Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Ljungby

Lediga lägenheter i Ljungby

29 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
29 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 58 m²
Stensberg-Kungshög, Harabergsgatan
5 345 SEK23 timmar sedan
1 rum lägenhet på 34 m²
Stensberg-Kungshög, Helsingborgsvägen
5 301 SEK15 juli
Sida1av 2

Liknande annonser i Ljungby

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Ljungby på BostadsPortal

Ljungby som ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång är en trevlig plats att bo på. En ledig lägenhet att hyra i Ljungby är därmed inte fel att leta efter! Du kan hitta lediga hyreslägenheter i Ljungby via oss på BostadsPortal.

Ljungby är en ganska livlig stad, men har naturen nära. Genom staden flyter Lagan och det är inte långt till Bolmen. Dessutom ligger denna ort nära städer som Alvesta och Växjö åt ena hållet och Halmstad åt andra.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Ljungby

Du som vill hyra lägenhet i Ljungby, du kan fundera på om du föredrar att hyra i första hand eller om du kan tänka dig ett andrahandskontrakt. Sedan kan du även söka efter andra hyresbostäder som stuga , hus eller rum .

Så hittar du snabbt och smidigt en hyreslägenhet i Ljungby

Om du vill hitta lediga hyreslägenheter i Ljungby på ett snabbt och smidigt sätt, gör då en snabbsökning på orten i sökfältet på första sidan. Du som har specifika krav, du ska gå in på den avancerade sökfunktionen. Fundera på vad du vill ha för typ av hyreslägenhet i Ljungby och var den ska ligga. Du kan sedan göra olika typer av filtreringar.

Hitta en lägenhet att hyra som passar dina önskemål och krav

Du som vill hitta en perfekt lägenhet att hyra i Ljungby, du bör se till att söka med hjälp av vår sökfunktion. För med den kan du filtrera fram, eller bort saker. Oftast har de flesta av oss specifika krav på den lägenhet vi vill bo i. Du kan till exempel fylla i hur många kvm lägenheten ska vara på, hur många rum den ska ha, inflyttningsdatum samt även klicka i om det tillåts husdjur eller att du vill att byggnaden ska ha hiss.

När du fyllt i alla dina önskemål och krav, så klicka på sök och du får fram alla lediga lägenheter att hyra i Ljungby som passar in på dessa.

Använd dig av bostadsbevakning

Vi på BostadsPortal har även en smart funktion som heter bostadsbevakning . Den gör att du inte behöver besöka vår sajt varje dag om du inte vill. Du gör som en vanlig sökning med filtrering. Sedan klickar du i att du vill göra en bevakning. Då det kommer in nya lediga lägenheter att hyra i Ljungby som passar det du fyllt i, så får du ett mail. För att kunna använda denna funktion så måste du först registrera dig hos oss.

Inom vilket område i Ljungby vill du hitta en hyreslägenhet?

Ljungby har flera olika områden där det finns lediga lägenheter att hyra. Bland annat Stensberg-Kungshög , Ekebacken-Hjortsberg samt flera därtill.

Färdas till och från Ljungby
Ljungby har riktigt goda vägförbindelser, eftersom orten ligger lägligt placerade där motorvägen på E4 och riksväg 25 möts. Sedan finns en flygplats i Växjö , nämligen Smaland Airport. Ljungby har även cirka 20 landsbygdslinjer och tre tätortslinjer med buss. I Ljungby finns ingen tågstation, utan närmaste stationer finns i Alvesta, Älmhult och Värnamo.

Vad Ljungby har att erbjuda

Ljungby har mycket att erbjuda inom aktiviteter, sevärdheter, utflyktsmål och liknande. Sedan finns mycket inom kultur och fritid. Ljungby har ett stort utbud av natur- och friluftsområden så väl som kulturarrangemang, barnaktiviteter samt andra typer av evenemang.

En häftig sak som finns i Ljungby är Minivärlden Ljungby. Detta unika besöksmål består av 1000 kvm med fantastiska miniatyrvärldar och utställningar.

Andra trevliga besöksmål är Elinge älgpark, där du kan möta djur och natur på nära håll. Sedan har du även en alpacka gård och en bondgård med djur som besökare får mata

Du har även Metallica-stenen. Här har fans till bandet sedan 1986 lämnat minnessaker till Cliff Burtons ära. Han var Metallicas unga basist som omkom i en bussolycka på väg från Stockholm mot nästa konsert i Köpenhamn.

Runt om i Ljungby kommun finns även gott om konst utomhus bland annat olika skulpturer och statyer. Sedan finns det flera olika museer, bland annat ett sagomuseum och ett begravningsmuseum.

Fiske är även det något du kan ägna dig åt, bland annat i Bolmens fiskevårdsområde, Bräkentorpasjön, Lagan med flera. Se bara till att skaffa dig ett fiskekort först.

Du kan ägna dig åt friluftsliv i Ljungby då det finns vandringsstigar, grillplatser, samt en massa mer.

Ljungby har även det mesta du kan behöva som till exempel livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek, skolor och så vidare. Du kan även ägna dig åt shopping då det finns flera köpcentrum och handelsplatser.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du använder dig av BostadsPortal så kan du känna dig trygg och säker. Vi delar inte dina personliga uppgifter med andra. Du kan själv kontakta den eller de uthyrare du hittar som har lediga lägenheter i Ljungby. Hos oss finns det bara seriösa uthyrare och det garanterar att du på ett tryggt sätt även kan hyra lägenhet i Ljungby.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du vill så kan du hyra en större lägenhet i Ljungby än vad du behöver. För då kan du själv hyra ut ett rum eller flera i den. Så att du kan få in lite pengar till hyran. Du kan bli hyresvärd på egen hand, via vår portal. Du har då tillgång till smarta digitala verktyg.

Välj BostadsPortal för att hitta en ledig lägenhet i Ljungby

Om du vill hitta en perfekt hyreslägenhet i Ljungby, då är BostadsPortal ett smart och tryggt val. Här hos oss är det enkelt att söka fram lediga lägenheter i Ljungby. Vi rekommenderar dig att registrera dig här hos oss. Du kan då på enklare sätt göra olika typer av sökningar, lägga upp egna bostadsbevakningar samt kontakta uthyrare.

När du letar efter lägenhet i Ljungby, så kan vår portal vara den perfekta platsen för att göra det på. Vi har många smarta funktioner samt seriösa uthyrare!

Är det så att du har några funderingar, eller vill ställa frågor, då kan du välja att kontakta oss via vår kundtjänst.

Ett stort lycka till önskar vi dig med att hitta den perfekta lägenheten i Ljungby att hyra!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA