Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hus
  3. Linköping

Hyra hus i Linköping

1 Resultat
Alla rum
Alla rum5 rum
1 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
5 rum hus på 140 m²
Linköping, Wernersgatan
22 000 SEK4 maj

Liknande annonser i Linköping

Populära söktermer
  • Alla Hus

Att hyra ett hus i Linköping via BostadsPortal

Drömmer du också om att bo i hus? På BostadsPortal kan du uppfylla den drömmen utan att spräcka plånboken. Du hittar också olika typer av hus som uthyres på vår plattform - villa, hus, radhus eller attefallshus. Det är en frihet att kunna hyra hus i Linköping och undvika stadens puls. De naturpärlorna som finns i närheten kan locka fler till landet vilket är förståeligt. Vi har ett stort urval av hus och villor i Linköping att hyra, och vi hjälper gärna dig att hitta hem tryggt och smidigt.

Fördelar med att hyra ett hus eller villa i Linköping

Det finns många fördelar med att hyra hus. Med huset innebär det automatiskt större yta och på köpet får du tillgång till en terrass eller trädgård där du kan hålla grillkvällar på sommaren. Du har även en egen yta som du kan använda till olika aktiviteter. En annan fördel är att du slipper ta lånet för stora renoveringar och det är hyresvärdens ansvar om tak eller vattenledningar behöver bytas ut. Att hyra hus i Linköping kan vara perfekt för dig som har en stor familj eller om du är studerande och vill dela huset med andra. Det blir då ännu billigare.

Att bo i Linköpings kommun

Du behöver inte oroa dig om du vill hyra hus eller villa i Linköping för du har ändå nära till staden. I Linköpings kommun finns det olika områden som du kan hitta din bostad i. Med över 160 000 invånare är Linköping Sveriges femte största stad, och därav är näringslivet väldigt rikt. Staden är också känd som landets flyghuvudstad och också för att bland annat ha Saab Arena och ett hockeylag i elitserien. Dessutom är det enkelt att ta sig runt staden med både på cykel och kollektivtrafik vilken kan underlätta resan om du letar ett hus att hyra i Linköping.

Du kan söka hus att hyra i Linköping - enkelt och tryggt

På BostadsPortal är din trygghet vår prioritering. Vi ser gärna att våra hyresvärdar och bostadssökande känner sig trygga i deras sökning, och att det är enkelt och tryggt för dem att hitta varandra. För dig som är bostadssökande och söker hus i Linköping, eller andra bostäder, har du möjlighet att aktivera ett bevakningsmail . Du kan enkelt ställa in dina sökkriterier såsom typ och storlek och få ett mail från oss så fort det kommer in den bostaden eller det huset som matchar dina sökningar. På så sätt slipper du spendera många timmar framför datorn eller på mobilen. Vi bevakar alltså hela marknaden åt dig!

Kontakta oss

Söker du bostad eller hus att hyra i Linköping och har fler frågor eller behöver hjälp är du då välkommen att nå vår kundtjänst. Vi är glada att svara på dina frågor på vardagar mellan kl 8-15 på Facebook Messenger eller e-post. Vi hoppas att du hittar ditt nya hem och uppfyller den husdrömmen snart.

Lycka till med din husjakt i Linköping!