Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Falun

Lediga lägenheter i Falun

135 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
135 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 20 m²
Järlinden-Bojsenburg, Norra Järnvägsgatan
3 938 SEK2 dagar sedan
...
Sida1av 8

Liknande annonser i Falun

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Falun på BostadsPortal

Är du på utkik efter en ledig lägenhet att hyra i Falun? Hos BostadsPortal hittar du mestadels det största utbudet av hyresbostäder i typerna lägenheter , rum , hus och stugor . Allt samlat på ett och samma ställe.

Är du ute efter en studentbostad i Falun , hittar du det också här. Var ute i god tid och hitta den perfekta studentbostad efter ditt önskemål. Vårt utbud av det hittar du här: studentlägenheter och möblerad lägenhet .

Välj mellan ett stort utbud av lediga lägenheter i Falun

BostadsPortal har ett brett utbud av lediga lägenheter i Falun, så du kan med största säkerhet hitta en lägenhet som passar dig och dina krav. Falun är en stad som passar bra för dig som gillar att vara ute mycket i naturen eller har en aktiv livsstil. Det är även en bra stad för dig som gillar kultur. Du kan söka efter lediga lägenheter i Falun som ligger nära det du gillar att göra. Samtidigt så är det bra att veta att i Falun har du nära till det mesta vad du än bor.

Varför välja att bo i Falun

I Falun som ligger mitt i Dalarna bara några timmar från huvudstaden Stockholm och några timmar från fjällen.

För studenter som vill studera i Falun kan du hitta studentlägenheter, delade lägenheter eller vanlig lägenhet. Alla anslutna till högskolan Dalarna.

I Falun kan du spendera friluftslivet här och se historiska och unika platser under alla årets dagar, både under vintern och sommaren. ut till Museet Falu Gruva och ta en guidad tur och upplev en spännande och fantastiskt historia om Falu Gruva. Eller är du kanske sugen på att paddla fors s måste du helt klart prova på utomhusaktiviteter - Falu Vildvattenpark. Hursomhelst, i Falun så har du både något för den som är till friluftsliv eller kultur.

Är du intresserad av andra bostadstyper än lägenhet i Falun?

Det kan vara svårt att hitta just en ledig lägenhet i Falun man letar efter särskilt när man inte är helt säker på vilken bostadstyp det ska vara. Se då vårt utbud av lägenheter i Falun , rum i Falun eller stuga i Falun .

Så hittar du snabbt och enkelt en ledig lägenhet i Falun

Vi på BostadsPortal har skapat en gratis funktion bostadsbevakning, så du enkelt och smidigt hittar lägenheten du söker. En filtreringsmöjlighet som ger dig fria händer till att kryssa av efter din önskan. Du finner bostadsbevakning-funktionen genom att aktivera den på fliken åt vänster.

Var mer konkret med hjälp av vår filtreringsmöjlighet

Vet du vad du letar efter? Så är en stor rekommendation att använda dig av våra filtreringsmöjligheter på vänstra sidan. Som tidigare nämnt, så är detta stor hjälp och grymt bra sätt att anpassa sökandet utifrån ditt krav. Här kan du välja att kryssa av eller för vilka bostadstyper du önskar att hyra som tex. lägenhet, rum, hus och stuga, samt lägga till önskad storlek och pris. Men också andra preferenser som om husdjur är tillåtet eller om man ska hyra ett rum, möjligheten att välja vilken bostadstyp det ska vara.

Upptäck Bostadsbevakning och hitta samtidigt lägenhet i Falun

När du är på utkik efter en lägenhet i Falun, så är en stor fördel att aktivera bostadsbevakning . Du hittar Bostadsbevakning på vänstra sidan och kan filtrera efter ditt önskemål av lägenhet. Här kan du helt fritt välja vilken typ av bostad, storlek och andra möjliga önskemål det ska vara.

När aktivering är igångsatt

När du gjort det så aktiverar du bostadsbevakning genom att klicka på det och ska du bli grön. Nu slipper hålla kolla 24/7 och kan lugnt luta dig tillbaka och lita på att du får ett automatiskt mail så fort det kommer en bostadsannons som matchar ditt önskemål. Skynda dig därefter med att kontakta hyresvärden, då du möjligtvis du är en av de första som kontaktar hyresvärden.

Är lägenheten du hittat för stor?

Har du fått öga på en bostad och hittat en perfekt hyreslägenhet/hus/stuga, men är alldeles för stor? En lösning kan vara att hyra den och bli hyresvärd, så att de rum du inte kommer använda eller behöver har du möjligheten att hyra ut ett eller flera rum hos BostadsPortal och hitta en eller flera hyresgäster helt gratis. På så vis sparar du också på hyran.

När du hyr ut ett rum via BostadsPortal är det både enkelt och gratis. Därutöver ställer vi en rad med verktyg till råds så går bra igenom uthyrningsprocessen. I det sammanhang erbjuder vi ett digital hyreskontrakt som hjälper dig att få med den juridisk korrekta formulering och möjligheten att gå igenom en digital besiktningsprotokoll om du önskar att genomgå en inflyttningsrapport och utflyttningsrapport.

Känn dig trygg när du söker lägenhet i Falun

Hos BostadsPortal är det viktigt att du känner dig trygg när du hyr lägenhet i Falun. Vår kundservice validerar alltid alla bostadsannonser innan de kommer ut på vår hemsida. Denna process ger en trygghet och kan resultera i en bättre sökupplevelse.

Önskar du mer information eller vill höra mer?

Har du frågor eller önskar mer information, så är du alltid välkommen till att kontakta vår kundservice alla vardagar mellan 09:00-15:00 på både mail och Messenger. Vill du hyra ut en bostad så kan du också det. Du kan också läsa mer via vårt blogg eller prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Vi hoppas att du hittar det du söker och blir supernöjd! Lycka till med att hitta bostaden du söker.