Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Norrköping

Lediga lägenheter i Norrköping

332 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
332 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 32 m²
Hageby, Bäckgatan
3 868 SEK41 minuter sedan
1 rum lägenhet på 28 m²
Gamla Staden, Nygatan
6 007 SEK50 minuter sedan
...
Sida1av 19

Liknande annonser i Norrköping

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Norrköping på BostadsPortal

För dig som letar efter att hyra lägenhet i Norrköping stad eller kommun så är det viktigt att veta var du ska leta. Men det kan vara en djungel att hitta den rätta lägenheten bland alla kommunala och privata hyresvärdar, och det kan vara ännu svårare att finna de "gömda" lediga hyreslägenheter i Norrköping, de som inte annonseras ut utan ligger gömda på olika hyresbolags hemsidor. Det är därför en bra ide att börja ditt sökande efter ny lägenhet i Norrköping här på sidan. I sökfunktionen kan du alltid ange i detalj dina önskemål, oavsett om det handlar om en etta, 2 rok, eller om du även beslutar dig för att även söka även större lägenheter Norrköping. Du kan också välja att söka i hela Norrköping eller välja att söka i ett specifik område så tex: Gamla staden eller Nordantil

I Norrköping kan du hitta många lediga lägenheter

Kanske du redan bor i Norrköping men vill byta upp dig, eller så ska du flytta hit från en annan stad för att plugga eller jobba. Då är det ju bra att kunna välja mellan många olika lägenheter. Här på BostadsPortal hittar du största utbudet av lediga lägenheter i Norrköping. Det tack vare att vi har samlat olika hyresvärdar hos oss. Både privata uthyrare så väl som lokala bostadsförmedlare annonserar hos oss. Så att hitta lediga lägenheter i Norrköping, det går både snabbt och enkelt att göra! Testa att söka får du se!

Sök bland lediga lägenheter i Norrköping

Innan du ger dig i jakt på efter lägenheter i Norrköping kan det vara bra att känna till lite om staden och området. Norrköping ligger i nordöstliga delen av Östergötland, en pulserande och aktiv ”liten” storstad med ett blomstrande näringsliv. Här har bland annat Whirlpool sin varudistribution.

Något som kanske alla har hört någon gång är att Norrköping ibland kallas för Peking. Detta för att en känd forskningsresande, Sven Hedin någon gång under 1910-talet besökte läroverket och höll föredrag om sina besök i Kina. Han berättade att Nanking betydde södra staden och några elever frågade vad som var den norra staden. Det är Peking, blev svaret. Det var några studerande som snappade upp detta och har följt med sedan dess. (källa Upplev Norrköping )

Norrköping är Sveriges elfte största tätort där majoriteten av kommunens 412 401 (2019) invånare bor. Campus Norrköping som är en del av Linköpings universitet ligger vackert beläget vid Motala ström. Campus Norrköpings fastigheter består av industribyggnader som man har renoverat och gjort om till universitetslokaler med bl.a. Kånkenhus med anor från 1800-talet.

Campus Norrköping etablerades 1997 i ett försök att åtgärda Norrköpings låga eftergymnasiala utbildningsnivå.

Hitta den lägenheten i Norrköping som passar just dig

Östergötlänningarna vill gärna ha ett hem med mycket utrymme, oavsett om det gäller en villa eller en lägenhet. I Norrköping är efterfrågan stor på praktiskt och modernt boende med genomtänkt planlösning och gott om plats till förvaring. Drömhemmet innehåller stora sociala ytor och bekvämligheter som uteplats och balkong. Det är långt ifrån omöjligt att hitta en lägenhet i Norrköping, oavsett om du söker efter en studentlägenhet, en mindre lägenhet eller en större hyresbostad. Det viktiga är att söka brett och att vara aktiv så att du inte bara förlitar dig på att stå i köer, utan även finner små privata hyresvärdar Norrköping som finns och att du är beredd på att söka dig även utanför den centrala stadskärnan.

Innanför promenaderna i Norrköping finner du Gamla staden , Berget, Nordantil , Saltängen och Östantil. Fiskeby och Eksund erbjuder en fin utsikt över Glan men om du bor på andra sidan i exempelvis Lindö har du utsikt över Bråviken.

Så funkar det att hyra en lägenhet via BostadsPortal

På Bostadsportal kan du söka efter alla typer av hyreslägenheter. Längst upp på sidan hittar du sökkriterierna och anpassar dem efter dina önskemål. Ska lägenheten vara en lägenhet i Norrköpings centrum eller kan du tänka dig att hyra i en lägenhet lite utanför Norrköpings centrum? Genom att fylla i önskemål om storlek och yta, hur många rum och önskad hyra så kan du få en snabb överblick över alla lediga lägenheter i Norrköping, också den dolda som kan vara svår att finna på andra sidor.

När du letar lägenhet Norrköping så kan du anpassa din sökning så att du endast får upp lediga lägenheter som passar dig. Du kan välja att sortera på hyra, storlek, antal rum samt att välja att söka på hela Norrköping, eller om det bara är ett visst område du vill bo i. För att hela tiden hålla dig uppdaterad, kan du också välja att skapa en bevakning . Då får du mail varje gång en ny lägenhet i Norrköping som passar det du söker dyker upp.

Bevaka lediga lägenheter i Norrköping

Genom bevakningsmailet kan du hålla dig uppdaterad utan att behöva spendera varje vaken minut med att leta efter en ledig lägenhet i Norrköping. Vi rekommenderar också att du går in på sidan och håller lite extra koll, kanske hittar du drömlägenheten även om den kanske inte passar dina kriterier till 100%.

Hyresvärdar i Norrköping

När du funnit en lägenhet du vill ha så kan du kontakta Hyresvärden. Det gör du enklast genom att köpa full åtkomst som ger dig tillgång till alla kontaktuppgifter på hyresannonser på hemsidan. Då det är många om budet är det viktigt att agera snabbt och kontakta hyresvärden så fort du får möjlighet för det. Tänk också på att hyra lägenhet är som att söka jobb och det är viktigt att presentera sig på ett bra sätt. Bostadsportal vet att det är viktigt med trygghet och säkerhet för både hyresgäst och hyresvärd, därför kontrolleras alla annonser av våra kundmedarbetare innan annonsen kan läggas på sidan. Om du har frågor kan du alltid kontakta vår support via mail eller messenger.

För dig som letar lägenhet utanför Norrköping

På just den här sidan har vi bara lediga hyreslägenheter som ligger i Norrköping stad. Exempel på andra områden nära Norrköping där du kanske också vill leta lägenhet: • Söderköping Nyköping Linköping Finspång

Kontakta oss

Du kan alltid höra av dig till vår kundtjänst om du har några frågor. Du når oss via e-post eller Facebook Messenger, vardagar 9-15. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt. Läs även vår blogg för mer inspiration, tips och idéer.

Lycka till med att hitta din lägenhet i Norrköping!