Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Trelleborg

Hyresbostäder i Trelleborg

87 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
87 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 55 m²
Östra Trelleborg, Malörtsvägen
8 209 SEKIgår
1 rum på 15 m²
Västra Trelleborg, Bryggaregatan
7 200 SEK2 dagar sedan
Sida1av 5

Liknande annonser i Trelleborg

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr en bostad att hyra i fantastiska Trelleborg

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och centralort i Trelleborgs kommun. och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden eller Lilla Miami, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten.

Det är klart att du ska utforska denna fantastiska pärla. Flytta hit med oss på BostadsPortal, vi ser till att du hamnar där du vill!

Här kan du hitta en plats som passar just dig

Oavsett ifall du väljer stadskärnans charm eller de härliga vyerna mot hav och natur så är Trelleborg en stad att trivas i. Varenda plats har sin unika prägel som färgas av alla fantastiska sevärdheter.

Goda möjligheter till pendling, fina arbetsmöjligheter även precis där du är, och sedan hela den trevliga atmosfären som denna stad har att ge, gör att du lätt hittar just din särskilda plats.  Ge dig ut för att sondera terrängen och bestäm dig för inom vilket område du vill leva och bo.

Upptäck flera olika typer av hyresbostäder genom BostadsPortal

När du nu har valt din plats så är det dags att ge dig ut i bostadsdjungeln. Det kommer in tusentals lediga hyresbostäder till BostadsPortals plattform. Däribland så är många av dem lediga bostäder att hyra i Trelleborg. Vi erbjuder dig ett smidigt sökverktyg för att du lätt ska kunna hitta just din önskade bostadstyp. Här kan du precisera dina kriterier ifall du vill hyra stuga , rum , lägenhet , villa , studentbostad eller liknande. Det finns alltid något för alla.

Det ska vara smidigt och enkelt

Att söka efter lediga bostäder att hyra ska vara enkelt och denna process hjälper vi dig med på BostadsPortal! Det smidiga sökverktyget gör det möjligt att precisera dina önskemål för att sedan filtrera fram det du söker. Du anger de kriterier du har, som exempelvis yta, antal rum, prisintervall, läge och så vidare. Då kommer du så nära som möjligt bostaden du letar efter.

Underlätta ditt sökande med en Bostadsbevakning

Det är klokt att skapa en Bostadsbevakning som försäkrar dig att inte missa några chanser till en bra bostad. Vi matchar det som kommer in med de kriterier du har preciserat då du skapade bevakning och vips så skickas ett mail till dig. Det låter lika enkelt som det är. Gå in på BostadsPortal och läs mer om hur du registrerar detta redan idag!

Låt dig hänföras av vackra Trelleborg

Palmerna har i folkmun gett Trelleborg smeknamnet ”Palmernas stad”. De kom från Alicante i Spanien och uppståndelsen var stor när långtradaren anlände, fullastad med dadel- och solfjäderspalmer. Jarl Svensson och Alf Näslund heter männen som tog initiativet till att Trelleborg idag kan ses som den skånska sydkustens Copacabana.

Berika din fritid i Trelleborg

Trelleborgs näringsliv är idag varierat med en ökande andel tjänsteföretag. Inte minst företagandet på landsbygden blomstrar när gamla familjelantbruk får nya verksamheter med gårdsbutiker, restauranger och mysiga caféer.

Trelleborg har anor från vikingatiden och idag är den rekonstruerade ringborgen från Harald Blåtands dagar en av de stora sevärdheterna. En annan är Smygehuk, Sveriges och Skandinaviens sydligaste udde som inte minst sommartid lever upp med konstutställningar, arrangemang och skånsk mat. Sist men inte minst alla våra 32 stycken kyrkor.

Förutom vikingar, den spännande historien och alla sevärdheter så bjuder Trelleborg på shopping, intressanta museer, kultur, idrott, offentlig konst, vackra planteringar och aktiviteter för barn och vuxna. Den 35 kilometer långa kusten kröns av den sydliga udden där du möter naturens fantastiska vyer året om.

Gamla stadens bevarade charm

Trelleborg är en av Skånes äldsta städer. Den omnämns i skrift först 1257 men redan under vikingatiden var Trelleborg en viktig plats där det fanns en ringborg som kallades ”trelleborg”. Den gav till och med staden sitt namn. Här finns en av Sveriges äldsta gator och Gamla Torg var förr Trelleborgs centrum. Här fanns kyrkan i norr, klostret i söder och vattnet hämtades i brunnen på torget där det också hölls marknader och andra sammankomster. När man står på torget kan man nästan känna brisen och lukten av forna tider.

Enkelt att resa till och från Trelleborg

Trelleborgs centralstation, Trelleborg C eller lokalt kallat "Centralen" är navet för kollektivtrafik i Trelleborg. Järnvägsstationen är en av ytterst få i Sverige där tågen angör under tak i en banhall. Regionala bussar och stadsbussar stannar vid den intilliggande busstationen. Sedan har vi hamnen, där färjorna avgår dagligen och tar dig så långt som till Tyskland.

Hamnen är Trelleborgs hjärta

Hamnen har anor från 1500-talet, men det var inte förrän 1865 som den första hamnanläggningen stod klar. Sjöfartsnäringen och järnvägen har betytt mycket för Trelleborg. Tack vare dessa kallas Trelleborg ibland speditionsbranschens vagga och hamnen har kunnat växa till en av Sveriges största med en årlig trafikmängd på mer än tio miljoner ton.

Kommunens långa kustlinje med flera lägen och den stora hamnen har alltid varit en viktig port mot kontinenten och godstrafiken som passerar hamnen norrut och till och från övriga Europa är omfattande.

Trelleborg, mitt i Europa!

Funderar du på att själv bli en hyresvärd? Sätt igång redan nu!

Vad spännande ifall du bestämt dig för att hyra en bostad och sedan hyra ut den . Från det att annonserar din hyresbostad fram till att du skapar goda kontakter och skriver kontrakt så finns vi med dig. På BostadsPortal kan du läsa om de smarta tjänster vi erbjuder dig som hyresvärd. Processen kan inte bli annat än enkel.

BostadsPortal sätter tryggheten främst

Vi sätter din trygghet främst och säkra processer är viktigt för oss. Börja utforska vad BostadsPortal har att erbjuda. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp. Med en erfaren och professionell kundsupport och ett fantastiskt team som står redo att svara på dina frågor via Facebook Messenger så ser vi till att du är i trygga händer under hela bostadsprocessen.

Vi hoppas att du finner hyresbostaden du söker efter hos oss

Med våra tjänster och smarta verktyg så ser vi till att du lyckas hitta det du söker. Vi strävar mot samma mål som du och hoppas att din resa leder till en plats för dig att trivas på.

Lycka till med sökandet efter ditt nya hem i Trelleborg!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA