Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Rum
  3. Linköping

Hyra rum i Linköpings kommun

14 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
14 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 11 m²
Linköping, Rydsvägen
Möblerat rum i trevlig lägenhet 10 min cykelväg från Linköpings universitet
27 april
4 500 kr

Populära söktermer

Mer info om hur det är att hyra rum i Linköping

Här hittar du mer information om hur det är att hyra rum i Linköpings kommun. På  BostadsPortal erbjuder vi våra bostadssökande möjligheten att hitta just den boendeformen som passar deras förutsättningar och önskemål. Utbudet på bostäder i Linköping är stort och det är nödvändigt att vara flexibel samtidigt som man vet vad det är man söker. Vi finns här för att hjälpa dig hitta hem i Linköping - enkelt och säkert!

Rum uthyres Linköping

Att hyra rum i Linköping kan vara ett bra alternativ för nyinflyttade. Det är en guldmöjlighet för dig att träffa nya människor plus att det är också kostnadseffektivt. Eftersom utbudet på bostäder i Linköping är stort, och som våra bostadssökande har du därför möjligheten att bevaka och komma i kontakt med hyresvärdarna direkt. Vårt bevakningsmail hjälper att effektivisera din tid i bostadssökningen. Du ställer in dina sökkriterier och får mail så fort ett rum eller andra typer av hyresbostäder som matchar kriterierna dyker upp. Det är en gratis tjänst och du kan avanmäla när du har hittat ditt rum att hyra i Linköping.

Sök rum i Linköping som student

Som student kan det vara frustrerande och stressigt att leta bostad. På grund av studentplånboken kan utbudet också kännas begränsat. Är du studerande vid Linköpings universitet finns det möjlighet att hyra rum som student och på BostadsPortal hittar du en lista över olika typer av studentbostäder i Linköping samt andra studentstäder. På samma sida kan du också få tips på hur du går tillväga för att hitta en studentbostad. Att hyra rum i Linköping som student medför många fördelar såsom nya kompisar och en förmånlig hyra.

Att vara inneboende i Linköping

Det finns både möblerade och omöblerade rum att hyra i Linköping, och du delar kök, badrum och kanske vardagsrum med din hyresvärd eller andra inneboende.  Dock står det inte alltid i annonsen, därför är det viktigt för dig att fråga innan du bestämmer dig. Att vara inneboende i Linköping innebär även flexibilitet vilket är perfekt för dig som är veckopendlare. Du precis har fått jobb i Linköping City men vet inte vart du vill bo eller kanske vill behålla din bostad i din hemstad. Att vara inneboende och hyra rum kan vara ett bra alternativ för dig för då slipper krånglet med att flytta in till stan men samtidigt har möjlighet att gå till jobbet. Oftast är hyran billigare också om man bara hyr en del av lägenheten eller huset.

Fler frågor om rum i Linköping

För en bättre relation mellan rumskompisarna erbjuder vi på BostadsPortal “ett roomiekontrakt” som du och din roomie kan använda er av. Det är gratis att ladda ner och ni kan anpassa kontraktet efter ert behov. Det är inte alltid lätt att kommunicera era behov med varandra, men kontraktet kommer att underlätta er tid tillsammans.

Har du fler frågor eller funderingar om hur du kan hyra rum i Linköping eller söker bostad på BostadsPortal är du välkommen att höra av dig till oss. Vår kundtjänst kan nås på vardagar mellan kl 8-15 på vardagar på Facebook Messenger och e-post.

Hoppas du hittar det perfekta rummet att hyra i Linköping. Lycka till!

BostadsPortal
Om ossBloggen AdressSekretesspolicy
Support
Söka hemBostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
© BostadsPortal 2020
Språk|English