Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Tranås

Lediga lägenheter i Tranås

24 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
24 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum lägenhet på 104 m²
Hjälmaryd-Fröafall, Storgatan
9 964 SEK5 dagar sedan
1 rum lägenhet på 45 m²
Tranåskvarn-Ekmarksberg, Piratens gata
5 186 SEK13 juni
Sida1av 2

Liknande annonser i Tranås

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet att hyra i Tranås på BostadsPortal

Tranås som hör till Jönköping län ligger i Småland, precis vid Svartåns utlopp i sjön Sommen. I denna stad är det inte fel att bo. Söker du efter att hyra lägenhet i Tranås, så kolla då in alla lediga lägenheter i Tranås vi listar här på vår sajt. Kanske du har fått jobb här, eller så vill du bara byta från ett boende till ett annat.

Du kan med lätthet hitta en lägenhet i Tranås som passar just dig. Du kan göra olika sökningar efter olika krav. Tranås ligger bra placerat och har nära till Jönköping , Gränna , Linköping och många fler städer och orter.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Tranås

Du kanske länge funderat på detta med att hyra lägenhet i Tranås. Dock finns det mer än bara lägenheter i Tranås att hyra. Du kan bland annat hyra ett helt hus , samt att du även har möjlighet att hyra stuga eller ett enda rum . När det gäller hyreslägenheter i Tranås, så finns både förstahandskontrakt och möjlighet att hyra i andra hand.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Tranås

Allra snabbaste sättet att hitta lediga hyreslägenheter i Tranås är att skriva in stadens namn i sökrutan och trycka enter. Du får då upp alla de ledigare alternativ som finns. Dock kan det vara bra att fundera på om du har egna kriterier och krav och göra en mer avancerad sökning.

Hitta en lägenhet utifrån dina önskemål och krav

När du ska hyra lägenhet i Tranås så vill du säker inte ta första bästa lediga lägenhet. De flesta av oss har ju krav på storleken, läget samt att vi vill att vissa saker ska finna i eller nära. Du kan enkelt söka fram lediga lägenheter i Tranås efter just de krav eller önskemål du har.

Du kan använda vår filtreringsfunktion för att få fram passande lägenheter att hyra. Kanske du vill att lägenheten ska ha minst tre rum eller att en hiss är ett måste i huset. Har du husdjur så är det bra att leta efter lägenheter där dessa är tillåtna.

Använd dig av vår bostadsbevakning

Ett mycket enkelt sätt att hitta lediga lägenheter i Tranås är att bevaka de nya som kommer in. Du kan klicka i det som heter bostadsbevakning . Denna funktion finns när du söker efter hyreslägenhet i Tranås. Fyll i alla dina kriterier och sedan även bostadsbevakningen. För att du ska kunna göra detta, så registrera dig hos oss först. När nya lediga lägenheter i Tranås sedan dyker upp, så får du mail med dessa.

Inom vilket område i Tranås vill du hitta en hyreslägenhet?

I Tranås har du många olika områden att välja på att bo i. Du har bland annat Ängaryd , Tranåskvarn-Ekmarksberg , Hjälmaryd-Fröafall samt många fler därtill.

Åka till och från Tranås
En stor fördel med Tranås är att du har goda pendlingsmöjligheter. Bland annat är det superenkelt att ta dig till Linköping , Norrköping eller Jönköping .

Tranås ligger längs den Södra stambanan mellan Stockholm och Malmö . Sedan så ansvarar Region Jönköpings län för kollektiv­trafiken i Tranås kommun. Det gäller då bussar, tåg och närtrafik.

Upptäck vad Tranås har ett erbjuda

I Tranås så finns det alltid något att göra eller se. Denna stad har en hel del att erbjuda. Bland annat finns här ett museum som en gång i tiden var en skola. Det är Eriksbergs museum. Mellan 1884 och 100 år framåt så var detta Eriksbergs Folkskola. I detta museum, som invigdes 1985 finns maskiner, verktyg med mera som visar hur man gjorde skinn till pälsar. Det finns även en skolsal som är ett skolmuseum.

Sjön Sommen är en viktig plats för Tranås. Här finns det badplatser, båtliv samt att denna sjö givetvis passar perfekt för dig som gillar att fiska. Fiske kan du även göra i Svartån.

Gillar du natur och att röra på dig så finns det flera trevliga vandringsleder, bland annat Holavedsleden och Illern runt.

Gillar du sevärdheter, missa inte att besöka Brahälla slottsruin. Det var greve Per Brahe den yngre som hade detta slott som sitt jaktslott.

En annan sevärdhet är Trollstenen som är en dös, alltså en gravtyp. Trollstenen tillsammans med andra bautastenar bildar en trollskog värdig John Bauers sagor!

Tranås har dessutom ett stort utbud av krogar samt att det finns runt 5–6 pubar och nattklubbar, flera restauranger och pizzerior.

I Tranås finns det även gott om shopping samt att du även hittar vad du behöver inom vård, skola och så vidare.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du väljer att använda vår sajt för att hitta lediga lägenheter att hyra i Tranås så kan du känna dig helt trygg. Vår portal låter seriösa uthyrare möta bostadssökande på ett bra sätt. Sedan är BostadsPortal en säker sajt att använda. Du kan även känna dig trygg när det väl är dags att hyra lägenhet i Tranås.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Ibland så finns inte just den lägenhet i Tranås du vill ha. Du kan då välja att göra på annat sätt. Du kan till exempel hyra en större lägenhet för att sedan hyra ut ett eller flera rum till andra. Du kan alltså bli hyresvärd du med utöver hyresgäst.

Välj BostadsPortal när du letar efter en ledig hyreslägenhet i Tranås

BostadsPortal är en portal för uthyrare och för bostadssökande. Vår sajt har samlat alla lediga lägenheter i Tranås, samt även i andra orter och städer. Vi vill vara ditt första val när det gäller att hitta lägenhet i Tranås.

Du kan med fördel välja att registrera dig här hos oss om du vill ha det enklare när du ska göra bevakning av bostäder eller när du vill kontakta en viss uthyrare för en viss hyreslägenhet i Tranås.

Kontakta vår kundtjänst vid ytterligare frågor

Via vår sajt är det enkelt att hitta alla lediga lägenheter att hyra i Tranås. Om du undrar över något, eller har en fråga, så är du välkommen att kontakta oss via vår kundtjänst.

Vi vill även passa på att önska dig lycka till att hitta en bra hyreslägenhet i Tranås.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA