Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hyra bostad i Skåne

Hyra bostad i Skåne

977 Resultat
977 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 60 m²
Hammar-Österäng, Gustaf Hellströms väg
8 958 SEK1 minut sedan
...
Sida1av 55

Hyra bostad i Skåne på BostadsPortal

Ska du flytta till Skåne? Eller letar du efter en bostad att hyra i Skåne? Här kan du läsa mer om hyresbostäder i Skåne och hur det är att hyra bostad på BostadsPortal. Din trygghet är vår prioritering därför erbjuder vi olika digital verktyg samt tjänster som du kan ta del av och ha en trygg och smidiga start på ditt bostadssökande. Vi får in nya annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar dagligen, men det är endast godkända annonser som du ser på vår plattform. Vi arbetar konstant på att utveckla och förbättra våra produkter, för att det är viktigt för oss att du hittar hem samtidigt som din upplevelse är krångelfri.

Att bo i skåne

Precis som det sägs, är Skåne ett paradis i sydligaste Sverige. Skåne är ett landskap som är känt för sin rika natur och kulturupplevelser. Här bor över 1,3 miljoner människor i 33 kommuner vilket motsvarar cirka 13 % av Sveriges befolkning. Länge hade Skåne varit en del av Danmark, och idag erbjuder landskapet ett stort urval av allt för dig att utforska. Om du exempelvis är en skogsmulle hittar du 125 mil vandringsled på Skåneleden eller sandstränder på den 400 kilometers kustlinjen. Om du vill uppleva kulturlivet har Skåne ett stort antal av museer, herrgårdar och trädgårdar. Förstås har du möjlighet att upptäcka i stadspulsen då det finns prisbelönta restauranger, mysiga fik, shoppinggallerior, klubbar och mycket mer i skånska storstäderna. Sist men absolut inte minst, med Öresundståg tar du dig över sundet till Danmarks huvudstad på nolltid.

Olika typer av bostäder i Skåne - lägenheter, hus, rum

I Skåne är hyresmarknaden stor då det förvaltas olika typer av hyresbostäder av både kommunerna och stora samt små hyresvärdar. Som bostadssökande kan det kännas överväldigande och vi, med över 10 års erfarenhet i den svenska hyresmarknaden, har en god förståelse. Därför har du som söker bostad i Skåne tillgång till olika verktyg som underlättar sökningen. Du kan filtrera på typ av bostäder - om det är hus eller lägenheter i Skåne som du letar efter, och titta på just vad som passar dina förutsättningar.

Hyra bostad i Skåne som student

Det är ingen överraskning att många flyttar till Skåne för sina studier då det finns många stora universitet samt högskolor här. Eller om du redan är bosatt i Skåne och är i behov av att leta bostad som student kan det vara värt att kolla upp dina alternative. Även om många universitet och högskolor erbjuder sina egna bostäder till studenter är det inte garanterat att du kan få tag på en utan att behöva ha tillräcklig kötid. På BostadsPortal hittar du ett stort urval av olika typer bostäder i Skåne som uthyres till just studenterna . Du har till exempel möjlighet att dela en lägenhet med någon eller andra. Vi har också privata hyresvärdar som har en bostadsrätt med en del, inte alltför sällan med egen ingång, till uthyrning. Dock är det viktigt att vara realistisk och veta dina rättigheter samt skyldigheter som hyresgäst även om du letar efter något tillfälligt.

Bevaka lediga hus, rum och lägenheter i Skåne

På grund av det breda utbudet och den höga konkurrensen är det inte alltid lätt att sitta framför datorn eller scrolla på mobilen för att hitta just den bostaden som faller dig i smaken. För att underlätta och effektivisera hela processen uppmanar vi dig att ta del av våra digital verktyg såsom bevakningsmailet. Vårt bevakningsmail är gratis och enkelt att använda, eller “slå på”. Första steget är att du ställer in dina sökkriterier som storlek, typ av hyresbostad, antal rum och pris, och/eller använder våra filter för att ytterligare begränsa utbudet på tillgängliga hyresbostäder i Skåne. Sedan väntar du bara på att vi ska skicka mail till dig med lediga hyresbostäder som matchar din sökning. Förstås rekommenderar vi också att du slår på fler bevakningar för att öka chansen till att hitta just den hyresbostaden som passar dig. Det är krångelfritt och du kan slå av dina bevakningar precis när du vill.

Fler frågor?

Har du fler frågor eller funderingar kring bostäder i Skåne? Du är välkommen att höra av dig till oss. Vår kundsupport är glad för att hjälpa dig med dina frågor på vardagar mellan kl 9-15 på Facebook Messenger och e-post. Har du ett rum eller lägenhet i Skåne som du funderat på att hyra ut? Hos oss lägger du upp en bostadsannons gratis och du har tillgång till olika digital verktyg samt tjänster som hjälper dig till en smidig och trygg uthyrning. Du kan få tips och råd om hur det är att vara hyresvärd på BostadsPortal - och självklart finns vi på Facebook där du kan följa oss och bli uppdaterad varje vecka om våra nyheter.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA