Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Växjö

Hyra rum i Växjö

10 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
10 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 10 m²
Teleborg, Hyggesvägen
3 700 SEK17 timmar sedan

Liknande annonser i Växjö

Populära söktermer
  • Alla Rum

Hyra rum i Växjö - Mer info här

Söker du tillfällig bostad i Växjö och behöver inte så stor boyta? Eller är du studerande och gärna vill spara pengar? Då kan att hyra rum i Växjö vara något för dig. På BostadsPortal har vi samlat annonser på lediga rum från både privata hyresvärdar och etablerade kommersiella företag. Vi går igenom alla annonser och lägger upp endast godkända annonser på vår webbplats, för att säkerställa din trygghet som söker rum hos oss. Det är viktigt för oss, och vi gärna fortsätter vår arbete på att erbjuda på funktionalitet och trygghet. Här delar vi med oss av några bra saker att veta när du ska hyra rum i Växjö. För mer dagliga uppdateringar får du gärna följa oss på Facebook.

Fördelar med att hyra rum i Växjö

Det finns många fördelar med att hyra rum i Växjö och vara inneboende. Först är det billigare att dela boende med någon annan då det kostar mindre att hyra ett rum och du delar på kostnaderna såsom el, värme, gas och internet. När du är studerande kan denna typ av boendeform vara perfekt eftersom du sparar mycket mer pengar än när du hyr en större bostad. Du slipper också köpa stora möbler när du hyr ett rum. Det finns olika typer av rum som uthyres och du hittar både möblerade, omöblerade och delvis möblerade rum. Ibland framgår det inte tydligt om ett rum är möblerat eller ej då är det viktigt att fråga hyresvärden och komma överens om vad som känns för båda parterna. Chansen att hitta något är också större för att det är lättare att hitta ett rum att hyra.

Att vara inneboende i Växjö innebär att du hyr ett rum eller en del av en bostad och delar gemensamma utrymmen såsom vardagsrum, kök, badrum och balkong. Inte alltför sällan får vi in annonser på lediga rum i Växjö som har egen ingång, och de flesta rummen till uthyrning är centralt belägna vilket är perfekt för dig som vill ha nära till det mesta. Om du är studerande kan du kika på vårt urval av lediga rum som hyrs ut till studenter . På samma sida hittar du fler tips på hur du kan gå tillväga och även listan som ger en översikt över våra studentstäder.

Bevaka lediga rum i Växjö

Även om du som bostadssökande krävs att aktivt söka vill vi rekommendera att ta del av våra digitala verktyg. Ett bevakningsmail är en gratistjänst som vi erbjuder våra bostadssökande för att underlätta för dem i deras sökande hos oss. Du kan enkelt aktivera vårt bevakningsmail genom att skapa en bevakning på söksidan på samma sätt som när du påbörjar din sökning. Du ställer in dina sökkriterier såsom område, pris och storlek och slår på bevakningen i den orangea boxen. Vi kommer att skicka mail till dig för att notifiera om lediga rum i Växjö som matchar din sökning och därifrån kan du gå direkt till annonserna. På så sätt missar du aldrig nya rum till uthyrning. Det är möjligt att ha fler bevakningar igång samtidigt och du kan stänga av dem precis när du vill.

Kontakta oss

Om du har ytterligare frågor eller funderingar om hur det är att hyra rum i Växjö är du välkommen att höra av dig till oss. Vår kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 9-15. Om du har ett rum i Växjö som du funderat på att hyra ut kan du läsa mer om hur det är att vara hyresvärd på BostadsPortal.

Håll dig uppdated om vad som pågår i vår verksamhet genom anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du får också fler nyttiga tips och praktiska råd kring hyresmarknaden på vår blogg .

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA