Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Ängelholm

Lägenheter i Ängelholm

65 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
65 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
3 r. · Lägenhet · 76 m²
Ängelholm,
Här har vi nyproducerade lägenheter med med 1-4 rum och kök som är välplanerade med ytskick och fu
13 timmar sedan
11 088 kr
Sida1av 4
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hyra lägenhet i Ängelholm - Mer info här

Söker du lägenhet i Ängelholm? Är du i behov av att hyra lägenhet? Då har du kommit rätt! På BostadsPortal erbjuder vi ett stort urval av lediga lägenheter i och runt om Ängelholms kommun. Vi har samlat alla bostadsannonser från både kommersiella och privata hyresvärdar, och du kan vara säker på att det endast är godkända annonser som finns uppe på vår webbplats. Din trygghet är vår prioritering! Som bostadssökande på BostadsPortal kan du ta del av våra digitala verktyg samt tjänster för att underlätta och effektivisera din bostadssökning. Läs gärna vidare för här delar vi med oss av några bra saker att veta innan du påbörjar jakten på din nya lägenhet i Ängelholm.

Lägenheter som uthyres i Ängelholm

Lägenheter som uthyres i Ängelholm finns i olika typer, områden samt storlekar. Du bör fråga dig själv om vad det är du letar efter och vad som du kan tänka dig. Utifrån dina förutsättningar kan du ställa in din sökning på BostadsPortal. Vi ger dig ett gott översikt över lediga lägenheter i Ängelholm och utanför kommunen. Eftersom det finns ingen officiell bostadskö är det ditt ansvar att komma i kontakt med hyresvärdar och söka aktivt. Hos oss är det enkelt och tryggt att göra så samt du kan använda dig av våra digital verktyg att hitta din nästa lägenhet - oavsett om det är i innerstan eller på landet för att ha nära till naturen. Ängelholm erbjuder dessutom ett rikt kulturliv med mängder av upplevelser och aktiviteter medan du fortfarande kan ha ett aktivt friluftsliv.

Bevaka lediga lägenheter i Ängelholm

Självklart vill du vara först hos hyresvärden men gärna slippa timmar framför datorn eller på mobilen. Som bostadssökande på BostadsPortal har du tillgång till vår gratis tjänst - bevakningsmail, som bevakar hela bostadsmarknaden åt dig! Det enda du behöver göra är att ställa in dina sökkriterier såsom område, pris, storlek och antal rum på söksidan. Du kan också vara ännu mer specifik med din sökning genom att välja våra filter. Är det en barnvänlig lägenhet med egen hiss? Eller letar du något som tillåter djur och har balkong? Du kan också hitta lägenhet som du kan dela med någon eller andra genom att välja “delbara”. Är du nyinflyttad kan detta vara perfekt för dig då du träffar nytt folk och lära känna staden på ett annat sätt. Sedan kan du bara “slå på” bevakningsmailet och få mail från oss så fort det kommer in lägenheter som matchar din sökning.

För att öka din chans att hitta lägenhet i Ängelholm kan du ha fler bevakningar igång samtidigt. Det är lika enkelt att stänga av eller slå av en bevakning. Du kan gå in på samma söksida och välja den bevakningen du vill stänga av, och du kommer inte få fler mail från oss utifrån den sökningen.

Kontakta oss

Du är välkommen att höra av dig till oss med dina frågor och funderingar angående lägenheter i Ängelholm. Det kanske inte alltid enkelt att veta vart du ska börja. Vår erfarna kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl. 8-16, och är glad att hjälpa dig på traven för att du ska ha så en trygg och smidig bostadssökning som möjligt. Om du har en lägenhet i Ängelholm till uthyrning kan du också läsa mer om bostadsuthyrning på vår webbplats och påbörja din resa som hyresvärd!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA