Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Svedala

Hyresbostäder i Svedala

9 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum5 rum
9 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 50 m²
Svedala, Sjukhemsvägen
7 834 SEK3 juli
5 rum lägenhet på 133 m²
Svedala, Plåtgatan
14 000 SEK1 juni

Liknande annonser i Svedala

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Svedala på BostadsPortal

Svedala som tillhör Svedala kommun ligger i Skåne . Kommunen i sig hör till Stormalmö. Om du är ute efter att hitta en ledig bostad i Svedala, då har du kommit helt rätt. Här hos oss på BostadsPortal kan du enkelt hitta en bostad att hyra i just Svedala.

När du väljer dig att bosätta dig här så har du inte bara Malmö inom räckhåll utan du har även Ystad och Skurup relativt nära.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Svedala

Om du ska hyra en bostad i Svedala, så har du flera alternativ att välja på. Du kan välja att hyra en lägenhet i Svedala om det är vad du föredrar, men det finns gott om andra bostadsalternativ. Här hos oss kan du hitta hus att hyra till exempel. Sedan finns det även stugor som hyrs ut . Letar du bara efter ett rum till uthyrning så finns det med.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Svedala

Snabbaste sättet att få fram en lista med alla lediga bostäder i Svedala är att göra en snabbsökning. Du har en enkel sökruta längst upp på sidan. Du kan dock välja att göra en avancerad sökning om du vill kunna filtrera på olika sätt. Den sökningen är bra om du föredrar att få med egna krav på bostaden du ska hyra.

Filtrera din sökning på olika sätt

När du väljer att göra en avancerad sökning så kan du på ett enkelt sätt filtrera på olika sätt. Du kan söka efter lediga bostäder i Svedala som är i en viss storlek till exempel. Du kan då välja att fylla i hur många rum bostaden ska ha som minst eller mest, så väl som du kan fylla i hur många kvadratmeter du vill ha.

Du har också möjligheten att fylla i annat eller klicka i boxar som du vill ska ingå i sökningen. Då till exempel om bostaden ska ha hiss, balkong, var tillåtet med husdjur och så vidare.

Lägg upp en bostadsbevakning av lediga bostäder i Svedala

När du väljer att registrera dig hos oss så får du tillgång till flera smarta funktioner. En av dessa är vår Bostadsbevakningsfunktion . Med den så slipper du att göra nya sökningar efter lediga bostäder i Svedala hela tiden. Du bara klickar i att den sökning du gör ska bevakas och så sköter vi resten. Då vi får in nya lediga bostäder som matchar din sökning så mailar vi dig.

Inom vilket område i Svedala vill du hitta bostad?

I Svedala finns det flera områden med bostäder att hyra. Du har bland annat Klågerup , Bara , södra Svedala och nordvästra Svedala.

Hur tar du dig till Svedala?

Att åka till Svedala är enkelt eftersom att både länsväg 108 och E65:an går förbi denna ort. Ystadbanan passerar också så tåg är ett utmärkt alternativ. Vill du ta flyget så finns det en flygplats i Malmö .

Vad Svedala har att erbjuda

Svedala har en strategiskt fördelaktig position och ligger mitt i hjärtat av en livfull storstadsregion med närheten till Malmö , Lund och Köpenhamn. Denna centrala placering ger möjlighet till en pulserande stadsupplevelse samtidigt som naturen är imponerande i sig själv.

Den omgivande naturen är magnifik och i Skåne, där Svedala är beläget, finns hela 350 naturreservat, varav inte mindre än sju återfinns inom Svedala kommun. Dessa inkluderar platser som Eksholm, Hunneröds mosse och Frisbjer, Lemmeströtorp, Norre Vång, Prästaskogen – Lemmeströ, Torups bokskog och Törringelund.

För golfälskare är Svedala en sann paradisdestination med världsklassbanor. Här kan du njuta av en omgång på en PGA-bana eller utmana dig själv på Bokskogens golfbana, som dessutom är belägen på historisk mark.

Om du har intresse för kulturarv så kommer Svedala inte att göra dig besviken. I kommunen finns en rad imponerande slott, däribland Torups slott, Skabersjö slott, Klågerups slott, Hyby slott och Börringekloster. För dig som fascineras av historiska kyrkor, finns det också gott om vackra kyrkor att utforska.

Svedala kommun bär på äldre tids karaktär genom sina tre väderkvarnar och möllor. Dessa är Vinninge mölla, Skabergsjö mölla och Aggarps kvarn. Dessutom rymmer Svedala många fornminnen, inklusive kyrkoruiner och gravhögar.

Aktivitetsmöjligheterna i Svedala är många och varierade. Här kan du njuta av bad, cykling, vandring, besök på gårdsbutiker, fågelskådning och mycket mer. Gröna parker och trivsamma områden inbjuder till avkoppling och utomhusmotion, inklusive välutrustade utegym.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Om du är intresserad av att hitta en bostad i Svedala, så kommer vår webbplats vara till stor hjälp för dig. Vi vill betona att vår plattform är säker att använda och navigera på. Dessutom är våra hyresvärdar pålitliga och ansvarsfulla, vilket garanterar en trygg upplevelse när du väljer att hyra en bostad i Svedala genom oss.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Här hos oss kan du inte bara hitta bostad i Svedala att hyra, du kan även välja att hyra ut. Kanske du vill hyra ett större boende för att sedan hyra ut ett rum ? Eller så har du en lägenhet du vill hyra ut så att du själv kan hyra ett hus. Möjligheterna är många!

BostadsPortal för dig som vill hyra bostad i Svedala

Om du letar efter en bostad att hyra i Svedala, är BostadsPortal den idealiska plattformen för dig. Här erbjuder möjligheten att söka efter lägenheter och andra typer av bostäder.

BostadsPortal är en pålitlig och säker webbplats, och vi samarbetar enbart med seriösa uthyrare. Så att använda dig av oss är tryggt och säkert!

Att söka efter lediga bostäder i Svedala är enkelt och smidigt genom BostadsPortal, och vi erbjuder flera kostnadsfria tjänster. För att få full tillgång till dessa tjänster, inklusive Bostadsbevakning , rekommenderar vi att du registrerar dig på vår plattform.

Om du har några frågor eller önskar att kontakta oss, är vår kundtjänst tillgänglig för dig. Dessutom har vi en FAQ-sida där vi har samlat vanliga frågor och svar för din bekvämlighet.

Vi hoppas att du genom BostadsPortal kommer att hitta en lämplig bostad i Svedala som uppfyller dina önskemål. Lycka till i din sökning!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA