Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Besiktningsprotokoll
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Växjö

Hyra bostad i Växjö

346 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum7 rum
346 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
1 r. · Lägenhet · 29 m²
Växjö, Tuvanäsvägen
1 rums bostad i Växjö
1 timme sedan
4 073 kr
...
Sida1av 20
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Växjö - Mer info här

Här hittar du mer information om hyresbostäder i Växjö och hur det är att bo i Växjö kommun. På BostadsPortal har vi samlat annonser från både privata hyresvärdar och etablerade kommersiella bostadsföretag, för att kunna erbjuda våra bostadssökande ett så brett urval som möjligt. För dig som är söker bostad i Växjö hos oss kommer du ha tillgång till olika verktyg samt personlig support. Det är för att du ska känna dig trygg och hitta den bostaden som passar just dig. Håll dig uppdaterad och få fler praktiska tips på vår blogg .

Att bo i Växjö

I Växjö kommun bor det över 69 000 invånare. Kommunen arbetar för att satsa på hållbarhet och hållbar utveckling med visioner för en bättre miljö. Det innebär bland annat ett förbättrat näringsliv som förmildrar arbetslösheten och främjar ett hållbart arbetsliv för Växjöbor. Dessutom erbjuder Växjö ett rikt utbud på sevärdheter, evenemang och upplevelser som kan upptäckas och upplevas. För dig som är intresserad av kultur kommer du att hitta Växjö Konsthall, Kulturparken Småland, och olika gallerior runt kommunen. Ett varierande friluftsliv kommer du också att bemötas då det finns gott om fritidsområden, vandringsleder samt badplatser. Om du vill upptäcka mer natur kan du kika på Naturkartan Växjö för mer information om utflykter i kommunens gröna besöksmål. Eftersom Växjö kommun satsar på hållbar utveckling gör den Växjö till en cykelvänlig stad.

Olika typer av bostäder i Växjö

Växjö kommun har två kommunal bostadsbolag som du kan söka olika hyresbostäder som förvaltas runt om kommunen. Du som söker bostad i Växjö kan gå via dessa bostadsbolag eller privata. Det är värt att nämna att olika bostadsbolag har sina egna regler gällande bostadssökning såsom kötider och andra krav. På BostadsPortal får du en översikt över alla lediga bostäder som hyrs ut av både enskilda privata hyresvärdar och kommersiella bostadsföretag.

Många studenter söker sig till Växjö. Dock behöver de som vill gå via kommunala bostadsbolag ställa sig i bostadskö innan de blir erbjudna någonting. Vi rekommenderar att kika på vårt urval av bostäder som du kan söka som studerande . På samma sida hittar du också andra nyttiga tips på hur du kan gå tillväga för att hitta ditt boende i Växjö.

Bevaka lediga hyresbostäder i Växjö

På BostadsPortal har du som bostadssökande tillgång till våra digitala verktyg exempelvis bevakningsmail . Vårt bevakningsmail är en gratistjänst som hjälper dig att bevaka hela marknaden. Du aktiverar det genom att ställa in dina sökkriterier på söksidan såsom område, storlek, bostadstyp, antal rum och pris, och sedan slår du på bevakningen i den orangea boxen. Du kan använda våra filter för att ha en ännu mer specifik sökning och bevaka just de bostäderna. Till exempel, du kan bevaka bostäder som tillåter djur eller de som är lämpliga för seniorer och har hiss. Vi skickar mail för att notifiera dig om lediga hyresbostäder i Växjö som matchar din sökning och därifrån kan du gå direkt till annonserna. För att öka din chans att ännu snabbare hitta en bostad att hyra i Växjö kan du ha fler bevakningar med olika sökningar igång samtidigt. Du kan stänga av en bevakning precis när du vill, och du kommer inte att få fler mail utifrån den sökningen från oss. Om du har fler bevakningar behöver gå till var och en för att slå av dem. Det vill säga att genom att stänga av en bevakning betyder det inte att du per automatik stänger av alla bevakningar.

Fler frågor om hyresbostäder i Växjö?

Om du har ytterligare frågor eller funderingar kring hyresbostäder i Växjö är du välkommen att höra av dig till oss på Facebook Messenger eller e-post. Vår kundsupport kan nås på vardagar mellan kl 8-16. För mer dagliga uppdateringar kan du följa oss på Facebook där vi delar med oss av våra attraktiva hyresbostäder samt nyttiga tips som rör bostadssökning.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra hand
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA