Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Svedala

Lediga lägenheter i Svedala

10 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum5 rum
10 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 50 m²
Svedala, Sjukhemsvägen
7 834 SEK3 juli
5 rum lägenhet på 133 m²
Svedala, Plåtgatan
14 000 SEK1 juni
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Svedala på BostadsPortal

Är en lägenhet i Svedala vad du letar efter? Då har du kommit till rätt sida. Här på BostadsPortal så kan du söka efter lediga lägenheter i Svedala på enkelt sätt. Denna tätort ligger i Skåne bara 18 km från Malmö . Svedala tillhör Svedala kommun som i sig tillhör Stormalmö.

När du bor i Svedala har du även nära till Skurup och Ystad .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Svedala

Du kan välja att hyra lägenhet i Svedala så väl som andra bostadsalternativ. Du kan nämligen även välja att hyra hus , eller hyra en stuga i Svedala . Du kan även hitta rum som hyrs ut i Svedala .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Svedala

Du kan som sagt hitta lediga lägenheter i Svedala här hos oss. Om du väljer att göra en snabbsökning via den ruta som finns längst upp, så får du fram alla lediga bostäder, inte bara lägenheter. Vill du bara ha fram lägenheter så kan det vara bättre göra en så kallad avancerad sökning, för där kan du filtrera på flera olika sätt.

Filtrera din sökning för att hitta en bra lägenhet i Svedala

Då du ska hyra lägenhet i Svedala så har du säkert en del krav på hur denna lägenhet ska se ut eller vara. Då kan du med fördel se till att göra en filtrerad sökning så att du bara får fram den typ av lägenhet du vill hyra. Är det till exempelvis ett måste att lägenheten har minst 4 rum, så bör du ju fylla i just det.

Du kan även filtrera efter en mängd andra saker. Till exempel kan du välja att söka efter lägenheter som bara är för studenter, eller lägenheter med balkong.

Gör en bostadsbevakning av lediga lägenheter i Svedala

Du kan söka efter lediga lägenheter i Svedala varje dag om du vill, men du kan även låta oss göra jobbet. Genom att du registrerar dig hos oss så kan du lägga upp en så kallad Bostadsbevakning . Du gör en filtrerad sökning, klickar i att du vill ha bevakning. När vi sedan får in nya lediga lägenheter i Svedala så kommer vi att maila dig.

Inom vilket område i Svedala vill du hitta lägenhet?

Svedala har en mängd bra områden du kan välja att bo inom. Bland annat har du Klågerup , Bara , södra Svedala och nordvästra Svedala .

Att åka till Svedala

För att kunna åka till Svedala, så finns olika alternativ. Du kan ta bilen, eftersom att både E65 och länsväg 108 passerar orten. Sedan går det även utmärkt att ta tåget, då Ystadbanan går förbi här. Närmaste flygplats finns i Malmö.

Vad du kan ägna dig åt i Svedala

Svedala är bra placerat och kommunen i sig befinner sig mitt i en pulserande storstadsregion med både Malmö, Lund och Köpenhamn ganska så nära. I Svedala finns det även en hel del storslagen natur.

Skåne i sig har 350 naturreservat, varav sju av dem ligger i Svedala kommun. Dessa är Eksholm, Hunneröds mosse och Frisbjer, Lemmeströtorp, Norre Vång, Prästaskogen – Lemmeströ, Torups bokskog och Törringelund.

Svedala är även ett paradis för golfare, för här finns banor i världsklass. Du kan till exempelvis gå en runda på en PGA-bana eller testa Bokskogens golfbana som ligger på historisk mark.

Är det så att du är intresserad av fornminnen, kyrkor och slott så finns en hel del av just detta. När det gäller slott, så finns flera i kommunen. Bland annat Torups slott, Skabersjö slott, Klågerups slott, Hyby slott och Börringekloster. Du kan även hitta en hel del fina kyrkor i kommunen.

Inom Svedala kommun finns även tre kvarnar och möllor av äldre karaktär. Dessa är Vinninge mölla, Skabergsjö mölla och Aggarps kvarn. Svedala har även gott om olika fornminnen, bland anant kyrkoruiner, gravhögar och mycket mer.

I Svedala går det även att ägna sig åt att bada, cykla, vandra, besöka gårdsbutiker, fågelskåda samt en massa mer. Du har även fina parker och grönområden att besöka samt att du även kan hitta bra utegym.

Tack vare Svedalas placering, så kan du så klart även åka in till Malmö, som är en stad med mycket att se och mycket att göra.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som vill få tag på en lägenhet i Svedala, du kan som sagt ha stor nytta av vår sajt. Vi vill att du ska veta att vår sida är trygg att vistas på. Sedan är våra uthyrare seriösa, så att hyra lägenhet i Svedala är även det mycket tryggt att göra via oss.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du hittat en hyreslägenhet i Svedala, men den har för många rum? Visste du det att du även kan hyra ut via oss? Det innebär att du kan hyra en större lägenhet än vad du tänkt dig för att sedan själv bli hyresvärd och hyra ut ett rum eller två . Du får då tillgång till våra digitala verktyg.

När du ska hyra lägenhet i Svedala – Ta hjälp av BostadsPortal

Du som är på jakt efter en lägenhet att kunna hyra i Svedala, se till att använda dig av BostadsPortal. Här hos oss kan du söka efter lägenheter så väl som andra typer av bostäder. Du kan dessutom så klart även söka efter lägenhet i andra städer och orter. BostadsPortal är en trygg och säker sajt samt att vi har bara seriösa uthyrare.

Att söka efter lediga bostäder i Svedala är enkelt via oss på BostadsPortal samt att du här kan hitta flera gratis tjänster. Dock bör du se till att registrera dig, så att du får tillgång till dem alla, bland annat då Bostadsbevakning,

Du som har en fråga, eller vill komma i kontakt med oss, du kan nå oss via vår kundtjänst. Kolla gärna även på vår sida med FAQ. Där har vi nämligen sett till att samla vanliga frågor och svar på dessa.

Vi hoppas att du här på BostadsPortal ska kunna hitta en passande lägenhet i Svedala som möter dina krav, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA