Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Mjölby

Lediga lägenheter i Mjölby

13 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum5 rum
13 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 60 m²
Mjölby, Syavägen
5 789 SEK3 dagar sedan
2 rum lägenhet på 60 m²
Mjölby, Prästgårdsliden
6 104 SEK9 juli

Liknande annonser i Mjölby

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet att hyra i Mjölby på BostadsPortal

Mjölby i Östergötland ligger vid Svartån och är en mycket trevlig plats att bo på. Du som vill hyra lägenhet i Mjölby du kan söka fram alla lediga lägenheter att hyra i Mjölby här hos oss på BostadsPortal.

Närmaste största stad är Linköping men du har även flera andra mindre orter som ligger nära. Bland annat Väderstad , Motala och Vadstena . Sedan även relativ nära till Vättern.

Du kan hitta en hyreslägenhet i Mjölby genom att göra en sökning här hos oss på BostadsPortal. Du får mer än gärna registrera dig, så underlättar du ditt användande av vår portal.

Vilket bostadsalternativ i Mjölby passar dig?

Är det just en ledig lägenhet att hyra i Mjölby som du vill hyra, eller har du funderat på andra bostadsalternativ. Bland annat finns så att du kan hyra hus , stugor samt rum i Mjölby med, utöver att du kan hitta hyreslägenheter i Mjölby. Är det lediga lägenheter i Mjölby som lockar mest, fundera på om det ska vara ett förstahandskontrakt eller om du kan tänka dig att hyra i andra hand.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Mjölby

Du kan om du vill snabbt och smidigt hitta en lägenhet i Mjölby. Du kan då använda snabbsökrutan längst upp på sidan. Tänk dock på att du då får fram alla olika alternativ som hyrs ut i Mjölby. Är det ett specifikt område du vill bo i, eller att lägenheten ska ha vissa saker, så är det bättre att göra en avancerad sökning med en filtrering.

Gör en sökning utifrån dina önskemål och krav

När du ska hitta en hyreslägenhet i Mjölby så är det ju bra om den passar dig och dina behov. Kanske du måste ha ett visst antal rum, eller vill att den ska vara på ett visst antal kvm. Detta kan du fylla i på den avancerade sökningen.

Att filtrera fram lediga lägenheter i Mjölby efter de krav du har, det gör att du enklare kan finna en lägenhet du faktiskt vill flytta till. Så se till att vara så noggrann du kan när du klickar i rutorna och skriver in manuellt.

Använd funktionen bostadsbevakning

Du som vill hyra lägenhet i Mjölby men inte vill hålla på att söka efter en, varje dag, du ska testa bostadsbevakning . Du börjar med att registrera dig hos oss. Sedan så gör du en sökning med den filtrering som passar dig samt att du bockar i bostadsbevakning. När det sedan kommer in lediga lägenheter i Mjölby så får du ett mail.

Inom vilket område i Mjölby vill du hitta lägenhet?

Mjölby har flera bra områden där du kan välja att bo. Bland annat Vasastaden-Eldslösa samt att du även kan välja västra , södra eller norra Mjölby .

Ta dig till Mjölby

En bra sak med Mjölby är att här passerar motorvägen E4. Det gör att du lätt kan ta dig hit med bil. Sedan så är Mjölby även en så kallad järnvägsknut. Deras station binder samman r Södra stambanan med Godsstråket genom Bergslagen mot Motala , Hallsberg och Örebro . Sedan så passerar Östgötatrafikens pendeltåg Mjölby på vissa av sina sträckor.

Vad du kan se och göra i Mjölby

I Mjölby finns det alltid något att göra och se. Det finns gott om friluftsliv, samt att orten även har många historiska platser. Mjölby har även gott om kyrkor, museer samt gårdsbutiker.

För dig som gillar att vara ute i naturen så har du en hel del att aktivera dig med. Du har flera motionsspår och skidspår samt att det även finns en kanotled. Du kan även bada, vid Lundbybadet eller vid någon av alla de andra badplatserna som finns. Du har också flera naturreservat du kan besöka, som Marstad ängar och Stora Haddebo men även Ullbergs Skogens naturreservat.

I Mjölby med omnejd finns det även flera historiska platser som Solberga gravfält, Kungshögarna och Dackefejden samt i Skänninge finns Lunds backe och Högbystenen. Missa inte heller ett besök på Svaneholms borgruin.

Du kan hitta kulturhistoriska utställningar i Mjölby Hembygdsgård samt även i museigårdarna i gamla Skänninge. Det finns även gott om hembygdsgårdar, bland annat Sya hembygdsgård, Mjölby hembygdsgård, Öjebro och Högby hembygdsgård.

I Mjölby så sker det även olika evenemang under året samt att du även har tillgång till allt annat du behöver som apotek, vårdcentral, skolor med mera.  Det finns även bra shopping, bland annat i Galleria Kvarnen.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter en hyreslägenhet i Mjölby, så är det ju viktigt att kunna göra det på en sajt som känns trygg och säker. Det är just vad du kan känna då du använder dig av BostadsPortal. Hos oss finns bara seriösa uthyrare, så det är även mycket tryggt att hyra lägenhet i Mjölby via någon av dem.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du mot förmodan inte hittar en lägenhet i Mjölby som motsvarar de krav du har, eller är i rätt storlek, så finns ett alternativ. Du kan hyra dig en mycket större lägenhet än du behöver. För att det inte ska bli för dyrt för dig, så kan du välja att hyra ut ett rum eller två .

Hitta en ledig lägenhet i Mjölby med BostadsPortal

Kanske du ska flytta hemifrån och letar efter din allra första hyreslägenhet i Mjölby? Eller är det så att du helt enkelt har fått jobb här och flyttar hit från en annan stad eller ort? Oavsett varför du vill hyra lägenhet i Mjölby, så kan du hitta det du behöver här på BostadsPortal.

Du kan enkelt söka fram alla lediga lägenheter i Mjölby på vår sida. BostadsPortal är en plats där uthyrare och personer som söker hyresbostad kan mötas på ett bra sätt.

Det kan vara smart att registrera dig hos oss så blir det enklare när du lägger upp bostadsbevakning eller då du ska kontakta en uthyrare.

Om du har några frågor eller kanske funderingar över något, så kan du enkelt ta kontakt med oss via vår kundtjänst.

Vi önskar dig lycka till i letandet efter en bra lägenhet i Mjölby!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA