Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Älmhult

Hyresbostäder i Älmhult

124 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
124 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 60 m²
Älmhult,
6 149 SEK15 timmar sedan
2 rum lägenhet på 50 m²
Älmhult, Kunskapsgatan
6 953 SEKIgår
Sida1av 7
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta ledig bostad i Älmhult på BostadsPortal

Älmhult, beläget i Kronobergs län och tillhörande Småland , är en härlig plats att bosätta sig på. Önskar du att hyra en bostad i Älmhult? Här på BostadsPortal kan du enkelt söka efter lediga bostäder i Älmhult. Vi rekommenderar att du registrerar dig för att få full tillgång till alla våra funktioner och möjligheter.

Att bo i Älmhult ger dig även förmånen att ha närhet till andra intressanta platser. Åt ena hållet finner du Osby och åt det andra hållet Grimslöv . Lite längre bort ligger även Växjö , vilket ger dig en mångsidig omgivning att utforska.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Älmhult

När det gäller bostadsalternativ i Älmhult, så har du flera att välja på. Du kan välja att hyra en lägenhet så väl som du kan hyra hus . Du kan också hitta stugor i Älmhult och rum som hyrs ut .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Älmhult

För att snabbt få fram en lista på alla lediga bostäder i Älmhult, gör en snabbsökning. Du kan skriva in ortens namn i den sökruta som finns längs upp. Då får du en lista på alla de bostäder som är lediga där just nu. Vill du kunna filtrera sökningen så använd istället den avancerade sökningen.

Bra filtreringsmöjligheter

När du är på jakt efter en bostad att hyra i Älmhult, är det naturligt att du har specifika krav när det gäller antal rum eller yta. Det är viktigt att bostaden passar dig och dina behov. För att hitta lediga bostäder i Älmhult som uppfyller dina önskemål kan du använda dig av en filtrerad sökning, vilket är en enkel process.

Genom att utföra en avancerad sökning har du flera filteralternativ tillgängliga. Du kan ange en maxhyra, bestämma önskat inflyttningsdatum samt markera om bostaden bör ha balkong, parkering eller hiss.

Klicka i bostadsbevakning av lediga bostäder i Älmhult

Det är en god idé att överväga att registrera dig här på BostadsPortal. Detta beror på att du då kan dra nytta av vår Bostadsbevakningsfunktion . Genom att använda denna funktion slipper du besöka vår webbplats varje dag för att göra upprepade sökningar. Istället kan du genomföra en enda sökning med dina specifika krav och aktivera Bostadsbevakningen. När det dyker upp nya tillgängliga bostäder i Älmhult kommer du att få e-postmeddelanden från oss, vilket gör hela processen mer smidig och effektiv.

Inom vilket område i Älmhult vill du hitta bostad?

Bland de områden som det finns bostäder i Älmhult har du bland annat Sjöastabygd så väl som Virestad , Diö , Eneryda och Liatorp .

Att ta dig till Älmhult

I området runt Älmhult finns flera viktiga vägar som underlättar kommunikationen. Riksväg 23 sträcker sig mellan Linköping och Malmö och passerar utanför Älmhult. Dessutom går länsväg 120 från Strömsnäsbruk vid E4:an till Nybro genom området. Väg 25 skär rakt genom Älmhult och är en annan viktig förbindelse.

Länsväg 121 har sin början i Älmhult och likaså länsväg 124. För dig som föredrar tågresor, finns Älmhults station vid Södra stambanan. Öresundstågen som kopplar samman Köpenhamn och Kalmar stannar också vid Älmhults station, vilket gör det bekvämt att resa både inom regionen och längre sträckor.

Mycket att se och göra i Älmhult

Det mest framstående kännetecknet för Älmhult är utan tvekan IKEA. Staden är hemvist för den plats där Ingvar Kamprad växte upp och grundade detta ikoniska företag. Idag står IKEA-museet som ett fönster in i företagets historia och dess grundare. Här kan du utforska berättelsen om företagets uppkomst och dess visionär. Museet rymmer även andra spännande utställningar som berikar besöket.

Vid Möckelns södra spets, i utkanten av Älmhult i Älmhults kommun, finner du den populära sandstranden Bökhults Badplats. Med en strandlängd på 100 till 150 meter består stranden av fin sand och en gräsmatta som lockar till solande. Stora ekar vid kanten och på gräsmattan erbjuder skuggiga hörn. En gedigen träbrygga erbjuder plats för solning och möjlighet att njuta av djupare vatten. Intill bryggan ligger två badöar, varav en har en rutschkana som leder rakt ut i det uppfriskande vattnet. Med sin närhet till en camping erbjuder Bökhults Badplats en mängd bekvämligheter.

För golfentusiasten erbjuder Älmhults golfklubb en anläggning där du kan njuta av spelet. Golfbanan i sig är en kombination av park- och skogsbana och bjuder på en utmanande upplevelse för spelare.

Naturrikedomarna är generösa i Älmhult, med skogar, ängar och sjöar som kännetecknar omgivningarna. Staden ger möjlighet att uppleva den genuina småländska landsbygden. Området stoltserar med 12 naturreservat i Älmhult och dess omgivningar. Aktiviteter som vandring, cykling och fiske är populära och enkelt tillgängliga.

Råshult, platsen där Carl von Linné föddes, ligger nära Älmhult. Minnesmärken och ett kulturreservat välkomnar besökare att utforska och förstå denna historiska plats.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

För dig som planerar att hyra en bostad i Älmhult är det viktigt att veta att de uthyrare som samarbetar med oss är pålitliga och seriösa, vilket ger dig en säker och trygg upplevelse. Dessutom vill vi understryka att din trygghet är av högsta prioritet på vår plattform. Vi har vidtagit åtgärder för att säkerställa att vår webbplats är säker och att dina personuppgifter inte delas med tredje parter.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Hos oss kan du inte bara hyra bostad i Älmhult, utan även hyra ut. Du kan därmed hyra en större bostad än vad du behöver för att sedan hyra ut ett av dina rum . Ett bra sätt att få in extra pengar till din egen hyra.

BostadsPortal är en plattform som hjälper dig hitta en bostad Älmhult

Hos BostadsPortal finns ett omfattande utbud av lediga bostäder i Älmhult som kan passa dina behov. Genom att registrera dig på vår plattform får du tillgång till många av våra funktioner och kan enkelt hitta en bostad som uppfyller dina krav och önskemål.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du kan också utforska vår FAQ-sektion, som innehåller vanliga frågor och svar.

Slutligen vill vi på BostadsPortal önska dig stort lycka till i din strävan att hitta den perfekta bostaden i Älmhult.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA