Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Kävlinge

Lediga lägenheter i Kävlinge

3 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum4 rum
3 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 80 m²
Kävlinge, Torget
10 400 SEK16 juli
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Kävlinge på BostadsPortal

Funderar du på att hyra lägenhet i Kävlinge? Kävlinge, ligger i Skåne och är en trevlig plats att bo på. Det ligger nära Lund , så det kan passa bra att ha en lägenhet i Kävlinge, men pendla till Lund om du kanske studerar där. Kävlinge har dessutom länge varit en så kallad viktig järnvägsknut.

Bor du i en hyreslägenhet i Kävlinge så har du även nära till andra mindre orter i Skåne, som Marieholm och Löddeköpinge .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kävlinge

Är det just lediga lägenheter i Kävlinge du letar efter, eller kan du tänka dig att hyra något annat? När det gäller hyresbostäder idag, så finns det olika möjligheter. Dels kan du så klart hyra en lägenhet i Kävlinge, men du kan även hyra ett hus . Sedan går det också bra att hyra en stuga eller ett rum i Kävlinge .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Kävlinge

För att få fram en lista på alla lediga bostäder i Kävlinge, så är snabbsökningen enklast. Den består av en sökruta, som finns längst upp på sidan. Skriver du in Kävlinge där så kommer du att få en lista på alla bostadstyper. Är du ute efter att bara se lediga lägenheter i Kävlinge, då bör du hellre använda dig av den avancerade sökningen. Där kan du även filtrera efter andra val.

Filtrera din sökning för att hitta bästa lägenheten i Kävlinge

Hur man bor är ganska viktigt för de allra flesta och så väl säkert även för dig. För att du ska kunna hitta en lägenhet i Kävlinge som passar de behov du har, så kan du ju först fundera på vad dessa är. Är du ute efter att lägenheten ska vara med ett visst antal rum till exempel, så kan du ju filtrera för att bara se dem. Annat du kan filtrera efter är om lägenheten ska ha balkong, om hiss ska finnas tillgängligt eller om du behöver ha en tillhörande parkering.

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta lediga lägenheter i Kävlinge

För att du ska kunna hitta en hyreslägenhet i Kävlinge, så måste du ju söka efter en. Dock kan du välja att använda dig av Bostadsbevakning . För då slipper du besöka BostadsPortal varje dag för att göra en ny sökning. Du måste vara registrerad för att använda funktionen, men den är gratis. Du gör helt enkelt en sökning med dina filtreringar. Sedan klickar du i att den ska vara en bevakning. Varje gång nya lediga lägenheter i Kävlinge som matchar din sökning kommer in, så mailar vi dig.

Inom vilket område i Kävlinge vill du hitta lägenhet?

Du kan hitta flera områden att bo i, som centrala Kävlinge eller i norra eller västra Kävlinge .

Åka till och från Kävlinge

Du kan på enkelt sätt ta dig till Kävlinge eller härifrån. Ett enkelt sätt är helt enkelt att ta bilen. Genom orten så går både Riksväg 108 och 104. Sedan finns det flera vägar som leder till dessa som E22, E6 och E20.

Orten i sig är en mycket viktig järnvägsknut, så givetvis går det bra att ta tåget hit. Sedan har du även buss.

Vad du kan se och hitta på att göra i Kävlinge

Kävlinge ligger vackert nära naturen, så du har en hel del naturrelaterade sevärdheter och upplevelser. Du kan till exempel välja att promenera mycket, då på Vikenområdet, som har fina promenadstråk. Området i sig har även en hel del annat. Bland annat finns det både en aktivitetspark och ett badhus här. Det finns även en idrottshall och fotbollsplaner.

Andra promenadstråk kan du hitta vid Kävlingeån. Där finns även grillplatser samt många bra platser där du kan fiska.

Ett annat fint naturområde är Karabybackar. Där hittar du bland annat flera vandringsleder. Sedan har du även Dagstorp backar som erbjuder intressanta platser samt flera landmärken.

Kävlinge golfbana passar dig som gillar att spela golf. Där kan du även äta gott på den restaurang som finns i anslutning till själva golfbanan.

Kävlinge har också två kyrkor, Högs kyrka samt Kävlinge gamla kyrka. Kultur kan du uppleva på Folkets Park, som har olika kulturarrangemang varje år.

Sedan är det ju så att Lund ligger bara ett stenkast bort och där finns det också gott om olika sevärdheter och aktiviteter.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du vistas på BostadsPortal så kan du känna dig både trygg och säker. Här är alla uthyrare seriösa och det gör att du tryggt kan hyra lägenhet i Kävlinge via någon av dessa.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske vet exakt vad för lägenhet i Kävlinge du vill ha, men har svårt att hitta rätt? Om du vill, så kan du ju hyra en lägenhet med fler rum än vad du tänkt från början. Du kan sedan, via oss, hyra ut ett av dessa rum , eller flera. Hyr du ut via oss så får du även tillgång till smarta digitala verktyg som underlättar det hela för dig.

Vill du hyra lägenhet i Kävlinge? - använd dig då av BostadsPortal

Du kanske har letat länge efter lediga lägenheter i Kävlinge men via andra sajter? Då ska du ge det ett försök med oss på BostadsPortal. Vår sajt är trygg och säker och alla uthyrare är seriösa. Sedan kan du här hitta flera gratis funktioner. Dock är det ett måste att du registrerar dig, så att du kan använda till exempel bostadsbevakning.

Här hos oss på BostadsPortal är det inte särskilt svårt att söka efter hyreslägenhet i Kävlinge. Sedan går det även att söka efter andra bostadsalternativ, som att hyra hus, hyra stuga eller hyra ett rum.

Har du en fråga du funderat på, eller vill veta mer om något särskilt, så kontakta då vår kundtjänst. Du kan även testa att kika in på vår sida med FAQ, för att se vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal hoppas på att du ska kunna hitta den perfekta lägenheten i Kävlinge att hyra, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA