Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Kävlinge

Hyresbostäder i Kävlinge

3 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum4 rum
3 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 80 m²
Kävlinge, Torget
10 400 SEK5 dagar sedan

Liknande annonser i Kävlinge

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Kävlinge på BostadsPortal

Funderar du på att hyra bostad i Kävlinge? Då kan du här hos oss på BostadsPortal söka efter lediga bostäder i Kävlinge på mycket enkelt sätt. Kävlinge ligger i Skåne och det har länge varit en så kallad viktig järnvägsknut.

Bor du i Kävlinge så har du inte allt för långt till Lund . Du kan därmed ha en bostad i Kävlinge och pendla dit om du ska plugga på universitet till exempel.

Kävlinge ligger även nära andra mindre orter som Löddeköpinge och Marieholm .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kävlinge

Vet du vad för bostad i Kävlinge det är du vill hyra? Du har ju flera bra bostadsalternativ att välja på. Du kan till exempel välja att hyra en lägenhet i Kävlinge . Det går även att hitta hus som hyrs ut samt att det även finns stugor och rum i Kävlinge .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Kävlinge

Ibland är det ju ett måste att snabbt hitta en bra bostad i Kävlinge. Här hos oss på BostadsPortal kan du använda snabbsökningen längst upp på sidan. Skriv bara in Kävlinge och du kommer då att då upp alla lediga bostäder i Kävlinge. Är det så att du vill filtrera din sökning så går det bra med. Då är det bara att göra en så kallad avancerad sökning.

Ta hjälp av vår smarta avancerade sökfunktion

Om du har krav eller vissa önskemål kring den bostad du vill hyra, så är det smart att använda dig av en sökfunktion där det går att filtrera på olika sätt. Under den avancerade sökfunktionen kan du fylla i för hand samt klicka i olika rutor för att få fram en bra bostad i Kävlinge att hyra.

Du kan välja vad det ska vara för bostadstyp samt även hur stor bostaden ska vara med både rum och i kvm. Sedan kan du även filtrera efter hur mycket den får kosta, hur länge du får hyra samt även efter om det finns saker som hiss, parkering, balkong med mera.

Gör en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Kävlinge

Vill du inte lägga tid på att gå in på BostadsPortal varje dag för att söka efter lediga bostäder i Kävlinge så har vi ett bra tips. Det är att du använder vår funktion Bostadsbevakning . Börja då med att registrera dig hos oss. Sedan gör du en sökning med de filtreringar du vill ha. Därefter klickar du i rutan med Bostadsbevakning. Varje gång en ny, ledig bostad i Kävlinge kommer in, då får du ett mail.

Inom vilket område i Kävlinge vill du hitta bostad?

Kävlinge har lite olika områden med bostäder. Du kan välja att bo mitt i centrala Kävlinge så väl som du kan välja att bo i norra eller västra Kävlinge .

Så åker du till och från Kävlinge

För att ta dig till Kävlinge så kan du åka bil. Riksväg 108 och 104 går igenom orten. Vägar som leder till dessa är bland annat E22, E6 och E20.

Du kan även välja att åka buss eller tåg. Orten i sig är en mycket viktig järnvägsknut och det går flera linjer till andra städer och orter.

I Kävlinge finns det mycket vacker natur

När det gäller sevärdheter och upplevelser i Kävlinge, så är det främst naturrelaterade sådana. Bland annat har du Vikenområdet, som erbjuder fina promenadstråk. I detta område finns det även en aktivitetspark, ett badhus, en idrottshall och fotbollsplaner. Ett annat område är Kävlingeån, som har en mycket vacker omgivning. Det finns promenadstråk och grillplatser samt fina fiskeplatser.

Karabybackar är även det ett finns naturområde, med vandringsleder. Intressanta platser och olika landmärken, det kan du hitta på Dagstorp backar.

Det finns också två fina kyrkor. Det är Högs kyrka samt att du även har Kävlinge gamla kyrka.

Gillar du att spela golf, så finns Kävlinge golfbana, med en riktigt bra restaurang i anslutning.

Kävlinge har en egen folket park, där det varje år är olika kulturarrangemang. Sedan så finns det även flera kulturföreningar som anordnar olika saker.

Kävlinge ligger inte heller allt för lång från Lund, där det finns en hel del att se och göra. Sedan så erbjuder ju Skåne i sig med en massa trevliga saker att göra och se!

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du kanske ett bra tag letat efter den perfekta bostaden i Kävlinge, men inte hittat en i passande storlek? Kanske du bara hittar större bostäder än vad du har behov av. Det du kan göra då, det är att hyra ändå. Har du rum du inte behöver, så hyr ut dem ! Du kan göra det här via BostadsPortal. Då får du tillgång till smarta, digitala verktyg.

BostadsPortal – för dig som är på jakt efter en bostad i Kävlinge

Oavsett om du länge tänkt på att hyra bostad i Kävlinge eller nyss kommit på det, så kan du här hos oss på BostadsPortal hitta en bra bostad i Kävlinge. Vi listar lediga bostäder i Kävlinge i form av lägenheter , hus , stugor samt att det även finns rum att hyra .

Vi rekommenderar dig att registrera dig här hos oss. Det på grund av att du då får det enklare att göra alla delarna. Bland annat är det då lättare att få kontakt med uthyrare eller lägga upp en Bostadsbevakning .

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det ska vara tryggt att vistas på vår sajt och det är det! Vår portal är säker att vara på samt att vi inte heller delar med oss av dina personliga uppgifter. Då vi bara har seriösa uthyrare här så är det även tryggt att hyra bostad i Kävlinge via någon av dem.

Har du en fundering eller fråga du vill ha svar på? Kolla först vår FAQ-sida. Vi har där samlat alla vanliga frågor och svar. Du kan även ta kontakt med oss via vår kundtjänst.

Sedan så vill vi på BostadsPortal också passa på att önska dig lycka till med att hitta den perfekta bostaden i Kävlinge som passar just dig.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA