Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Rum
  3. Ängelholm

Hyra rum i Ängelholm

1 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
1 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 13 m²
Ängelholm, Strandgatan
Uthyres 1 rum i 4:ra rums lght Egen badbrygga med åtomt
10 februari
4 000 kr

Populära söktermer

Att hyra rum i Ängelholm - Mer info här

Söker du bostad i Ängelholm? Och är du veckopendlare? Eller letar du efter ett billigare men ändå tryggt alternativ? Då kan ett rum att hyra vara något för dig! På BostadsPortal har vi samlat annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar i Ängelholm för att kunna erbjuda ett så brett urval som möjligt till våra bostadssökande. Du kommer att kunna ta del av våra digital verktyg och ha tillgång till vår personliga support när du söker bostad hos oss. Tanken är att underlätta din bostadssökning samt att du ska känna dig trygg. Här delar vi med oss av några bra saker att tänka på när du letar rum att hyra i Ängelholm.

Sök rum att hyra på BostadsPortal

Ängelholms kommunen har ett eget kommunalt bostadsbolag som förvaltar hyresrätter runt om kommunen, och det finns en del hyresvärdar som du kan vända dig till. Du som bostadssökande ansvarar själv för att komma i kontakt med dessa, och inte alltför sällan krävs det att du ska ha långa kötider innan du blir erbjuden en bostad, eller ens en visning. Att söka rum i Ängelholm på BostadsPortal är väldigt krångelfritt och tidseffektivt. Det är perfekt för dig som pendlar eller letar efter något tillfälligt innan du bestämmer dig för att flytta till staden. På BostadsPortal hittar du olika typer av rum som du kan hyra och det kan också vara en del av ett hus eller en lägenhet som  är till uthyrning, vilket också innebär en “större” boyta. Du kan komma överens med din hyresvärd om du vill hyra rummet möblerat eller omöblerat.

Fördelar med att vara inneboende i Ängelholm

Många kanske inte medvetna om detta men det finns en del fördelar med att hyra rum och vara inneboende. Först och främst är de ekonomiskt fördelaktigt. Du sparar pengar genom att slippa köpa nya möbler då de flesta rummen är utrustade med stora möbler såsom säng, garderob och bord. Sedan delar du gemensamma ytorna som vardagsrum, kök, badrum och tvättstuga med de andra boenden eller din hyresvärd. Inte alltför sällan hittar du rum att hyra med egen ingång vilket ger du en större känsla av avskildhet. Det är ett utmärkt bostadsalternativ om du vill ha något tillfälligt och behålla din bostad i en annan ort. En annan fördel är den sociala aspekten. Du kommer lära dig mycket om dig själv och andra genom att dela bostaden och vara inneboende.

Bevaka lediga rum i Ängelholm

På BostadsPortal erbjuder vi olika digital verktyg som underlättar och effektiviserar din bostadssökning. Vårt bevakningsmail är ett av dem och helt gratis att användas. För att “slå på” bevakningsmailet behöver du ställa in dina sökkriterier på sökssidan. Du kan välja typ av bostad, storlek och pris, och du kan vara ännu mer specifik om du vill ha en bostad som tillåter djur eller om den ska ha en hiss i byggnaden. Sedan kan du bara vänta på att ta emot mail från oss. Vi bevakar hela marknaden åt dig och skickar mail så fort det kommer in nya rum som matchar din sökning. Du kan ha fler bevakningar igång samtidigt för att öka din chans, och du kan stänga av dem eller den bevakningen precis när du vill.

Kontakta oss

Har du fler frågor eller funderinga kring att hyra rum och vara inneboende i Ängelholm? Du är välkommen att höra av dig till vår erfarna kundsupport. Vi kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA