Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Ludvika

Lediga lägenheter i Ludvika

42 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
42 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 63 m²
Marnäs-Hammarbacken, Grågåsvägen
7 110 SEK2 dagar sedan
1 rum lägenhet på 38 m²
Notgården-Ludvika Gård-Nissbo,
4 308 SEK4 dagar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Ludvika

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Ludvika på BostadsPortal

Ludvika i södra Dalarna ligger vid sjön Väsman i Västerbergslagen och är en riktigt trevlig plats att bo på. Ludvika är Dalarnas tredje största tätort, efter Borlänge och Falun . Om du känner att du vill leta efter en bra hyreslägenhet i Ludvika, då har du kommit till rätt sida. Hos oss på BostadsPortal kan du söka efter alla lediga lägenheter i Ludvika. Att hyra lägenhet i Ludvika är inte fel och så mycket enklare än att köpa dig ett boende.

Om du vill hitta en bra hyreslägenhet i Ludvika så kan du använda dig av våra smarta söktjänster. Du kan även passa på att registrera dig hos oss.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Ludvika

Föredrar du att ha en lägenhet i Ludvika med ett förstahandskontrakt, eller fungerar det lika bra att hyra i andra hand? Du har även flera andra bra bostadsalternativ att välja på i Ludvika. Du har bland annat möjligheter att hyra en stuga , eller ett hus . Sedan finns det även rum att hyra .

Så hittar du snabbt och smidigt en ledig lägenhet att hyra i Ludvika

Vill du att det ska gå snabbt och smidigt att hitta en hyreslägenhet i Ludvika, se till att registrera dig hos oss på BostadsPortal. Du kan sedan söka efter alla lediga lägenheter i Ludvika i snabbsökningen eller gå ut på avancerad sökning där du kan filtrera på ett bra sätt.

Fundera ett slag på vad för typ av hyreslägenhet du vill ha och var i Ludvika du vill att den ska ligga.

Sök efter hyreslägenheter som passar dina önskemål och krav

När du ska hyra lägenhet i Ludvika så har du säkert en bild över hur denna lägenhet ska se ut, hur stor den ska vara och var den ska ligga. För att hitta en passande lägenhet att hyra i Ludvika så kan du göra en avancerad sökning där det går att filtrera på ett bra sätt.

Du kan bland annat fylla i inflyttningsdatum, antal kvm på lägenheten, om det ska finnas balkong eller om det ska vara tillåtet med husdjur. Du har flera olika rutor att klicka i samt att du även kan fylla i på egen hand.

Testa vår bostadsbevakning

Om du vill få mail om lediga lägenheter att hyra i Ludvika, så kan du göra en bostadsbevakning . Du måste först registrera dig hos oss. Sedan gör du en sökning med dina krav och önskemål samt klickar i rutan med bostadsbevakning. Så snart nya lägenheter i Ludvika dyker upp att hyra, så får du mail. Du kan då välja att kontakta uthyraren om du vill.

Inom vilket område i Ludvika vill du hitta hyreslägenhet?

Ludvika har många områden att erbjuda boenden i. Du har bland annat Marnäs-Hammarbacken , Högberget-Centrum och Notgården-Ludvika Gård och många fler.

Ludvika och transportmöjligheter

I Ludvika är det Dalatrafik som du kan resa med. De har stadstrafik, landsbygdstrafik, direktbussar samt flextrafik.

Det går även bra att ta tåget till och från Ludvika samt att du så klart kan köra egen bil. Ska du flyga så har du Dala Airport i Borlänge och Mora Siljan flygplats i Mora.

Ludvika har mycket att erbjuda

Ludvika i sig är ett område som har präglats av bergsbruket. En gång i tiden bosatte sig människor här, mycket tack vare att det fanns rikligt med koppar, silver och järnmalm. Du kan se en hel del av stadens historia på Ekomuseum Bergslagen.

Missa inte att ta ett besök i Grängesberg. Det är en ort med anor från 1500-talet. Sedan är det så att runt om Ludvika har du även flera andra trevliga byar att besöka. Åker du till Grangärdebygden så kan du upptäcka en kyrka, en herrgård och en prostgård.

Du kan även cykla på den gamla banvallen mellan Ludvika och Sunnansjö. Eller så tar du dig en vandring längs med Saxenleden, Olsjöns kyrkstig eller Pilgrimsleden Romboleden.

I Ludvika hålls varje sommar Dan Andersson-veckan, det sedan 1988. Sedan har du Dan Andersson museum i centrala Ludvika och Dan Anderssons minnesstuga (Luossastugan) mitt i den spännande Finnmarken.

När du bor i Ludvika så har du även nära till Säfsen. Perfekt för dig som gillar att åka skidor och göra andra vinteraktiviteter. Under sommaren erbjuder Säfsen bra vandring samt att det även finns mountainbikeleder och paddling.

Ludvika är bra på det sätt att du själv kan välja om du ska vara aktiv eller om du hellre tar det lugnt. Du har nära till den vackra naturen och skogarna. Det finns även 365 sjöar och vattendrag. I Ludvika finns även spännande musikupplevelser samt andra spännande musikupplevelser.

I Ludvika har du även en varierad shopping, då du des har mindre butiker så väl som kedjeföretag, sida vid sida. Sedan finns även Engelbrekt Galleria. Ett par kilometer utanför centrum har du handelsområdet Lyviksberget.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du använder dig av BostadsPortal för att leta efter lediga lägenheter i Ludvika så kan du känna dig trygg. Inga av dina personliga uppgifter delas med andra samt att här finns bara seriösa uthyrare.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du som inte hittar exakt den lägenhet i Ludvika du är ute efter, du kan hyra en större lägenhet och hyra ut ett eller flera rum till andra! Du kan därmed själv bli hyresvärd och då få tillgång till smarta digitala verktyg.

Välj BostadsPortal när du söker efter ledig lägenhet i Ludvika

Du som söker efter en bra hyreslägenhet i Ludvika, se till att välja oss när du letar. Vi på BostadsPortal är en trygg och säker sajt, där du hittar seriösa uthyrare som du kan hyra lägenhet i Ludvika av.

Det kan vara en god idé att du registrerar dig här hos oss, så att du får det enklare att göra bostadsbevakningar och ta kontakt med uthyrare.

Vid ytterligare frågor eller funderingar, så kontakt oss gärna

Om det är så att du har en fråga eller flera eller vill veta mer om något, ta då kontakt med vår kundtjänst. Vi önskar dig ett stort lycka till med att hitta en bra lägenhet i Ludvika som passar dig.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA