Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Besiktningsprotokoll
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Norrköping

Hyra bostad i Norrköping

240 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum9 rum
240 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
4 r. · Lägenhet · 96 m²
Norrköping, Nya Rådstugugatan
Varmt välkommen att söka denna lägenhet 4 rum och kök på 96kvm i hjärtat av centrala Norrköping som
36 minuter sedan
12 734 kr
...
Sida1av 14
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Norrköping på BostadsPortal

Välkommen till sidan för dig som letar bostad att hyra i Norrköping. På Bostadsportal har vi samlat allt från privata, kommunala och kommersiella hyresvärdar på ett och samma ställe, så du inte behöver använda flera timmar för att söka runt på nätet. Här får du en översikt över alla tillgängliga hyresbostäder i hela Norrköpings kommun.

Att leta bostad att hyra är nästan som att söka ett nytt jobb, det krävs en del förarbete för att hitta just den hyresbostaden som passar dig. Vi finns här och erbjuder dig personlig support som du behöver till en lyckad bostadssökning.

Att hyra en bostad i Norrköping

För oss på BostadsPortal är det viktigt att både hyresgäst och hyresvärd känner sig trygg i deras sökande. Alla nya annonser på hyresbostäder som laddas upp av hyresvärden kontrolleras manuellt och måste godkännas innan den blir synlig för bostadssökande i Norrköping. På detta sätt säkrar vi en säker och trygg upplevelse för dig som letar efter bostad på BostadsPortal.

Om du behöver hjälp eller har ytterligare frågor kring din bostadssökning, kan du nå vår kundtjänst på vardagar mellan kl 9 – 15 via mail och Facebook Messenger.

Bevaka lediga hyresbostäder i Norrköping

Eftersom Norrköping är i pendelavstånd från Linköping kan man inte förneka att konkurrensen om bostäder i Norrköping är något högre än många andra orter. Ett tips är att använda vårt bevakningsmail . Det är en väldigt smidig och gratis tjänst som du kan använda dig av i jakten på din nya hyresbostad i Norrköping. Du anger sökkriterier som passar dina önskemål så som hyra, storlek och typ av hyresbostäder, och du får ett mail så fort det kommer en ny hyresbostad som matchar dina sökningar på hemsidan. Vi bevakar alltså hyresmarknaden åt dig!

Att bo i Norrköping

Innan du påbörjar jakten på ditt nya hem är det värt att kolla upp vilka områden som passar dina önskemål. Vill du bo i Gamla Staden och ha nära till Knäppingsborg? Eller letar du efter något utanför stadspulsen? I Norrköping hittar du enkelt ut till naturens olika pärlor såsom Arkösunds skärgård, Getåravinen och Glotternskogen. Dessutom är det enkelt att ta sig runt Norrköping med spårvagn och andra typer av kollektiva transportmedel. Självfallet går det suveränt att cykla och upptäcka staden!

Olika typer av hyresbostäder i Norrköping

På grund av den höga konkurrensen om hyresbostäder i Norrköping, kanske är det en bra idé att öppna sig för andra alternativ, t.ex. hyra rum av en bostadsrätt eller en hyresrätt och bli inneboende? Om du exempelvis kommer från en annan ort kan detta vara en bra möjlighet att stifta nya bekantskaper i Norrköping, och det är betydligt billigare att dela bostad med någon vilket är också perfekt för dig som är studerande. Men kom ihåg att det precis som andra relationer, kräver lite arbete. På BostadsPortal kan du enkelt söka olika typer av hyresbostäder i Norrköping, både bostadsrätter, hyresrätter och rum. Det finns alltså allt för alla.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt, eller läs vår blogg där vi delar med oss av mer inspiration, tips och idéer.

Lycka till med din bostadssökning!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktning
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA