Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Bollnäs

Lediga lägenheter i Bollnäs

46 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
46 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 32 m²
Gärdet-Centrum, Hedhamregatan
3 113 SEK19 timmar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Bollnäs

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Bollnäs på BostadsPortal

Bollnäs, en ort i Hälsingland är en trevlig plats att bo på. Om du är ute efter att hyra lägenhet i Bollnäs så har du hamnat på rätt sida. Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Bollnäs på flera olika sätt. Registrera dig gärna, så får du tillgång till fler funktioner.

När du bor i en hyreslägenhet i Bollnäs så har du även nära till Söderhamn , så väl som Falun och Borlänge . Hudiksvall ligger inte så långt borta det heller.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Bollnäs

Söker du bara efter en hyreslägenhet i Bollnäs, eller kan du tänka dig andra bostadsalternativ? Hyresrätter kommer i många former. Här hos oss kan du dels söka efter lediga lägenheter i Bollnäs, dels söka efter hus att hyra . Sedan finns även stugor att hyra , så väl som att det finns rum som hyrs ut i Bollnäs .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Bollnäs

Här på BostadsPortal så kan du söka på två sätt när du letar lägenhet eller bostad i Bollnäs. Snabbaste sättet att få fram alla typer av bostäder är via snabbsökningen. Denna finner du längst upp i form av en enkel sökruta. Föredrar du att kunna filtrera din sökning att bara omfatta lägenheter i Bollnäs samt även vill ha möjlighet att filtrera efter andra krav, testa då den avancerade sökningen.

Filtrera sökningen för att hitta den perfekta lägenheten i Bollnäs

Du kanske har en bild av hur din lägenhet i Bollnäs ska se ut eller vara? När du gör en avancerad sökning så kan du som sagt filtrera efter att det bara ska vara lägenheter. Men sedan kan du även filtrera på hur stor lägenhet du vill ha, både i antal rum och antal kvm.

Du kan även välja att söka efter lägenheter som har balkong, eller lägenheter som har hiss i byggnaden. Du har flera bra val att kunna klicka i, eller ur.

Testa bostadsbevakning för att ha koll på lediga lägenheter i Bollnäs

Du som är ute efter en bra hyreslägenhet i Bollnäs, du vill säkert ha koll på när det dyker upp nya lediga lägenheter i Bollnäs. Ett sätt är så klart att besöka vår sida, varje dag och göra ny sökning. Men det har de flesta inte tid eller lust med. Då kan du ha stor nytta av Bostadsbevakning . Denna tjänst är gratis, men kräver att du registrerar dig. När du valt detta, så får du mail, varje gång vi får in nya lediga lägenheter.

Inom vilket område i Bollnäs vill du hitta lägenhet?

I Bollnäs finns flera områden du kan välja på. Bland annat har du Gärdeet-Centrum , Säversta-Häggesta och Vallsta .

Åka till och från Bollnäs

Bollnäs ligger vid Norra stambanan så väl som vid riksvägarna 50 och 83. Du har därmed flera olika möjligheter att ta dig hit, eller härifrån.

Vad du kan se och göra i vackra Bollnäs

Bollnäs är en av Hälsinglands tre städer och här har du mycket att se och göra. Bollnäs stadskärna är liten och mysig och där finns en hel del shopping. Du har även shoppingcentra vid norra och södra infarterna till staden.

Något som alltid är nära i Bollnäs, det är naturen och vattnet. Under sommaren finns det två badplatser inom gångavstånd från centrum. Dessa heter Karlslundsbadet och Långnäs. Långnäs består av en udde som går ut i Ljusnan.

Bolleberget eller Bollebacken som det även kallas erbjuder en hel del, både sommar och vinter. Under vintern finns det skidåkning här. Här passerar även Hälsingeleden för dig som vill vandra samt mountainbikeleder för dig som vill cykla.

Genom landskapet och genom Bollnäs så rinner Ljusnan samt att du även har flera småsjöar och tjärnar, så fiske är något du kan göra på flera platser.

Du har även flera trevliga utflyktsmål som till exempelvis Växbo eller Orbaden.

I staden arrangeras många evenemang som passar för folk i alla åldrar samt att dessa även sker vid Långnäsparken. Där brukar det bland annat vara konserter för alla åldrar och musiksmaker samt Brännbollsyran.

Du kan även ta dig vidare ut i Hälsingland, bland annat för att kolla in alla de vackra hälsingegårdar som finns samt en hel del annat.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du surfar runt på BostadsPortal så kan du känna dig trygg och säker. Vår sajt är ett bra val av många anledningar. Hos oss är alla uthyrare seriösa. Det gör att du tryggt kan hyra lägenhet i Bollnäs via någon av dessa.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du letat ett tag efter en hyreslägenhet i Bollnäs i rätt storlek, men bara hittat de som har för få rum eller allt för många rum? Du kan då om du vill, hyra den lägenhet som har för många rum för att sedan själv hyra ut ett rum . Du kan hyra ut via oss och kan då få tillgång till smarta digitala verktyg.

Vill du hyra lägenhet i Bollnäs? – Registrera dig på BostadsPortal

Att hitta lediga lägenheter i Bollnäs är inte alltid lätt. Men ser du till att registrera dig här hos oss på BostadsPortal så kommer du få det något enklare att hitta en passande lägenhet i Bollnäs. Du måste inte registrera dig, men det ger dig flera fördelar. Bland annat får du då tillgång till vår bostadsbevakning.

BostadsPortal är en trygg och säker sajt med seriösa uthyrare. Du kan söka efter lägenheter i Bollnäs så väl som rum, stugor och hus. Du kan så klart även hitta lediga lägenheter och bostäder i andra städer och orter.

Har du en fråga du vill ha svar på, eller om det är så att du vill veta mer om något särskilt, kontakta då vår kundtjänst. Sedan har vi även en bra sida med FAQ, med vanliga frågor och svar. Du kan kika där först för att se om svaret redan finns.

Vi på BostadsPortal tror på att du ska kunna hitta den perfekta lägenheten i Bollnäs att hyra, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA