Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Ängelholm

Lediga lägenheter i Ängelholm

6 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
6 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 79 m²
Roslunda-Kronotorp, Norra Sockerbruksgatan
11 530 SEK22 timmar sedan

Liknande annonser i Ängelholm

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Ängelholm på BostadsPortal

Är du på jakt efter en lägenhet i Ängelholm? Kanske du ska flytta hit från en annan stad, eller så vill du bara byta ut den bostad du har idag. Du har i alla fall hamnat helt rätt. Här på BostadsPortal listar vi lediga lägenheter i Ängelholm.

Ängelholm i Skåne är en vacker plats, med nära till naturen, havet och mycket mer. Bor du här så har du även nära till mindre orter som Hjärnarp och Margretetorp så väl som större städer som Helsingborg och Köpenhamn åt ena hållet och Båstad åt andra.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Ängelholm

Här hos oss kan du dels hitta lediga lägenheter i Ängelholm, dels andra typer av bostäder som hyrs ut. Du kan till exempel hyra ett helt hus , en stuga eller ett rum i Ängelholm .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Ängelholm

För att snabbt söka fram bostäder i Ängelholm använd snabbsökningen. Den finns längst upp. Dock kommer du att få fram alla typer av bostäder vid den sökningen. Ska det bara vara lediga lägenheter i Ängelholm, testa en avancerad sökning istället. Där kan du även filtrera efter vad du har för krav och önskemål kring lägenheten.

Filtrerad sökning

När du ska hyra lägenhet i Ängelholm så har du säkert en del krav. Kanske det är ett måste med ett visst antal rum för att få plats med hela din familj. Som tur är så kan du under den avancerade sökningen göra olika val. Du kan fylla i minsta antal rum, så väl som max antal rum och även hur många kvm lägenheten ska vara på.

Andra saker du kan välja att filtrera efter är vad du max vill betala i hyra, inflyttningsdatum, om det ska finnas balkong eller hiss samt en massa mer.

Gör en bostadsbevakning

För att få besked om alla nya lediga lägenheter i Ängelholm som kommer in så är det enklast att lägga upp en Bostadsbevakning . För att göra den, så börja först med att registrera dig här hos oss på BostadsPortal. Sedan går du ut på den avancerade sökningen och filtrerar så som du vill ha det. Sedan är det bara att klicka i bostadsbevakning.

Varje gång det dyker upp en ny lägenhet i Ängelholm som är ledig, då får du mail!

Inom vilket område i Ängelholm vill du hitta lägenhet?

Ängelholm har många bra områden att bo i. Bland annat kan du välja södra , norra eller västra Ängelholm så väl som Roslunda-Kronotorp , Villan-Södra Utmarken eller Skälderviken-Havsbaden .

Så tar du dig till och från Ängelholm

Precis i utkanten av Ängelholm så passerar motorvägen E6/E20. Sedan är Ängelholm även start och slutpunkt för riksväg 13 mot Klippan, Höör och Ystad.

Utöver att åka bil, så går det även att åka tåg. Bland annat går Västkustbanan från Malmö till Göteborg. Nordöst om staden har du även Ängelholms flygplats.

Sevärdheter och aktiviteter som du kan göra i Ängelholm

Ängelholm är en vacker kuststad, som har mycket att erbjuda. I denna stad kan du strosa runt bland de historiska delarna. Det finns flera gator med kullerstensgränder och pittoreska hus. På Stortorget sedan brukar det vara torghandel. Vill du shoppa så finns det gott om butiker på Storgatan.

Det finns ett naturområde vid namn Kronoskogen. Där går det att vandra och Skåneleden passerar förbi där. I denna del finns det även ett UFO-monument.  Ett annat naturområde är annars Ängelholms Hembygdspark. Där finns det fem olika museer. Ett annat museum är Ängelholms Flygmuseum som ligger i Valhall Park. Sedan finns det även ett järnvägsmuseum.

Genom Ängelholm så slingrar sig Rönne å. På denna å kan du paddla samt att du även kan fiska i ån. Vill du vara mer äventyrlig, testa Upzone, som är en äventyrspark. Du har även Vattnets hus som är en badanläggning med en äventyrsdel.

Du kan även sola och bada vid Havsbaden eller ta en tur på Lergöksrundan som är en 16 km lång cykelled, som går genom stan, längs havet och genom Kronoskogen.

Sedan finns det en massa mer naturupplevelser och aktiviteter du kan göra. Allt från att klättra, spela golf till att gå på teater och revyer samt en massa mer.

Ängelholm har något som passar alla, oavsett om det är naturen du vill vara i, eller om du föredrar att ägna dig åt stadsliv.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du ska leta efter en bra hyreslägenhet i Ängelholm, så använd dig då av BostadsPortal. Vår sajt är säker och trygg att använda. Vi samlar bara seriösa uthyrare här med, så att hyra lägenhet i Ängelholm är ju även det tryggt om du väljer en av de som finns här.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du inte hittat en lägenhet i Ängelholm som du tycker passar dig och dina krav? Kanske de alla är för stora med för många rum? Det du kan göra, det är att hyra ändå. Hyr du en större lägenhet så kan du ju hyra ut ett rum eller två till andra.

BostadsPortal - När du vill hitta en bra hyreslägenhet i Ängelholm

Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Ängelholm så är det inte fel att använda dig av BostadsPortal. Vi är en trygg och säker sajt, som samlar seriösa uthyrare och personer som vill hyra på ett och samma ställe.

Det kan vara bra om du registrerar dig hos oss. För du får då störst nytta av våra sidor. Det gör det hela enklare för dig då du ska göra bostadsbevakning eller för att få kontakt med en viss uthyrare.

Det är superenkelt att göra olika sökningar och filtreringar på BostadsPortal. Du kan hitta hyreslägenheter i Ängelholm på ett mycket enkelt sätt.

Vill du ställa en fråga eller två? Du kan kontakta oss på vår kundtjänst. Sedan så har vi även en bra sida med FAQ. Där har vi samlat alla vanliga frågor och svar.

Vi hoppas att du ska hitta en bra lägenhet i Ängelholm via oss, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA