Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Älmhult

Lediga lägenheter i Älmhult

127 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
127 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 75 m²
Älmhult, Skolgatan
7 274 SEK14 timmar sedan
...
Sida1av 8
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Älmhult på BostadsPortal

Vill du hyra lägenhet i Älmhult? Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Älmhult. Registrera dig gärna, så får du full tillgång till alla våra funktioner. Älmhult ligger i Kronobergs län och tillhör Småland. Det är en trevlig plats att bo på!

När du bor i Älmhult så har du även nära till Osby åt ena hållet och Grimslöv åt andra. Lite längre upp har du Växjö .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Älmhult

Du kan hitta en bra hyreslägenhet i Älmhult här hos oss. Men du kan även söka fram andra bra bostadsalternativ. Du kan till exempel välja att hyra ett hus i Älmhult . Du kan också hyra en stuga så väl som det finns rum som hyrs ut i Älmhult .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Älmhult

Via den snabbsökning som finns allra längst upp på sidan så kan du få fram lediga bostäder i Älmhult, men märk väl då att du får fram alla alternativ, inte bara lägenheter i Älmhult. Du kan om du vill filtrera din sökning på flera sätt istället välja att göra en så kallad avancerad sökning.

Hitta en lägenhet som passar dina önskemål och krav

Den lägenhet i Älmhult du ska hyra, den ska säkert ha ett visst antal rum eller vara på ett visst kvm. Det för att passa dig och dina behov. För att få fram lediga lägenheter i Älmhult som matchar de krav du har, gör en filtrerad sökning. Det är mycket enkelt!

När du gör en avancerad sökning, så har du flera filtreringsmöjligheter. Du kan fylla i vad du max kan betala i hyra, när det ska gå att flytta in samt även klicka i om lägenheten ska ha balkong, parkering eller hiss.

Se till att vara så noggrann du kan när du gör denna sökning, för då är chansen större att hitta just den hyreslägenhet i Älmhult du vill ha.

Testa bostadsbevakning

Du kan med fördel se till att registrera dig här på BostadsPortal. Det på grund av att du då kan nyttja det som heter Bostadsbevakning . Denna funktion gör att du slipper besöka oss varje dag och göra nya sökningar. Du gör en enda sökning med de krav du har och klickar i bostadsbevakning. När nya lediga lägenheter i Älmhult kommer in, då får du mail från oss.

Inom vilket område i Älmhult vill du hitta lägenhet?

Älmhult har flera områden som Virestad , Diö , Eneryda , Liatorp och Sjöstabygd.

Ta dig till Älmhult

Utanför Älmhult så går riksväg 23 mellan Linköping och Malmö. Sedan finns även länsväg 120 mellan Strömsnäsbruk vid E4:an och Nybro. Sedan så passerar även väg 25 rakt genom Älmhult. Länsväg 121 startar i Älmhult samt att även länsväg 124 gör det. Du kan även åka tåg, då Älmhults station ligger vid Södra stambanan. Öresundstågen mellan Köpenhamn och Kalmar stannar också i Älmhult.

Vad finns det att göra i Älmhult?

Det som Älmhult är mest känt för är troligen IKEA. Det var i Älmhult som Ingvar Kamprad växte upp och starta upp detta kända företag. Det finns idag ett museum, som heter just IKEA museum där du kan uppleva berättelsen om företaget och grundaren bakom. Sedan har de även andra trevliga utställningar.

Bökhults Badplats är en populär sandstrand vid Möckelns södra spets, i norra utkanten av Älmhult i Älmhults kommun. Själva stranden har en strandlängd på 100 till 150 meter och består av fin sand och en gräsmatta för att sola. Stora ekar i kanten och på gräsmattan ger skuggiga ytor. En stor träbrygga erbjuder även solplatser och möjlighet att gå direkt ut på djupare vatten. Några meter bort från bryggan ligger två badöar. En av de två öarna ligger på grunt vatten och erbjuder en rutschkana som leder direkt ut i det svala vattnet. Bökhults Badplats ligger i utkanten av en camping och har därför en mängd olika bekvämligheter.

Du som gillar att spela golf, du kan göra det på Älmhults golfklubb. Golfbanan i sig är en park-och skogsbana.

Älmhult har även gott om natur, med skogar, ängar och sjöar. Här kan du uppleva den genuina småländska landsbygden. Det finns 12 naturreservat i Älmhult och i byarna runt om. Du kan även ägna dig åt vandring, cykling samt att det även finns gott om fiskemöjligheter.

Du har även nära till Råshult, som var Carl von Linnés födelseplats. Där finns det idag ett minnesmärke samt att det även finns ett kulturreservat.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som ska hyra lägenhet i Älmhult, du kan vara säker på att de som hyr ut via oss, är seriösa och därmed ett tryggt val. Sedan vill vi att du ska veta att du kan vara trygg på vår sida, då den är säker samt att vi inte heller delar inte med oss av dina uppgifter till andra.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du som inte ännu har hittat en perfekt lägenhet i Älmhult, du kan testa att göra på ett annat sätt. Du kan välja att hyra en större lägenhet än vad du har tänkt dig. För det innebär att du kan hyra ut ett rum till andra.

BostadsPortal om du vill göra det enkelt att ledig lägenhet i Älmhult

Här på BostadsPortal kan du hitta många bra lediga lägenheter i Älmhult. Du kan med fördel välja att registrera dig här hos oss för att få tillgång till alla funktioner. Du kan här hos oss hitta en bra hyreslägenhet i Älmhult som passar dig och dina krav.

Enklaste sättet att hitta en lägenhet i Älmhult som passar dig, är att göra en filtrerad sökning.  Vår sajt är säker och trygg och här finns bara seriösa uthyrare.

Vill du ställa en fråga till oss, så kontakta vår kundtjänst. Du kan även kika på vår FAQ som innehåller vanliga frågor och svar.

Sedan vill vi på BostadsPortal passa på att önska dig ett stort lycka till i din jakt på den bra lägenhet i Älmhult som passar just dig.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA