Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Osby

Hyresbostäder i Osby

9 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
9 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 74 m²
Osby, Skogsgatan
9 286 SEK6 dagar sedan

Liknande annonser i Osby

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Osby på BostadsPortal

Du som vill hitta en bra bostad i Osby, du har hamnat helt rätt. Osby som ligger i Skåne är en trevlig ort, nära både Hässleholm och Kristianstad . Du har även rätt nära till Älmhult , som ligger i Småland . Själva Osby ligger placerad vid en sjö som heter Osbysjön. Den i sin tur genomkorsas av Helge å. Genom Osby går även en annan å, nämligen Driveån.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Osby

När du ska söka efter lediga bostäder i Osby, så kan du börja med att fundera på om du vill hyra lägenhet eller om du hellre hyr en annan form av bostad. Utöver lägenheter så finns nämligen hus att hyra , så väl som stugor som hyrs ut . Du kan även hitta uthyrning av rum i Osby .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Osby

På vår sida här så har du en smart snabbsökning. Den består av en sökruta längst upp på sidan. Du behöver bara fylla i namnet på staden eller orten du söker och klicka enter. Skriver du då in Osby, så kommer du att få fram alla bostäder där. Om du hellre vill filtrera efter en viss bostadstyp eller annat, gör då en avancerad sökning.

Filtrerad sökning så att du hittar perfekta bostaden i Osby

När det gäller den avancerade sökningen så kan du där filtrera på olika sätt. Dels kan du filtrera om du bara vill söka efter lägenheter som hyrs ut, eller hus eller annat alternativ. Du har sedan även annat du kan filtrera på. Till exempel kan du fylla i hur många rum bostaden ska ha som minst eller minsta antal kvm.

Sedan kan du även filtrera efter om bostaden i sig ska ha hiss, balkong, parkering och en massa mer. Ju noggrannare du filtrerar desto bättre sökresultat får du med bostäder som passar dina krav.

Testa att göra en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Osby

Hos oss på BostadsPortal finns en smart funktion. Denna heter Bostadsbevakning . Du måste vara registrerad för att kunna använda dig av den. Du kan då lägga upp bevakning på en sökning av lediga bostäder i Osby, med de krav du har. När vi får in matchande bostäder, så får du ett mail.

Inom vilket område i Osby vill du hitta bostad?

Du har ett par olika områden där du kan hyra bostad i Osby. Bland annat Lönsboda , Strönhult , Tosthult och Killeberg .

Så enkelt är det att ta dig till Osby

Att ta dig till Osby är enkelt då den ligger längs med riksväg 15 ungefär mittemellan Halmstad och Karlshamn . Sedan så har du riksväg 23 mellan Malmö och Växjö samt riksväg 19 mot Kristianstad . Du kan också ta tåget, då Osby har en egen järnvägsstation. Det går även flera busslinjer förbi orten, bland annat SkåneExpressen.

Se och göra i Osby

I Osby finns en hel del att göra. Bland annat har de gott om historiska sevärdheter. Du har även aktivitet som cykling, vandring och fiske samt att du även kan ägna dig åt paddling eller bada. Om vintern finns det möjligheter att åka skidor och pulka.

Osby har ett eget leksaksmuseum som heter Lekoseum. Där finns en hel del lokalt tillverkade leksaker från olika tidsepoker.

Ett trevligt besöksmål är Jeppa S trädgård. Det är en så kallad visningsträdgård, på hela 3,6 hektar. Där finns olika klimatzoner som tropiskt, medelhav och subtropiskt.

Näset är ett kommunalt naturreservat. Här kan du bland annat vandra samt även fiska, paddla eller skåda efter fåglar. Själva Näset utgörs av ekskog och mader. Mader är fuktiga strandängar som ofta översvämmas.

Sedan har du en annan sevärdhet och det är Sibbarps skans. Det är en befästningsanläggning som byggdes på uppdrag av den danske kungen under Kalmarkriget år 1611-1613 för att kunna hålla gränsen mot Sverige.

Osby har även ett gammalt stenbrott, Svarta Bergen Hägghult. Här finns även en mycket spännande miljö. Missa inte heller ett besök på sliperiet i Gylsboda. Gylsboda är i sig en kulturhistorisk by där samhället kretsade kring diabasbrytningen under sent 1800-tal och tidigt 1900-tal. Här finns nu en ideell förening och ett levande kulturcentrum.

Du har också Örnanäs kulturreservat som dessutom är Skånes första kulturreservat. Där finns bland annat ett landskap och en bebyggelse med historia samt en unik kulturmiljö.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Har du inte hittat den bostad i Osby du tänker dig att du vill hyra? Skulle du hitta en större bostad, som egentligen kanske är både för stor och dyr för dig, så hyr den ändå. För du kan ju faktiskt hyra ut ett rum du med och då få hjälp med dig egen hyra så att säga.

Du som vill hyra bostad i Osby – Ta hjälp av BostadsPortal

Du som vill söka efter lediga bostäder i Osby och vill göra det på en trygg och säker sajt, du ska definitivt välja oss på BostadsPortal. Här hos oss kan du hitta flera gratis tjänster. Du bör dock registrera dig hos oss för att kunna nå många av dessa tjänster. Bland annat är registrering ett måste om du ska göra en Bostadsbevakning .

Du kan här på BostadsPortal söka efter bostäder i Osby på flera sätt, samt att du kan även söka efter andra orter och städer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som ska hyra bostad i Osby vill ju säkert vara säker på att den hyresvärd du får är att lita på. Väljer du att gå via oss på BostadsPortal för att hitta bostad i Osby, så kan du även vara trygg i att hyresvärden i sig är seriös. Du är även trygg och säker på våra sidor.

Vår kundtjänst är proffsig och finns tillgänglig för dig om det är så att du vill ta kontakt. Du kan även kika på vår sida med FAQ. Där har vi samlat en massa vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal vill även passa på att önska dig lycka till i ditt letande efter en bra bostad i Osby du kan hyra.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA