Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Ljungby

Hyresbostäder i Ljungby

24 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum5 rum
24 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 35 m²
Ekebacken-Hjortsberg, Ågårdsvägen
3 500 SEKIgår
2 rum lägenhet på 51 m²
Stensberg-Kungshög, Drottninggatan
5 804 SEK5 juli
Sida1av 2

Liknande annonser i Ljungby

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Ljungby på BostadsPortal

Ljungby, beläget vid korsningen mellan E4 och riksväg 25, i den vackra dalen av Lagan, utgör en charmig ort att bo på! Att söka efter en bostad i Ljungby att hyra är inte fel! Med hjälp av oss på BostadsPortal kan du hitta lediga bostäder i Ljungby på enkelt sätt.

Ljungby är en dynamisk stad med en livlig atmosfär, samtidigt som den bibehåller en nära anslutning till naturen. Genom stadens hjärta flyter Lagan, och närheten till sjön Bolmen är påtaglig. Dessutom är Ljungby fördelaktigt beläget nära städer som Alvesta och Växjö åt ena hållet, samt Halmstad åt det andra.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Ljungby

Om du ska hyra bostad i Ljungby, så fundera då gärna på vad för bostad som passar dig och de behov du har. Föredrar du att bo i lägenhet , så sök efter sådana som hyrs ut. Du har även möjligheten att hyra hus så väl som du kan hyra stuga . Rum i Ljungby finns även det att hitta för uthyrning.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Ljungby

Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga bostäder i Ljungby på två sätt. Det snabbaste sättet att söka på är via den sökruta du hittar längst upp. Skriver du in orten där så får du fram en lista på alla lediga bostäder som finns just nu. Vill du ha filtreringsmöjligheter? Gå då vidare till den avancerade sökningen.

Enkelt hitta rätt bostad som passar dig

Du som vill hitta en perfekt bostad i Ljungby, använd dig av den avancerade sökningen. Med hjälp av denna funktion kan du smidigt filtrera och anpassa dina sökresultat. Många av oss har specifika önskemål när det kommer till den bostad vi vill kalla hem. Genom att ange parametrar som önskad kvadratmeter, antal rum, önskat inflyttningsdatum samt preferenser kring husdjur och hiss, kan du skräddarsy din sökning efter just dina behov.

Välj bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder i Ljungby

Hos BostadsPortal erbjuder vi en smart funktion som kallas för Bostadsbevakning , som kan vara till stor hjälp för dig som söker en bostad i Ljungby. Börja med att registrera dig hos oss. Gör sedan en vanlig sökning med de önskade filtreringsalternativen. Efter detta markerar du att du önskar sätta upp en Bostadsbevakning. Då det dyker upp nya lediga bostäder i Ljungby som stämmer överens med dina val, kommer du att få ett e-postmeddelande.

Inom vilket område i Ljungby vill du hitta bostad?

Ljungby har ett par områden med bostäder att hyra. Bland annat Ekebacken-Hjortsberg och Stensberg-Kungshög .

Flera möjligheter att ta dig till och från Ljungby

Orten ligger bra placerat, precis där motorvägen på E4 och riksväg 25 möts, så det är goda vägförbindelser till och från Ljungby. Närmaste flygplats är Smaland Airport som ligger i Växjö . Andra möjligheter du har är att ta tåget eller åka buss.

Ljungby har en hel del att erbjuda

Ljungby är en plats som verkligen har mycket att erbjuda när det gäller aktiviteter, sevärdheter och fritidsnöjen. Staden har en mångfald av kulturella och fritidsmässiga möjligheter som tilltalar olika intressen. Naturen spelar en viktig roll med ett brett utbud av natur- och friluftsområden, perfekta för både avkoppling och äventyr. Kulturlivet är rikt och inkluderar allt från kulturarrangemang till barnaktiviteter och spännande evenemang.

En riktigt unik attraktion i Ljungby är Minivärlden Ljungby, en imponerande upplevelse på 1000 kvadratmeter med fantastiska miniatyrvärldar och utställningar. Elinge älgpark erbjuder närkontakt med djur och natur, medan alpackagården och bondgården ger besökare möjligheten att mata och interagera med olika djur.

En särskild plats med en rik historia är Metallica-stenen, där fans sedan 1986 har lämnat minnessaker till ära av bandets unga basist Cliff Burton, som tragiskt omkom i en bussolycka på väg till en konsert i Köpenhamn.

Konst äger även sin plats i Ljungby med olika utomhusskulpturer och statyer som pryder staden. Museer är också en del av stadens lockelser, inklusive ett sagomuseum och ett begravningsmuseum som ger unika inblickar i olika aspekter av kulturen.

För de som är intresserade av fiske finns flera alternativ som Bolmens fiskevårdsområde, Bräkentorpasjön och Lagan. Innan du ger dig ut på fisketuren är det viktigt att skaffa ett fiskekort.

För dig som gillar friluftsliv finns det gott om möjligheter med vandringsstigar, grillplatser och andra naturliga utflyktsmål.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du väljer att använda BostadsPortal kan du vara säker på att din integritet och säkerhet är i fokus. Vi skyddar dina personliga uppgifter och delar dem inte med tredje parter. Du har full kontroll och möjlighet att själv ta kontakt med de uthyrare som har lediga bostäder i Ljungby.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du som letat ett tag efter en bra bostad i Ljungby, men inte riktigt hittat rätt, du kanske ska fundera på att söka efter en större bostad. Du har då möjligheten att hyra ut ett rum eller två för att täcka en högre hyra. Du kan då så klart hyra ut med hjälp av oss.

Använd dig av BostadsPortal för att hitta din nya bostad i Ljungby

Om du är på jakt efter en bostad i Ljungby, som passar dig och de krav du ställer, så är det smart att använda dig av oss här på BostadsPortal. Vår plattform gör det enkelt att söka efter lediga bostäder i Ljungby.

Vi rekommenderar starkt att du registrerar dig hos oss för att dra nytta av de förmåner vi erbjuder. Genom att göra detta kan du smidigt genomföra olika typer av sökningar, ställa upp personliga Bostadsbevakningar och enkelt komma i kontakt med uthyrare.

När det gäller att hitta en bostad i Ljungby kan vår portal vara den optimala plattformen för din sökning. Vi har många smarta funktioner och samarbetar endast med seriösa uthyrare, vilket skapar en trygg och tillförlitlig upplevelse för dig.

Om du har några frågor eller önskar få klarhet i något, tveka inte att ta kontakt med vår kundtjänst eller kolla in vår sida med FAQ.

Vi önskar dig stort lycka till i din strävan att hitta den perfekta bostaden att hyra i Ljungby!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA