Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Besiktningsprotokoll
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Kalmar

Hyra bostad i Kalmar

106 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
106 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
1 r. · Lägenhet · 34 m²
Kalmar, Lagmansgatan
Fastigheten ligger centralt beläget med närhet till citykärnan, skolor och strövområden. I husen fin
4 timmar sedan
4 226 kr
Sida1av 6
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Mer om hyresbostäder i Kalmar

Söker du bostad i Kalmar? Här kan du läsa mer om hyresbostäder i Kalmar och om hur det är att hyra bostad på BostadsPortal. Din trygghet är vår prioritering därför erbjuder vi olika digital verktyg samt tjänster som du har tillgång till, för att underlätta bostadssökningen. Det ska vara tryggt och krångelfritt att söka och hyra bostad hos oss.

Olika typer av hyresbostäder i Kalmar

I Kalmar finns det olika typer av bostäder som du kan hyra. Det finns alltså något för alla! Du kan börja med att fråga dig själv om vad det är du letar efter och vad det är du kan tänka dig. Du hittar allt från lägenheter, hus till rum i Kalmar och du kan justera din sökning efter dina förutsättningar och önskemål. Behöver du en större boyta kan det vara värt att överväga hus för då innebär det också att du får tillgång till egen trädgård eller altan. Eller om du kan tänka dig att dela bostaden med någon annan finns det också lediga rum som du kan kolla upp. Det går att hitta möblerade rum som omöblerade, vilket ger dig större flexibilitet om du är veckopendlare. För studerande hittar du också lediga bostäder i Kalmar som du kan hyra som student. Du får även goda råd och tips på hur du kan gå tillväga att hitta ditt nästa boende i Kalmar. På BostadsPortal samlar vi bostadsannonser från både kommersiella och privata hyresvärdar för att ge dig ett brett urval av bostäder - både bostadsrätt och hyresrätt i Kalmar.

Bevaka lediga bostäder i Kalmar

BostadsPortal är ett tryggt alternativ för dig som söker bostad i Kalmar och gärna vill slippa långa kötider. Du kan också ta del av våra tjänster och digital verktyg för att hitta din bostad ännu snabbare. Vi har en god förståelse för den tröttsamma processen som spenderas framför datorn eller på mobilen i många timmar, men med vårt bevakningsmail har du större chans att komma först i “kö”. Du missar aldrig nya bostäder i Kalmar som blir lediga till uthyrning. Det enda du behöver göra är att ställa in dina sökkriterier såsom område, storlek, antal rum och pris och sen slår du på bevakningen och väntar på mail från oss. Vi skickar mail till dig så fort det kommer in nya hyresbostäder som matchar din sökning. Du kan också ha fler bevakningar igång samtidigt för att öka din chans ännu mer! När du har hittat din hyresbostad i Kalmar är det lika enkelt att slå av bevakningsmailet. Det bästa av allt är att det är helt gratis!

Fler frågor?

Du är välkommen att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller funderingar angående hyresbostäder i Kalmar. Vår kundsupport kan nås på vardagar mellan kl 9-15 på Facebook Messenger och e-post för att svara på dina frågor och hjälpa till dig till en trygg bostadssökning. Du kan också följa oss på Facebook och få uppdateringar och tips så gott som dagligen. Eller du kanske ha en bostad i Kalmar som du vill hyra ut? Vi hjälper dig med din uthyrning och du kan läsa mer om hur det är att vara hyresvärd hos oss på BostadsPortal.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktning
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA