenhetsletande. Det finns några saker att veta och tänka på när du hyr lägenhet i Växjö och här delar vi med oss av våra goda råd.

Genom att använda dig av våra filtreringsmöjligheter, filtrerar du fram ditt önskemål.

  • Du filtrerar genom att kryssa i rutorna på vänster sida.
  • Du kan kryssa efter vilken kategori det ska vara om det ska vara en lägenhet, rum , hus eller stuga i Växjö .
  • Vilken prisklass det ska vara, hur stor eller liten lägenhet ska vara.
  • Hur många rum det ska vara.
  • Hur lång hyresperioden ska vara.
  • När du önskar att flytta in i bostaden.

Du kan också specificera din sökning och bevaka lägenheter i Växjö som tillåter djur och har balkong eller barnvänliga lägenheter med hiss. Sedan skickar vi mail till dig så fort det kommer in lediga lägenheter som matchar din sökning och därifrån kan du gå direkt till annonserna. På så vis ser du endast visningar på lägenheter du önskar att se.

Bostadsbevaka lediga lägenheter i hyra i Växjö

Vi förstår att oftast är viktigt att vara den första som kontaktar hyresvärden. Det är också tidskrävande att leta bland lediga lägenheter i Växjö och du behöver spendera timmar framför datorn eller på mobilen. Därför rekommenderar vi dig att använda vår bostadsbevakning som är en gratistjänst.

Vi bevakar och håller utkik på bostadsmarknaden

Genom att aktivera bostadsbevakning låter du oss bevaka hela marknaden åt dig. Du behöver slå på en bevakning på söksidan genom att ställa in dina sökkriterier såsom område, pris, storlek och antal rum.

För att öka din chans ytterligare kan du ha fler bevakningar igång samtidigt med olika sökningar. När du har hittat din drömlägenhet i Växjö kan du stänga av bevakningarna precis när du vill. Dock behöver du gå till dina bevakningar på söksidan för att göra så. Genom att stänga av en bevakning stänger alltså inte av alla dina bevakningar per automatik.

Att se och utforska i Växjö

Tätorten Växjö ligger i södra Småland och är ganska känd för att vara Sveriges andra it- stad. Domkyrkan ligger på den östra delen av Växjö, ligger på Linneparken och är den första kyrkan som byggdes i Växjö. Du har Linneparken och kyrkan i ett område, så njut av fridfullheten.

Besök Växjös sjö för både dig och barnfamiljer, njut av den gröna omgivningen, härliga promenaden längs sjön eller upptäck på stadens vänstra del stadens bästa lekplats - Strandbjörket. Njut av snön under vintern, ta en tur till Hanaslövsbacken, en by anläggning strax utanför Alvesta.

Upptäck närliggande städer

Ta en miniweekend med bilen eller annan transport till hamnstaden Halmstad som ligger 109 km bort eller varför inte moderna universitetsstaden Kalmar som ligger 134 km bort från Växjö och nästan likaså till Jönköping som är 135 km bort och också känt som liberalens och tänstickornas stad.

Hyra lägenhet som student i Växjö

Om du ska börja studera i Växjö hittar du också vårt urval av lägenheter som hyrs ut till endast studenter . På samma sida hittar du fler tips på hur du kan gå tillväga att få tag på din nästa lägenhet i Växjö.

Är bostaden för stor? Hyr ut de rum du inte använder

Om du har förälskat dig i en lägenhet i Växjö men kanske är alldeles för stor, så är allterantivt att hyra ut de rum du inte kommer att använda . Det gör du enkelt och smidigt genom att upprätta dig som hyresvärd ute på huvudsidan längst upp till höger, där det står “hyr ut bostad”. När du gjort det så är det dags för dig att hitta din rumskompis som passar dig och ditt nya hem i Växjö.

Få tillgång till våra digitala verktyg

Som vår bostadssökande har du även tillgång till olika digitala verktyg och personlig support från vår erfarna kundsupport. För att göra uthyrningsprocessen ännu smidigare och enkel, så har vi gjort det lätt för dig genom att ge dig åtgång till våra digitala verktyg, såsom, vårt juridiskt korrekta digitala hyreskontrakt, besiktningsprotokoll för användning till när man ska flytta ut eller in i en hyreslägenhet .

Kontakta oss för ytterligare frågor och svar

Har du fler frågor om hyreslägenheter i Växjö? Eller behöver du hjälp med din bostadssökning på BostadsPortal? Du är välkommen att höra av dig till oss på Facebook Messenger eller e-post. Vår kundsupport kan nås på vardagar mellan kl 9-15.

Du kan dessutom följa oss på Facebook och få dagliga uppdateringar såsom senaste attraktiva lägenheter och praktiska tips som rör hyresmarknaden.

Sist men inte minst, du kan hålla dig uppdaterad på vår blogg eller anmäla dig till vårt nyhetsbrev där vi delar med oss av några goda råd om praktiska saker.

All lycka önskas med att hitta din lägenhet i Växjö!