Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Norrköping

Hyra rum i Norrköping

6 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
6 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 17 m²
Gamla Staden, Sankt Persgatan
4 257 SEK4 dagar sedan

Liknande annonser i Norrköping

Populära söktermer
  • Alla Rum

Att hyra ett rum i Norrköping via BostadsPortal

Vill du hyra rum i Norrköping ska du komma ihåg att det finns massvis av hyresbostäder i Norrköping. Att vara inneboende är för många en temporär lösning på bostadsbrist, vilket kan ge dig möjlighet att bo centralt och till ett skälig pris.

Vilken typ av rum letar du efter?

Det finns flera typer av rum i Norrköping kommun. Du kan leta efter rum i t.ex. Villa, småhus, kedjehus eller lägenhet, eller du kan också leta efter korridorrum, studentlya eller kollektivboende. Kanske du har en kompis eller avlägsen familj som har en källare där du kan vara inneboende? Det gäller att vara kreativ när man söker bostad. Inget kommer gratis här i livet och det samma gäller att söka bostad då hyresbostäder inte växer på träd.

Att vara inneboende i Norrköping

Att hyra ett rum eller hyra en del av en lägenhet eller småhus kallas att vara inneboende. Som inneboende delar du ofta gemensamma utrymmen som badrum, toalett och kök. Dessutom så kan du få möjlighet att utnyttja utrymmen som andra lokaler, trädgård och t.ex. tvättmaskin. Som inneboende i en villa hyr du ofta ditt rum i första hand. Men om du hyr i en lägenhet, hyresrätt eller bostadsrätt är det oftast ett andrahandskontrakt som gäller.

Sök rum i Norrköping som student

Att hyra rum är vanligt bland studenter som behöver hitta något snabbt, och som helst inte är allt för dyrt. Kanske du har fått en plats på Campus Norrköping eller Linköpings universitet? Antingen kan man hyra ett rum i en lägenhet hos någon som man inte känner och bli inneboende. Man kan också titta på lite större lägenheter att hyra och dela på - det är ett perfekt studentboende Norrköping. Vi har också en sida riktad till studerande där vi endast har bostäder som passar till studenter. Här kan du se alla våra studentboende Norrköping.

Fördelar med att hyra ett rum i Norrköping

Det kan finnas många anledningar till varför man behöver ett rum i Norrköping som boende. Förutom det kanske mest vanliga att du just har flyttat hemifrån eller studerar så kan det vara att du har fått jobb i en annan stad eller kommun exempelvis i Norrköping och till att börja med inte vet var du vill bo eller hur länge du stannar. Om du pendlar så vill du kanske behålla din bostad i din hemstad och ha ett rum som extra bostad. Då kan du skapa en uthyresannons här och hyra ut din bostad i andra hand.

Det är oftast billigare att hyra rum för att man delar kostnader med hyresvärden och/eller andra inneboende. Och kanske du får en vän för livet som bonus? Om du söker efter en studentbostad i Norrköping kan du finna fler tips på vår blogg om bostadssituationen i Norrköping kommun för studerande.

Lycka till med bostadsjakten!