Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Osby

Lediga lägenheter i Osby

9 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
9 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 72 m²
Osby, Skolgatan
5 905 SEK12 timmar sedan

Liknande annonser i Osby

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Osby på BostadsPortal

Osby ligger i Skåne . Kanske du redan bor här och vill hitta en större lägenhet än vad du har just nu, eller har du fått jobb och ska flytta hit för första gången? Oavsett så kan du här hos oss på BostadsPortal söka efter lediga lägenheter i Osby, på flera olika sätt.

Osby ligger nära Kristianstad samt Hässleholm så väl som du även har ganska nära till Älmhult i Småland .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Osby

Här hos oss kan du söka efter en hyreslägenhet i Osby så väl som du även kan söka efter andra bostadsalternativ om du vill. Du kan nämligen utöver att hyra lägenhet i Osby hyra rum , hyra en stuga så väl som du kan hyra ett hus . Välj det som passar dig bäst.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Osby

Du som bestämt dig för att det är en lägenhet i Osby du vill hyra du kan snabbt och lätt hitta en hos oss. Om du använder dig av vår snabbsökning längst upp så får du upp alla lediga bostäder så är det bara lägenheter du vill leta efter, testa då istället att göra en avancerad sökning där du även kan filtrera på olika sätt.

Smart att göra en filtrerad sökning för att hitta en ledig lägenhet i Osby

För att få fram lediga lägenheter i Osby som passar de eventuella krav du har, gör en avancerad sökning eller filtrerad sökning. Du kan då nämligen filtrera ut din sökning på en mängd olika sätt. Bland annat kan du endast söka efter en viss storlek på lägenhet eller ett visst antal rum.

Andra filtreringsmöjligheter är att fylla i om du vill ha något särskilt, som balkong, en hiss, en parkering med mera. Ju noggrannare du är när du söker, desto bättre sökresultat kommer du att få.

Välj att göra en bostadsbevakning för att hitta lediga lägenheter i Osby

Hos oss på BostadsPortal finns det en smart funktion som heter Bostadsbevakning . Denna tjänst är gratis, men kräver att du registrerar dig hos oss. Du behöver då bara göra en sökning med dina filtreringar och sedan låta oss sköta resten. För har du klickat i att din sökning ska bevakas, så mailar vi dig varje gång matchande lägenheter i Osby kommer in.

Inom vilket område i Osby vill du hitta lägenhet?

Osby har flera trevliga områden där du kan välja att bo. Bland annat har du Killeberg , Strönhult , Tosthult samt Lönsboda .

Hur du reser till och från Osby

Osby är bra placerat mellan Karlshamn och Halmstad längs med riksväg 15. Du kan även välja att ta riksväg 23 som går mellan Malmö och Växjö eller riksväg 19 som går mot Kristianstad . Föredrar du att ta tåget framför bilen så går det bra med samt att du även kan ta buss, bland annat med SkåneExpressen.

Vad du kan hitta på att göra när du bor i Osby

Osby är en bra plats att bo på om du gillar att aktivera dig. Du kan ägna dig åt att cykla, vandra, fiska, paddla, bada och mycket mer. Osby ligger vackert placerad vid en sjö som heter Osbysjön som även genomkorsas av Helge å. Genom Osby går även en annan å, Driveån.

Gillar du att fiska eller ägna dig åt fågelskådning så kan du göra det på Näset. Det är ett kommunalt naturreservat. Näset i sig utgörs av ekskog och mader. Mader är fuktiga strandängar som ofta översvämmas.

I Osby finns det även ett riktigt kul museum vid namn Lekoseum som är ett leksaksmuseum. Här kan du kika på en massa lokalt tillverkade leksaker från olika tidsepoker.

När det gäller sevärdheter så har du en hel del av dessa. Gillar du historia så ska du till exempel inte missa att besöka Sibbarps skans som är en befästningsanläggning. Denna byggdes uppdrag av den danske kungen. Det under Kalmarkriget år 1611–1613. Anledningen att man byggde den var för att kunna hålla gränsen mot Sverige.

Jeppa S trädgård är ett annat trevligt besöksmål och det är en visningsträdgård på 3,6 hektar där du även har olika klimatzoner.

Svarta Bergen Hägghult är ett annat besöksmål i Osby och det är ett gammalt stenbrott. Runt om finns det en spännande miljö att upptäcka. Du har även en kulturhistorisk by i Osby som heter Gylsboda och där finns det ett sliperi.

Missa inte heller att besöka Skånes första kulturreservat som heter Örnanäs kulturreservat. Här finns det en unik kulturmiljö så väl som historisk bebyggelse.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du använder dig av vår sajt, BostadsPortal så är du helt trygg! Du kan surfa runt på alla våra sidor utan att oroa dig. De hyresvärdar som erbjuder lediga lägenheter i Osby är seriösa och noggrant kollade av oss, så även med dem kan du känna dig säker.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Här hos oss kan du inte bara hyra lägenhet i Osby, du kan även välja att hyra ut. Du som inte hittar exakt rätt antal rum eller rätt storlek på lägenhet kan välja att hyra något större. Sedan kan du ta hjälp av oss för att hyra ut ett rum.

BostadsPortal är ett bra val för dig som letar efter hyreslägenhet i Osby

BostadsPortal är en bra sajt för dig som vill söka efter lediga lägenheter i Osby. Vi får ständigt in nya lediga lägenheter samt att vi även är en trygg sajt att vistas på. Hos oss är det enkelt att hitta en hyreslägenhet i Osby, oavsett om du gör egna sökningar eller väljer att använda dig av vår bostadsbevakning.

Vi rekommenderar dig att du registrerar dig hos oss för då är det enklare att få tillgång till alla funktioner som finns att hitta hos oss.

Du som har en fråga du funderar på, testa först att kolla vår sida med FAQ. Du kan även kontakta oss via kundtjänst.

Sedan vill vi på BostadsPortal passa på att önska dig lycka till i letandet efter en ledig lägenhet i Osby!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA