Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Kalmar

Hyresbostäder i Kalmar

125 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
125 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 68 m²
Malmen, Nygatan
7 028 SEK15 timmar sedan
2 rum lägenhet på 54 m²
Kalmar, Fiskaregatan
9 916 SEK18 timmar sedan
Sida1av 7

Liknande annonser i Kalmar

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta lediga hyresbostäder i Kalmar

Kalmar ligger vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Denna tätort är mycket trevlig att bo i. Dessutom är det inte långt till Öland. Om du vill hitta en bra bostad i Kalmar, så har du hamnat rätt. Här på BostadsPortal kan du hitta lediga hyresbostäder i Kalmar som passar dig och dina behov.

Kanske du redan bor i Kalmar men vill byta bostad, eller ska du flytta hit för att plugga? Oavsett varför du ska hyra bostad i Kalmar, så finns det många bra alternativ.

Bor du i Kalmar så finns det mycket att göra och mycket att se! Så börja med att söka efter lediga bostäder att hyra i Kalmar.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kalmar

I Kalmar finns det många bra hyresbostäder. Du kan fundera på vad för bostad i Kalmar som kan tänkas passa dig. Du kan bland annat välja att hyra lägenhet så väl som hus i Kalmar . Du som ska studera, du kan satsa på att leta efter en bra studentlägenhet eller rum att hyra i Kalmar .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Kalmar

Vill du snabbt och smidigt hitta en bostad i Kalmar, då kan du använda dig av snabbsökningen som du hittar längst upp på vår förstasida. Dock kan det vara bra att gå in på den avancerade sökningen eftersom du där kan filtrera på ett bra sätt.

Sök och filtrera

När du ska kolla lediga hyresbostäder i Kalmar, så kan du välja att göra en lite mer avancerad sökning. Du kan nämligen då filtrera ut efter vad du har för krav eller om du har vissa önskemål. Du kan till exempel fylla i minsta hyresperiod, inflyttningsdatum och vad du max vill betala i hyra. Du kan även klicka i rutan med andra saker som om du önskar att det ska finnas balkong eller om det är så att du vill hitta en möblerad bostad eller en där det finns hiss.

Använd dig av Bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder att hyra i Kalmar

Du som vill hyra bostad i Kalmar men inte vill behöva söka efter lediga hyresbostäder i Kalmar varje dag, du bör välja att göra en Bostadsbevakning . Du bör först registrera dig på BostadsPortal. Sedan gör du en sökning med filtrering och bockar i aktivera Bostadsbevakning. Då får du e-mail när nya hyresbostäder kommer in.

Inom vilket område i Kalmar vill du hitta bostad?

I Kalmar har du flera områden att välja på att leta efter lediga bostäder att hyra i. Bland annat Berga-Bergavik , Malmen , Oxhagen , Norra Kalmar och Ängö för att nämna några.

Vad har Kalmar att erbjuda dig?

Kalmar är en mycket trevlig stad, oavsett årstid. Dock är det många som ser den just som en sommarstad, då det händer en hel del under just denna årstid. Kalmar har ett brett utbud av aktiviteter, sevärdheter och upplevelser.

Kalmar har till exempel en egen domkyrka, som är från 1660-talet. Denna kyrka har sett likadan ut sedan stormaktstiden.

I Kalmar finns det en grön oas i form av stadsparken, som ligger precis bredvid slottet. Parken blev dessutom utnämnd till Sveriges vackraste stadspark 1985.

Gillar du konst, så ska du ta ett besök på Kalmar konstmuseum. Här finns det utställningar med konst som är inriktad på att väcka frågor kring framtid samt utmaningar i regionen. I Kalmar har du även flera andra intressanta museer, bland annat Kalmar läns museum och Sjöfartsmuseet.

Ett trevligt område är Stensö, som ligger cirka 2,5 km från centrala staden. Det är ett friluftsområde med vacker natur, camping, badmöjligheter, samt att du även kan spela golf.

Du har även flera andra trevliga sevärdheter i denna stad. Till exempel Västerport, som går tillbaka till 1658. Detta var en huvudinfart till Kvarnholmen fram till 1870. Du har även Kalmar slott, som är en av stadens största sevärdheter.

Missa inte heller att strosa runt i gamla stan, som går tillbaka till medeltiden. Här kan du se välbevarade hus från 1700–1800-talen.

Med Ölandsbron nära kan du även ta en tur över till Öland för att upptäcka vad den ön har att erbjuda!

Ta dig till Kalmar

Till och från Kalmar kan du ta dig med tåg. Bland annat med Öresundstågen, Kust till Kust och Stångådalsbanan. Kalmar ligger dessutom vid E22 mellan Malmö och Norrköping och är start/slutpunkt för Riksväg 25 mot Halmstad och Växjö . Sedan har du även Ölandsbron som tar dig till Färjestaden och Öland.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du kanske har letat ett tag efter en bostad i Kalmar, men inte riktigt hittat vad du är ute efter? Om du ändå måste flytta, så kan ett alternativ vara att hyra en större bostad än vad du har behov för. Sedan kan du hyra ut ett rum eller flera till andra personer . Du kan alltså bli hyresvärd med hjälp av vår sida och våra smarta digitala verktyg.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är en sajt där du kan hitta lediga bostäder att hyra i Kalmar som hyrs ut av seriösa uthyrare. Du kan därmed känna dig trygg i att använda dig av vår portal. Sedan är det även helt säkert att hyra bostad i Kalmar.

Kontakta oss gärna för mer information och svar

Du kan även känna dig trygg på BostadsPortal då vi är en säker sajt. Registrera dig gärna hos oss, så att du får full tillgång till alla delarna. Bland annat underlättar det då du ska göra en Bostadsbevakning .

Har du frågor kring att hyra bostad i Kalmar eller undrar över annat, så kan du kontakta oss via vår kundtjänst. Du kan även läsa vår FAQ där vi samlat vanliga frågor och svar.

Vi önskar dig lycka till i att hitta den perfekta bostaden i Kalmar här hos oss.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA