Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Motala

Lediga lägenheter i Motala

38 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
38 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 60 m²
Motala, Unnarydsvägen
4 344 SEK3 dagar sedan
2 rum lägenhet på 55 m²
Fålehagen, Spolegatan
8 050 SEK3 dagar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Motala

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Motala på BostadsPortal

Motala, eller Östergötlands sjöstad som den även kallas, ligger just i Östergötland . Vill du hitta en hyreslägenhet i Motala så har du kommit rätt. Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga hyreslägenheter i Motala på ett mycket enkelt sätt.

Motala ligger vackert vid Göta kanal, Motala Ström samt även mellan Vättern och Boren. Om du bor här så har du även nära till mindre orter som Vadstena och Mjölby samt lite större städer som Linköping och Norrköping .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Motala

Om du vill bo i Motala, så kan du som sagt välja att hyra lägenhet i Motala. Dock har du även andra bra bostadsalternativ. Du kan till exempel hyra ett helt hus i Motala , eller en stuga samt att det även finns möjligheter att hyra ett rum i Motala .

Så hittar du snabbt och smidigt en hyreslägenhet i Motala

Vill du att det ska gå snabbt och smidigt att hitta en lägenhet att hyra i Motala? Du kan göra en snabbsökning av alla typer av bostäder längst upp på sidan. Dock kan det vara smartare att gå in på den mer avancerade sökningen, för att hitta alla lägenheter att hyra i Motala.

Du kan använda dig av avancerad sökning

Du kanske redan nu vet hur du vill att din hyreslägenhet i Motala ska se ut och hur stor den ska vara? Då kan det vara bra att ta med det när du söker. Det för att få fram bara de lägenheter som matchar de krav du har. Under vår avancerade sökning finns det flera kriterier du kan fylla i eller klicka i.

Du kan bland annat fylla i hur stor hyreslägenheten ska vara, det med både kvm och med hur många rum den minst ska ha. Sedan finns det även andra val att göra, som är viktiga för dig. Du kanske har en hund och då är det bra att klicka i rutan med husdjur tillåts.

Använd dig av bostadsbevakning

Du kan så klart söka efter lediga hyreslägenheter i Motala varje dag här hos oss på BostadsPortal. Men vill du göra det smidigare och enklare för din del, testa bostadsbevakning . Du börjar med att registrera dig hos oss. Sedan kan du göra din sökning av hyreslägenheter i Motala med de kriterier du vill ha med. Du klickar sedan i att det ska göras till en bostadsbevakning. Du kommer då få mail varje gång en ny ledig lägenhet i Motala kommer in.

Inom vilket område i Motala vill du hitta hyreslägenhet?

Motala har många trevliga områden. Du kan bland annat välja mellan västra, nordöstra eller östra Motala. Du har även Smålandsängen , Bråstorp och Falehagen .

Så tar du dig till Motala

Strax utanför Motala går E4 samt att du har även riksväg 50 och riksväg 34 nära. Sedan går det även att åka kollektivt. Motala har en egen centralstation där Östgötatrafikens pendeltåg, Östgötapendeln, stannar. Även Tåg i Bergslagen trafikerar stationen. Det går även att ta båten, eftersom att Motala ligger vid Göta kanal.

Vad du kan hitta på i Motala

Motala är en bra stad där du kan uppleva och se en massa olika saker. Bland annat går det utmärkt att leva friluftsliv här, då det finns en unik natur. Bland annat kan du upptäcka härliga cykelleder och vandringsleder. Sedan är Motala även en sjöstad, med allt vad det innebär. I Motala oavsett var du är, så har du bara 5 minuter till vatten.

Motala har även ett rikt kulturliv så det finns musik och teater. Utöver det har du även en hel del sevärdheter du kan kolla in. Bland annat har du Ask Ekebyborna gamla prästgård. Du har även Borensbergsparken och Borensbergs hembygdsmuseum.

Bland museer så har du bland annat Svenskt Porslinmuseum, Göta kanalutställningen, Motala industrimuseum, Sveriges Rundradiomuseum och Motala Museum. Det sistnämnda museet ligger i Charlottenborgs 1600-talsslott på Strandvägen.

I Motala händer det även en hel del varje år då Vätternrundan går av stapeln. Du kan även ta en tur på Göta kanal om du vill samt att det även finns trevliga stadsvandringar.

Om du åker en bit utanför Motala, så kommer du till Medevi. Från 1600-talet och framåt så har detta varit en plats att ”dricka brunn”. Idag är det här ett hotell och en hälsobrunn, med många olika aktiviteter.

Motala i sig har även bra shopping samt att denna stad så klart även har alla andra nödvändigheter du kan tänkas behöva.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

För att få tag på en hyreslägenhet i Motala, så är det smart att använda dig av BostadsPortal. Vi är en trygg sajt som är säker att vistas på. Här finns bara seriösa uthyrare, så det är även tryggt att hyra lägenhet i Motala.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du ett bra tag har letat efter lediga hyreslägenheter i Motala, men inte hittat en som motsvarar exakt det du vill ha, så kan du hyra en större hyreslägenhet. Det för att kunna hyra ut ett rum till en annan person . Du kan då bland annat använda dig av våra smarta digitala verktyg.

Hitta din nya hyreslägenhet i Motala på BostadsPortal

Du som är på jakt efter en bra lägenhet att hyra i Motala, du bör definitivt registrera dig hos oss på BostadsPortal. Du kan givetvis söka efter lediga lägenheter i Motala ändå, men en registrering underlättar för dig att använda alla funktioner.

Du kan via vår smarta sökfunktion hitta en hyreslägenhet i Motala som passar dig och de krav du har. Du kan även känna dig trygg när du använder dig av vår sajt. Testa gärna att göra en bostadsbevakning. Det är ett smidigt sätt att hålla koll på lediga bostäder.

Om du vill ha hjälp med något, eller om du har en fråga att ställa, då har vi en bra kundtjänst du kan kontakta. Du kan även testa att läsa vår FAQ, som ger dig vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal vill önska dig ett stort lycka till i jakten på den perfekta hyreslägenheten i Motala.