Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Båstad

Hyresbostäder i Båstad

12 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
12 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2,5 rum stuga på 50 m²
Båstad, Ängelholmsvägen
5 785 SEK8 juni
3 rum lägenhet på 86 m²
Båstad, Stallvägen
6 000 SEK6 maj

Liknande annonser i Båstad

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Båstad på BostadsPortal

Båstad utgör en tätort och fungerar som centralort i Båstads kommun, belägen i Skåne län . Staden är den mest betydande orten på Bjärehalvön och har en järnvägsstation längs Västkustbanan. Båstad är vackert belägen vid foten av Hallandsås, vilket ger området en naturskön omgivning. Du som vill hyra bostad i Båstad, du kan hitta lediga bostäder i Båstad här hos oss.

Större delen av tätorten är en del av Båstads distrikt (Båstads socken) inom landskapet Skåne. Det är värt att notera att de östra områdena, närmare bestämt Hemmeslöv och Eskilstorpsstrand, tillhör Östra Karups distrikt (Östra Karups socken) i grannlandskapet Halland .

Bor du i Båstad har du nära till Halmstad om du åker uppåt och Ängelholm om du åker neråt.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Båstad

För dig som vill hyra bostad i Båstad, du har flera alternativ att välja mellan. Du kan välja att hyra en lägenhet så väl som du kan hyra ett hus i Båstad . Du kan också hitta både stugor i Båstad och rum som hyrs ut .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Båstad

På BostadsPortal har vi gjort det enkelt för dig att hitta lediga bostäder i Båstad. Du kan använda snabbsökningsfunktionen längst upp på sidan för att snabbt få fram alla lediga bostäder i Båstad. Dock, om du vill ha en mer specifik sökning, kan du använda vår avancerade sökfunktion.

Sökning och filtrering på ditt sätt

I den avancerade sökfunktionen har du möjlighet att använda olika filtreringsalternativ, vilket är en utmärkt metod för att hitta en bostad i Båstad som exakt uppfyller dina specifika krav och önskemål. Du kan till exempel ange det minsta antalet rum du önskar och specificera storleken i kvadratmeter.

Det finns också andra anpassade filtreringsmöjligheter tillgängliga. Till exempel kan du söka efter bostäder som har en balkong eller filtrera efter bostäder där husdjur är tillåtna. Denna flexibilitet gör det enkelt för dig att finna den perfekta bostaden som passar just dina behov och preferenser.

Testa att lägga upp en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Båstad

Om du letar efter en bostad att hyra i Båstad och vill se de senaste tillgängliga alternativen, kan du göra det manuellt genom att dagligen besöka BostadsPortal. Men för en mer bekväm och tidsbesparande metod kan du prova vår Bostadsbevakningsfunktion . För att använda den här funktionen behöver du vara registrerad på plattformen.

Med Bostadsbevakning kan du skapa en anpassad sökning med dina specifika krav och preferenser. Du kan sedan aktivera bevakningen för den sökningen. När det dyker upp nya lediga bostäder i Båstad som matchar dina kriterier, kommer du att få ett meddelande via e-post.

Inom vilket område i Båstad vill du hitta bostad?

När det gäller områden i Båstad så kan du välja mellan de centrala delarna, Grevie , Torekov och Västra Karup .

Så kan du ta dig till Båstad

I den östra delen av Båstad kommun korsas området av E6/E20, en viktig motorväg. Länsväg 115 sträcker sig genom kommunen i en väst-östlig riktning, medan länsväg 105 löper från nordväst till sydöst.

Kommunen korsas också av Västkustbanan, som är en viktig järnvägsförbindelse.

Saker du kan hitta på att göra i Båstad

Det många tänker på när man säger Båstad är så klart tennis, men det finns bra mycket mer än bara det.

Båstads hamn är en trevlig plats att promenera vid, beundra båtarna och njuta av solnedgången. Du hittar flera utmärkta restauranger i hamnområdet där du kan sätta dig ned för en läcker måltid och något att dricka. Precis intill hamnen finns Skansenbadet, så se till att ta med badkläderna om du vill svalka dig!

I centrala Båstad längs Agardhsgatan kan du beundra pittoreska gamla hus som är omgivna av praktfulla stockrosor och lavendelhäckar. Det är utan tvekan en av de vackraste gatorna i Båstad, så se till att göra en avstickare hit under din vistelse i staden.

Om du reser utanför Båstad längs Bjärekusten finner du Hovs Hallar, en naturskön plats perfekt för vandring. Här möts du av dramatiska klippformationer som har gett området dess namn.

Norrvikens trädgårdar är välkända för att vara några av de vackraste trädgårdarna i Sverige och till och med i hela Europa. Du kan utforska unika stilträdgårdar skapade av Rudolf Abelin, en svensk hortonom och pomolog. Utöver de vackra trädgårdarna kan du också besöka Norrvikens trädgårdar för teaterföreställningar, konserter, mässor och olika utställningar under året.

Mariakyrkan är en kyrka från 1400-talet med en intressant arkitektur och imponerande interiör, inklusive stjärnvalv i mittskeppet, korsvalv i sidoskeppen och gamla kalkmålningar inuti kyrkan.

Torekov ligger endast 15-20 minuters bilresa från Båstad och erbjuder en charmig liten stad med pittoreska gränder, färgglada hus, ett varmbadhus som är över 140 år gammalt, och en mysig hamn där du kan promenera och njuta av god glass.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Om du planerar att hyra en bostad i Båstad kan du vara trygg med vetskapen att de uthyrare som är listade på vår plattform är seriösa och pålitliga. På BostadsPortal är säkerheten och tryggheten för våra användare av högsta prioritet. Vår webbplats är utformad för att ge en trygg och säker upplevelse när du söker och använder våra tjänster.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du har letat efter en bostad i Båstad under en tid men ännu inte hittat exakt vad du söker, eller om du bara hittar bostäder med fler rum än du behöver, så finns det en alternativ lösning. Du kan överväga att hyra en större bostad ändå och sedan hyra ut ett av rummen till andra.

BostadsPortal kan hjälpa dig hitta en bostad i Båstad

BostadsPortal är en pålitlig och säker plattform för att enkelt hitta lediga bostäder i Båstad. Vi rekommenderar att du registrerar dig hos oss för att få full tillgång till våra smarta funktioner, inklusive Bostadsbevakning .

Om du har några frågor, kan du först ta en titt på vår FAQ-sida där vi har samlat vanliga frågor och svar. Alternativt kan du kontakta vår kundtjänst för personlig assistans.

Vi önskar dig lycka till i din sökning efter den perfekta bostaden i Båstad genom BostadsPortal!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA