Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Karlskrona

Hyra rum i Karlskrona

2 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 13 m²
Kungsmarken, Kungsmarksvägen
4 000 SEK16 juni

Liknande annonser i Karlskrona

Populära söktermer
  • Alla Rum

Hitta lediga rum i Karlskrona på BostadsPortal

Är du ute efter att hyra ett ledigt rum att hyra i Karlskrona? På BostadsPortal kan du hitta lediga rum att hyra i Karlskrona som inneboende. Använd våra digitala sökverktyg för att hålla dig uppdaterad på nya lediga rum i Karlskrona. Hos oss hittar du annonser från både privatpersoner och kommersiella bostadsförmedlare.

Att bo i Karlskrona

I Karlskrona finns ingen gemensam bostadskö utan det är olika aktörer som står för bostadsmarknaden. Vi har gjort det enkelt för dig som letar lediga rum genom att ha samlat annonser från olika hyresvärdar på en och samma plattform. På BostadsPortal finner du inte bara lediga rum att hyra i Karlskrona utan du kan också söka bland mängd olika hyresbostäder i Karlskrona.

Om du har planer på att flytta hit är det oftast en bra idé att försöka läsa på om vilka områden du skulle vilja bo i. Karlskrona är en stad som präglas av den vackra naturen och skärgården. Havet är konstant närvarande då Karlskrona är Sverige sydligaste skärgård. Det är just naturen som har lockat många till Karlskrona. Det populära universitetet Blekinge Tekniska Högskola lockar tusentals till staden vilket har gjort Karlskrona till en alltmer utpräglad studentstad.

Centrala Karlskrona finns det gott om restauranger, butiker, gym, caféer och butiker. Är du intresserad av kultur så är utbudet stort, både för de unga och äldre. Det finns gott om kulturevenemang, utställningar och andra kulturrelaterade evenemang. Bland annat planeras det att byggas ett stort kulturhus som ska erbjuda bl.a. bibliotek, konsthall, scener och Café.

Att pendla från Karlskrona

Om du jobbar eller studerar i någon av de närliggande städerna så är pendlingsförutsättningarna goda om du bor i Karlskrona. Från Centralstationen i kan du enkelt ta dig med både buss och tåg till de flesta städerna i Blekinge och Skåne problemfritt. Du når Köpenhamn och Kastrup enkelt med Öresundståget, och Ronneby Airport tar du dig lätt till med Flygbussarna. Har du kanske funderingar på att hyra ett ledigt rum i någon av de närliggande städerna så hittar du mängder av rum i Malmö, Lund och Kristianstad.

Hitta ett rum som passar dig i Karlskrona på BostadsPortal

På BostadsPortal kan du söka bland lediga rum i Karlskrona från både privatpersoner och kommersiella bostadsförmedlare. Hitta ett ledigt rum i Karlskrona som passar dina önskemål och preferenser genom att sortera och filtrera din sökning med hjälp av sökmenyn. Du anger helt enkelt dina kriterier såsom önskad storlek, månadshyra, inflyttningsdatum eller område. I Karlskrona hittar du lediga rum i bl.a. Galgamarken-Trossö. Du kan alltid kolla utbudet på andra boendetyper i Karlskrona som exempelvis lediga lägenheter i Karlskrona.

När du hittat ett ledigt rum som du vill hyra så behöver du skriva till hyresvärden. Det gör du enkelt direkt via vår portal, förutsatt att du har ett abonnemang hos oss. Du och hyresvärden sköter sedan kommunikationen direkt med varandra via vårt meddelandesystem. Med ett abonnemang så kan du givetvis skriva till flertalet hyresvärdar samtidigt i Karlskrona eller resten av Sverige.

Håll koll på nya rum i Karlskrona på BostadsPortal

För att du ska hitta ett ledigt rum att hyra i Karlskrona så effektivt som möjligt så kan du använda vårt gratis sökverktyg för att bevaka lediga rum i Karlskrona. Du anger dina kriterier för ditt nästa rum såsom storlek, område, månadshyra eller inflyttningsdatum. Du kommer att få en mailavisering så fort som ett rum i Karlskrona matchar dina önskemål. På så sätt kan du direkt ta kontakt med hyresvärden och du riskerar inte att missa någon relevant annons.

Kontakta oss

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Vi finns att nå på vardagar 9-15 via e-post eller Facebook Messenger. Få de senaste nyheterna och anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Följ oss gärna på vår Instagram, Facebook eller blogg för att ta del av tips, ideér, inspiration och tävlingar.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA