Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Trelleborg

Lediga lägenheter i Trelleborg

57 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
57 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1,5 rum lägenhet på 35 m²
Östra Trelleborg, Allmogevägen
5 846 SEKIgår
6 rum lägenhet på 75 m²
Centrala Trelleborg, Hejderidaregatan
9 970 SEK8 juli
Sida1av 4

Liknande annonser i Trelleborg

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Trelleborg på BostadsPortal

Trelleborg som är Sveriges sydligaste stad ligger på Söderslätt i Skåne. I denna stad är det mycket trevligt att bo. Om du vill hitta en bra hyreslägenhet i Trelleborg så har du kommit rätt. För här på BostadsPortal så listar vi alla lediga lägenheter att hyra i Trelleborg. Du kan därmed söka efter en bra hyreslägenhet i Trelleborg som passar dig. När du hittar en du gillar, så ta kontakt med uthyraren, så kanske du kan hyra lägenhet i Trelleborg.

Trelleborg kallas även ibland för både Palmstaden och lilla Miami. Detta tack vare att palmer pryder den sydvästra infarten.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Trelleborg

Är det just en lägenhet att hyra i Trelleborg du vill hyra, eller funderar du på om det finns andra bostadsalternativ? Här hos oss finns det dels lediga lägenheter i Trelleborg, både med förstahandskontrakt och att hyra i andra hand, så väl som det finns att hyra hus , stugor och rum .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Trelleborg

Du som vill hyra lägenhet i Trelleborg du kan snabbt och smidigt hitta lediga lägenheter att hyra i Trelleborg här hos oss på BostadsPortal. Välj mellan att göra en snabbsökning på alla alternativ, eller gå ut på vår sökfunktion där du kan filtrera på olika sätt. Du kan känna dig trygg när du använder dig av vår portal.

Hitta en hyreslägenhet enligt dina önskemål och krav

En hyreslägenhet i Trelleborg bör ju passa dig och din familj på ett bra sätt. Så när du ska söka efter lediga lägenheter att hyra i Trelleborg se då till att du funderar på hur du vill ha den och om det ska finnas vissa saker i lägenheten eller i dess närhet. Du kan med filtreringsfunktionen välja olika saker som att det måste finnas balkong eller hiss eller parkering så väl som du kan fylla i vad du max vill betala i hyra eller hur många rum lägenheten ska ha som minst eller mest.

Använd dig av vår bostadsbevakning

Vill du inte söka efter lediga hyreslägenheter i Trelleborg varje dag här hos oss, så kan du klicka i bostadsbevakning . Denna funktion finns på samma sida där du söker fram och filtrerar. Du kan då göra en vanlig sökning, med filtrering. Sedan klickar du i rutan med att den sökningen ska bevakas. Du måste vara registrerad för att göra detta. Sedan när det kommer in passande alternativ, så får du mail om dessa.

Inom vilket område i Trelleborg vill du hitta en lägenhet att hyra?

Trelleborg har många trevliga områden där du kan välja att bo. Bland annat har du Östra Trelleborg , Västra Trelleborg , Centrala Trelleborg samt att du även har Smygehamn och Klagstorp .

Hur du tar dig till och från Trelleborg
Att åka till eller från Trelleborg, är enkelt och kan göras på flera sätt. Till exempel finns Europaväg 6/22 till Öresundsbron och Malmö som är motorväg hela vägen från Malmö till Trelleborg. Sedan går Riksväg 9 längs sydkusten mot Ystad och länsväg 108 går rakt norrut mot Lund via Svedala och Staffanstorp.

Vill du åka tåg så har du Kontinentalbanan eller Trelleborgsbanan för regional persontrafik med Pågatåg, mellan Malmö C och Trelleborg. Du kan även åka buss, då det finns 3 stadsbusslinjer och 9 busslinjer till omgivande kommuner.

Upptäck fantastiska Trelleborg

Trelleborg som är Sveriges sydligaste stad, ligger nära Östersjöns glittrande vatten och Söderslätts gyllene åkrar. Denna stad har fått sitt namn efter en vikingatida ringborg, som delvis har återskapats i staden.

I stadskärnan finns det bra shopping, god mat på restauranger samt att där finns även startpunkten för sydkusten och landsbygden. Du kan ta dig längs med cykelleden eller vandringsleder ut i vacker natur. Du kan upptäcka gårdsbutiker, spännande gallerier, caféer, samt sol och bad. Missa inte att ta dig till Smygehuk som är Sveriges sydligaste udde.

Du som gillar att bada, du har många möjligheter till detta. Badstränderna avlöser varandra, från Skåre i väster till Skateholm i öster. Du har bland annat Dalabadet, Beddinge havsbad och många fler.

Om du gillar att aktivera dig, så kan du cykla, vandra, spela golf, vindsurfa, snorkla, fågelskåda, fiska och mycket mer.

Bland andra trevliga sevärdheter och besöksmål har du Smyge kärr, Gislövs hamn, Smygehuk fyr, Trelleborgs stadspark och vikingaområdet Trelleborgen.

I Trelleborg finns även flera trevliga museer som Vikingamuseet Trelleborgen, Trelleborgs museum, Axel Ebbes konsthall samt flera andra.

I denna stad har du alltid något att göra och något att se. Sedan finns även alla de nödvändigheter du kan behöva, som skola, vård, bibliotek och så vidare.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du ska hyra lägenhet i Trelleborg så kan du via oss på BostadsPortal hitta många lediga lägenheter i Trelleborg. Vi vill att du ska veta att du kan vara trygg i att söka efter lägenheter samt att det även är tryggt att kontakta de uthyrare som hyr ut via oss. Här finns nämligen bara seriösa uthyrare.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du som letat efter en bra lägenhet i Trelleborg men inte riktigt hittat exakt vad du söker, du kan fundera på om det kan vara värt att hyra en större lägenhet, för att sedan hyra ut ett rum i den. Du kan via oss på BostadsPortal nämligen välja att hyra ut delar av ditt hem .

Få tag på en ledig lägenhet i Trelleborg via BostadsPortal

Är det en hyreslägenhet i Trelleborg du vill ha, så kan du med oss hitta just detta. Vi har listat alla lediga hyreslägenheter i Trelleborg här på vår sajt. Vi har även lägenheter att hyea i andra städer och orter med. Du kan med fördel välja att registrera dig här hos oss. För då är det enklare för dig att till exempel lägga upp en bostadsbevakning samt kontakta uthyrare.

Har du frågor eller önskar mer svar, så kontakta oss

Att hitta dina drömmars lägenhet i Trelleborg är ganska enkelt. Du behöver bara söka! Har du frågor eller vill ha hjälp? Kontakta oss då via vår kundtjänst.

Vi vill även passa på att önska dig lycka till i din jakt efter en bra lägenhet i Trelleborg.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA