Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Besiktningsprotokoll
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Linköping

Lägenheter i Linköping

326 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
326 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
4 r. · Lägenhet · 104 m²
Linköping, Västanågatan
Fyra rum och kök på tredje våningen. Ljus och fräsch lägenhet med stor och trevlig balkong mot inner
46 minuter sedan
14 758 kr
...
Sida1av 19

Liknande annonser i Linköping

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Linköping på BostadsPortal

Linköping erbjuder ett stort utbud av lägenheter och andra typer av bostäder, och på BostadsPortal kan du få en samlad översikt över alla hyreslägenheter från både kommunala och privata hyresvärdar i Linköping - på ett och samma ställe. Eftersom din trygghet är vår prioritering därför erbjuder vi personlig support till dig för att du ska ha en så trygg resa som hyresgäst och hitta din nästa lägenhet i Linköping som möjligt.

Sök bland lediga lägenheter i Linköping

Att leta en lägenhet att hyra i Linköping kan kännas överväldigande och många bostadssökande inte vet vart de ska börja eller hur de ska komma igång med sitt letande. Linköping är Sveriges åttonde största tätort och därav har en hög konkurrens om bostad. På BostadsPortal hittar du alla lediga hyreslägenheter i Linköping för på vår plattform finns allt för alla preferenser. Det finns många vägar att ta för att hitta den drömlägenheten men det är också viktigt att du är aktiv i din bostadssökning. Du hittar inte bara lägenheter i Linköping på BostadsPortal, utan även ett flertal lediga hus och rum som inneboende om du överväger andra boendealternativ.

Att bo i Linköping

Är du redan Linköpingsbo eller funderar du på att flytta till Linköping? I den staden hittar du massor med aktiviteter och sevärdheter. Du kan ta stadsvandringar i Linköping City och sen till Göta kanal där du hittar Linköpings egen oas. Är du sugen på unika historier finns Flygvapenmuseum där du kan lära dig om den svenska försvarets utveckling genom tiderna. I centrala Linköping har det samlats ihop kafeer, restauranger, butiker, uteserveringar och andra verksamheter kring Stora Torget, Ågatan, Nygatan och Lilla Torget. Det är också väldigt enkelt att ta sig runt staden. Du kan promenera längs promenadstråken eller cykla. Kollektivtrafiken finns också tillgänglig för dem som vill upptäcka naturen. Har du tankar på att kolla alternativa boenden i någon av städerna runtomkring så hittar du även lediga lägenheter i Motala och Norrköping på vår portal.

Linköping är också en universitetsstad och många söker sig till den för att studera vidare på Linköpings universitet. Utbudet på lägenheter för studenter är ganska stort. Utifrån dina egna krav och förutsättningar kan du hitta just den lägenheten i Linköping och upptäcka stadens pärlor.

Bevaka hyreslägenheter i Linköping

Förvisso vill du inte missa chansen att hitta din nästa lägenhet att hyra i Linköping. På BostadsPortal erbjuder en gratis tjänst som kommer att hjälpa dig att få tag på ditt hem. Vårt bevakningsmail är väldigt smidigt att använda, och det ger dig möjligheten att effektivisera din tid och bostadsletande blir mindre jobbigt. När en lägenhet i Linköping som matchar dina kriterier kommer in så skickar vi mail till dig och därifrån kan du gå direkt till annonsen. Du kan avanmäla tjänsten precis när du vill efter att du hittat din nästa hyreslägenhet i Linköping.

Kontakt

Om du har ytterligare frågor eller funderingar kring hur du söker lägenhet i Linköping är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi är glada att svara på dina frågor på vardagar mellan kl 9-15 på Facebook Messenger eller e-post. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste senaste nytt. Du kan även läsa vår blogg för fler tips, inspiration och idéer.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktning
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA