Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Studentbostäder i Kalmar

Studentbostäder i Kalmar

181 Resultat
181 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 67 m²
Berga-Bergavik, Två Bröders väg
5 797 SEK16 timmar sedan
...
Sida1av 11

Liknande annonser i Kalmar, max. 8 000 kr

Mer om studentbostäder i Kalmar

Hitta din nästa studentbostad eller få goda råd för  hur du ska lägga upp ditt sökande här. Vi har samlat alla lediga annosner med annonser som passar studenter här, tillsammans med länkar som ger dig hjälp på vägen till din kommande studietid i Kalmar.

Så enkelt är det att hitta lediga studentlägenheter i Kalmar

Du som vill hitta lediga studentlägenheter i Kalmar, du kan dels kolla in de vi har att erbjuda, dels ta hjälp av Linnékåren. När du är student på Linnéuniversitetet har du nämligen tillgång till ett bostadstorg via denna kår, där du kan hitta bostadsannonser och lediga studentbostäder i Kalmar. Du som flyttar till Kalmar för att plugga har dessutom bostadsgaranti, som innebär att du ska få ett studentboende inom två månader. Tack vare detta så är Kalmar utsedd till årets studentstad 2023! Sedan är staden i sig även perfekt för just studenter.

Ska du studera på Linneuniversitetet i Kalmar?

Kalmar är en av Sveriges yngsta universitetsorter men har på kort tid blivit en populär studentstad. Här finns Linnéuniversitetet med 25 olika programutbildningar och omkring 150 kurser. Linnéuniversitetet delar sin verksamhet mellan Kalmar och Växjö. Du kan finna studentbostäderna i Växjö här. Omkring 10 procent av Kalmars invånare är studenter. Kom ihåg att du som student inte bara ska plugga utan att det även är viktigt att du får en spännande och rolig fritid. Kalmar kommun satsar mycket på sina studenter och vill att du ska trivas. Bland annat erbjuder de inflyttarträffar där du kan finna andra i samma situation som dig och få tips om evenemang som är på gång i kommunen. Läs mer om vad Kalmar kommun kan erbjuda studenter här. Som student kan du förstås även vända dig till studentverksamhet och kår för att komma in i ditt nya studentliv. Mitt i centrala Kalmar ligger Cårhuset som är hjärtat i Kalmars studentliv.

Finn ditt studentboende i Kalmar

Kalmar ligger vid havet med Öland på andra sidan bron. Här är havet och kustmiljön en del av den gamla kulturstaden, med stränder och badplatser nära dig. Många studenter fyller sommartid vallgraven kring Kalmar Slott och Stadsparken för att studera, sola eller träffas över en picknick. Studentområdet ligger centralt och nära de flesta studentboenden, men kollektivtrafik och cykel gör att inget är långt borta. Kalmar har även en bostadsgaranti som vänder sig till nya fulltidsstudenter.

Sök bland lediga studentbostäder i Kalmar

Om du inte omfattas av bostadsgarantin kan du söka efter privata hyresvärdar på BostadsPortal. Här finner du både små och stora hyresvärdar och kan söka i de områden som du helst vill bo. Vi har lägenheter, rum, hus, stugor och villor och allt annat du kan tänka dig i bostadsväg. Förstahand, andrahand, och inneboende. Du kan till exempel finna annonserna via att gilla våra facebooksidor Kalmar Studentbostäder BostadsPortal, Kalmar lägenheter BostadsPortal eller, om du letar efter något större/ längre bort från centrum; Kalmar Hus och Stuga BostadsPortal. Varje dag kommer det nya annonser och då gäller det att vara aktiv och direkt ta kontakt med din kommande hyresvärd!

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst som är öppen på vardagar 9-15. Du når oss via e-post eller Facebook Messenger. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt eller läs vår blogg där vi delar med oss av inspiration, tips och idéer.
Lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA