Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Borlänge

Lediga lägenheter i Borlänge

54 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
54 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 69 m²
Bullermyren-Hagalund, Betesgatan
9 029 SEK3 dagar sedan
Sida1av 3
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Borlänge på BostadsPortal

Borlänge i Dalarna, är en vacker plats att bo på. Du kanske har fått jobb här eller ska du plugga på Högskolan? Oavsett anledning till en flytt hit, så kan du via BostadsPortal hitta lediga hyreslägenheter i Borlänge. Det är rätt smart att välja en hyreslägenhet i Borlänge. Särskilt om du inte vill köpa ett boende. Borlänge har mycket att erbjuda för dig som bor här. Dels finns det gott om sevärdheter och aktiviteter, dels finns det gott om jobbmöjligheter.

Det är ganska lätt att hitta en passande lägenhet i Borlänge via oss. Du kan göra olika sökningar efter vad du har för krav.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Borlänge

Du som vill hitta en bra lägenhet att hyra i Borlänge, fundera på om det ska vara med ett förstahandskontrakt, eller om du kan tänka dig att hyra i andra hand. Om du inte vill hyra lägenhet i Borlänge utan hellre hyr ett hus , en stuga eller ett rum , så finns dessa alternativ med.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Borlänge

Du kan hitta lediga lägenheter i Borlänge hos oss på BostadsPortal och det på ett snabbt och smidigt sätt. Du kan antingen göra en snabbsökning på alla hyresobjekt, eller så går du in på sökfunktionen där du kan göra en mer avancerad sökning.

Hitta en lägenhet som passar dina önskemål och krav

När du ska söka efter en hyreslägenhet i Borlänge, så kan du först fundera på om du har vissa krav som är ett måste. Kanske du måste ha en hyreslägenhet som är i en viss storlek, eller så har du hund och då måste det ju vara en lägenhet att hyra där detta är tillåtet.

För att du ska hitta en lägenhet i Borlänge som möter de krav du har, så kan du filtrera ut dessa på enkelt sätt. På söksidan går det att filtrera efter olika kriterier. Bland annat kan du klicka i olika rutor och även fylla i på egen hand olika saker som max hyra med mera. Det är ju inte fel att hyra lägenhet i Borlänge som passar just dig.

Använd dig av bostadsbevakning

Du kan välja att söka efter lediga hyreslägenheter i Borlänge hur ofta du vill via vår sida. Men det kan vara smart att lägga upp en så kallad bostadsbevakning . Du klickar då i alla de krav och önskemål du har på din hyreslägenhet i Borlänge. När nya hyresrätter med dessa kriterier kommer in, så kommer du att få ett mail som talar om detta för dig.

Inom vilket område i Borlänge vill du hitta din hyreslägenhet?

Borlänge har flera trevliga områden där du kan hyra lägenhet. Du kan välja mellan Paradiset-Nygårdarna , Bullermyren-Hagalund , Kvarnsveden-Lergärdet och många fler.

Ta dig till och från Borlänge

Borlänge är en så kallad järnvägsknut och det med trafik mot Avesta , Krylbo Stockholm , Falun Gävle , Mora och Ludvika Örebro . Dessutom går det bussar som körs av Dalatrafik. Du som vill ta flyget, du kan åka till Dala Airport, som ligger cirka 10 km söder om Borlänge.

Upptäck vad du kan göra i Borlänge

Borlänge har något som passar alla. Det finns idrott, friluftsaktiviteter, kultur, musik, natur och mycket mer. I denna stad är det enkelt att ha en aktiv fritid och det finns ett rikt föreningsliv. Staden ligger nära naturen och Dalälven är bara ett stenkast bort.

Musik är något som är viktigt i Borlänge och från denna stad kommer bland annat Miss Li och Mando Diao. Under många år fanns det även en musikfestival här, som satte Borlänge på kartan som en musikstad.

Vintertid finns det gott om aktiviteter här. Cirka 20 minuter från staden finns Romme Alpin, där du kan ägna dig åt skidåkning och annat. I Gyllbergen eller i Bergebo friluftsområde kan du ägna dig åt längdskidåkning. Det finns även naturisbanor på sjön Runn och en äventyrsgruva i form av Tuna Hästberg.

Borlänge är även en stad med mycket sevärdheter och aktiviteter under andra årstider än vintern. Missa inte att besöka Torsång, en mil öster om Borlänge. Denna plats kallas ibland för Dalarna Venedig. Här finns bland annat en medeltida kyrka, en hembygdsgård och ett motormuseum. Nära finns även Ornässtugan med världens äldsta bevarade utställning. Ta även en fika på Caféet vid älven när du är här.

Shopping är även det något du kan ägna dig åt i Borlänge. Du har bland annat handelsplatsen Norra Backa, Kupolen köpcentrum och Borlänge centrum.

Borlänge har även återkommande evenemang varje år som fotbollsturneringen Dalecarlia Cup och MTB-tävlingen Borlänge Tour.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du använder dig av BostadsPortal så kan du vara säker på att du är trygg och säker. Inga av dina personliga uppgifter kommer att delas med andra. Du kan med fördel leta efter lediga lägenheter att hyra i Borlänge att hyra. Det är även en säker kontakt mellan dig och uthyraren.

BostadsPortal är en trygg och säker sajt där bostadssökanden och uthyrare kan mötas.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du inte hittar det du söker när det gäller hyreslägenheter i Borlänge, så kanske du kan tänka dig att hyra en större lägenhet för att sedan hyra ut ett rum eller två till en annan. Du kan därmed bli hyresvärd du med, via vår portal.

BostadsPortal är ett smart val för att hitta en ledig lägenhet i Borlänge

BostadsPortal vill med denna portal kunna låta uthyrare och bostadssökande möta varandra, på ett tryggt och säkert sätt. Denna sajt är perfekt för dig som letar efter lediga lägenheter i Borlänge, så väl som andra städer och orter med för den delen!

Du kan med fördel bli medlem och registrera dig på BostadsPortal. Särskilt om du vill kunna göra en bostadsbevakning samt att du då på enklare sätt kan komma i kontakt med uthyrare.

Via vår portal kan du hitta just den hyreslägenhet i Borlänge som passar dig. Det med smarta sökfunktioner. Är det så att du vill ställa frågor, då kan du kontakta vår kundtjänst.

Vi önskar dig lycka till i jakten på den rätta lägenheten att hyra i Borlänge.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA