Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Avesta

Lediga lägenheter i Avesta

17 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
17 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 69 m²
Avesta,
9 183 SEK5 dagar sedan
1 rum lägenhet på 35 m²
Krylbo-Björkarsbo, Annexgatan
5 394 SEK6 dagar sedan

Liknande annonser i Avesta

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Avesta på BostadsPortal

Är du ute efter att hitta en bra hyreslägenhet i Avesta? Här hos oss på BostadsPortal har du möjlighet att hitta just det. Vi listar nämligen en hel del lediga lägenheter i Avesta. Avesta i Dalarna är en trevlig plats att bo på!

Om du bor i Avesta så har du även nära till mindre orter som Norberg och Hedemora samt att det inte heller är så långt till Borlänge eller Ludvika .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Avesta

I Avesta finns det en hel del olika bostadsalternativ. Du har som sagt flera lediga lägenheter i Avesta men även andra bra alternativ. Du kan till exempel välja att hyra ett hus eller en stuga . Det finns även de som hyr ut rum i Avesta .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Avesta

Om du vill att det ska gå snabbt att hitta en hyreslägenhet i Avesta, så gör då en enkel sökning med hjälp av den sökruta som finns allra längst upp. Du får då fram alla lediga bostäder i den stad du söker på. Vill du hitta en lägenhet i Avesta som uppfyller dina krav, välj då hellre att använda dig av den avancerade sökningen.

Hitta en lägenhet som passar dina önskemål och krav

Du har säkerligen flera krav och önskemål kring din bostad i Avesta. När du gör en avancerad sökning så kan du filtrera på olika sätt. Bland annat kan du välja bostadstyp, vad hyra max får kosta dig samt hur många kvm lägenheten ska vara på. Du kan även klicka i minsta eller max antal rum.

Andra bra filtreringar du kan göra är att fylla i minsta hyresperiod, inflyttningsdatum samt att du har flera andra bra val. Då bland annat att det ska finnas balkong, hiss, parkering eller liknande.

Använd dig av bostadsbevakning för att göra sökningen enklare

Du som vill hyra lägenhet i Avesta, men inte vill hålla på och söka varje dag, du kan välja att göra en Bostadsbevakning . Börja med att registrera dig här hos oss på BostadsPortal. Sedan gör du den filtrerade sökningen. Klicka i alla val samt klicka i bostadsbevakning. Du får sedan mail varje gång det dyker upp nya lediga lägenheter i Avesta.

Inom vilket område i Avesta vill du hitta lägenhet?

Om du vill hyra lägenhet i Avesta så kan du välja mellan flera olika områden. Bland annat kan du bo i Jämtbo-Sågbo , eller i Krylbo-Björkarsbo . Du har även norra Avesta samt nordvästra Avesta.

Ta dig till Avesta på enkelt sätt

Avesta är en viktig järnvägsknut så tåg går det gott om. Vid stationen Avesta Krylbo i Krylbo möts Dalabanan och Godsstråket genom Bergslagen. Sedan har du även riksvägarna 70 och 68 som möts i Avesta och de går mer eller mindre parallellt med järnvägarna.

Saker du kan se och göra i Avesta

Avesta har en hel del sevärdheter och upplevelser samt att du även har hela Dalarna till ditt förfogande, eller ja främst södra delen av Dalarna.

I Avesta finns Avesta Visentpar, som förvisso är tillfälligt stängt för besökare, men förhoppningsvis öppnar de upp igen.

Avesta har Verket & Avesta Art som är ett interaktivt museum och konsthall som är riktigt häftigt att besöka. Du har även andra museer, som till exempelvis Avesta Myntmuseum. Där kan du bland annat se världens största mynt, som är från 1600-talet och väger nästan 20 kilo. Du har också Carl Jularbo museum och café.

Avesta har även hela sex kyrkor. En av dem är Avesta kyrka som ligger centralt. Sedan har du By Kyrka, 2 mil öster om staden, Filkörna kyrka, Grytnäs kyrka, Horndals kyrka och Krylbo kyrka. I Avesta finns även flera hembygdsgårdar och kulturmiljöer samt även flera naturreservat att besöka.

En annan sevärdhet, det är Döda Fallen. För cirka 7000 år sedan så bröt Dalälven en ny fåra för sin framfart. De gamla fallen blev torrlagda och heter Stora Helvetet, Lilla Helvetet och Södra Helvetet.

Missa inte heller att besöka Karlfeldtsgården i Karlbo, Gamla Byn och Brunnbäckstenen.

Avesta kommun är för övrig ägare till världens största Dalahäst. Denna är 13 meter hög, 12,8 meter lång och väger 66,7 ton och står i korsningen av riksväg 68 och riksväg 70.

Om du är nyfiken på södra Dalarna, så missa inte att besöka Carl Larsson-gården i Falun till exempel eller Falu gruva. Falun har även Dalarnas museum. Södra Dalarna består av dels då Avesta och Falun, men det finns även saker att se och hitta på i Borlänge, Gagnef, Hedemora, Ludvika, Smedjebacken, Säter och Vansbro.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det ska vara tryggt att hyra lägenhet i Avesta så väl som det ska vara tryggt att leta upp lediga lägenheter i Avesta. Väljer du att använda dig av BostadsPortal så gör du ett tryggt och säkert val! Vi är seriösa så väl som att alla uthyrare är det med!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske har letat ett bra tag efter en lägenhet i Avesta, men inte hittat en som passar dig och dina behov. Du kan då om du vill hyra en större lägenhet med fler rum än vad du behöver. För då kan du hyra ut dessa rum till personer som vill hyra rum.

Använd dig av BostadsPortal när du vill göra det enkelt att hitta en ledig lägenhet i Avesta

Du som vill göra det enkelt för dig att hitta en bra lägenhet i Avesta, du bör använda dig av BostadsPortal. Här listar vi lediga lägenheter i Avesta så väl som andra bostadstyper.

Du bör börja med att registrera dig hos oss, för att underlätta för dig själv. Du får det då enklare när du ska ta kontakt med uthyrare eller om du ska göra en bostadsbevakning.

BostadsPortal är en trygg och säker sajt. Har du frågor kring något, vad som helst, kolla först vår FAQ sida. Där finns det en massa bra svar på vanliga frågor. Du kan även kontakta vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal önskar dig lycka till i jakten på bästa lägenheten i Avesta!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA